Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(72)
Raspunsuri - Pagina 13
diana21 spune:
Fetelor, eu plec la mare acum, ne vedem duminica! Va pup pe toate si fiti cuminti, aveti grija de voi!!!
Nu am apucat sa citesc ce ati scris azi, dar recuperez eu cand vin!
Carmendu, tare faza cu bavetelele
! Eu, la cat mananca fiica-mea, cred ca si acum aveam unele "neincepute"
, dar probabil ca bebele tau o sa pape mai bine! Super, super hainutele!!! Pe ala cu Metalica i l-ai suflat lui Wind...girl, sunt curioasa cum o sa suporte
socul cand l-o vedea! Mi-a placut si ala cu Superman...bietii bebei, ce facem cu ei!!! Eu deja am doua caciulite cu urechi, una de dinozaur si una de iepuras
!!!
Gata, mai vorbim cand ma intorc! Pupicei!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
28+
Asa creste bebe
elilov3 spune:
seara buna fetele
ginye te ajut cu placere la disparitia soacrei ofer servicii complete de la
pana la
deci am exact ce ii trebuie ![]()
diana sa ai un week-end minunat la mare 

mirtha iubita vezi ca si eu m-am confruntat cu aceeasi prob..trage de cursor in josul paginii si poti scrie si trimite msg 
oceanborn nu mai vb de tampitii aia mi sa luat efectiv mi sa luat..sa nu ii mai vad 2 ani....
carmendu sunteti tari 
sorvint bine ai revenit 
eu am nervii la maxim intinsi soacra m-a anuntat ca vine in week-end si sta si luni...de ziua mea....deci am pregatite sub pat drujba, iciul si focul
gata eu merg la patut...voi cum stati cu hormonii, toane, nervi..ai mei bat recrdul la agresivitate si depresii 
29+
Dimitrie
madutza spune:
Buna fetele,
Mei, dar ce de hainute si lucrusoare ati luat!!! Eu am zis ca ma ocup de asta la dupa ce raman acasa, adica peste 7 saptamani (la 34 saptamani).
Asta daca rezist pana acum. Sunt foarte obosita, nu am avut CO de la sarbatorile de iarna, de 1 luna fac naveta la Bucuresti, am avut 2 zile extrem de stresante la serviciu (unde am avut un mare soc). Intre timp s-au mai rezolvat lucrurile, dar am ramas cu un gust amar. Drept urmare azi am avut dureri ca la ciclu toata ziua, cu tot cu 3 no-spa pe care le-am luat. Nu simt contractii, si nusunt foarte puternice, insa ma ingrijoreaza. Abia peste 2 saptamani am programare la dr. M-as duce totusi la un ecograf in Ploiesti, macar sa vad cum e colul. Voi ce spuneti?
La babyexpo sunt preturi mai bune? Aveti idee? Eu de cateori am fost, nu mi s-a parut, dar cred ca o sa imi iau ceva bani la mine.
Carmen, tare faza cu babeticile!!! De unde ai comandat ala cu metalica, exista si pt fete? (scuze, dar eu nu apuc sa vad tot ce scrieti)
Madutza
,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(DPN: 30 Noi 2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
babyzapi spune:
Buna gravidutzele mele scumpici!
Eu sunt la munca acum tocmai am cunoscut-o si pe BraveGirl e in cabinetul dr pt eco. E super frumusica (mai ceva decat in poza) si o dulcica. Imi venea sa te mananc iubita, cu stilul tau de a vorbi si de a fi!
Mav pai sa stii ca deja ma gandeam ce ajustari sa-i fac halatelului sa arat ceva mai bine in el
, nu de alta dar acum nu mi se mai vede asa bine burta daca sta halatul pe mine ca un sac.
Diana distractie placuta la mare!
Mariana si eu mai am arsuri seara si-mi trece cu un pahar de lapte rece.
Elilov iubita mea draga va
dulce dulce si pe tine si pe bebe Dimitrie si va trimit cea mai calduroasa (mai degraba racoroasa) imbratisare virtuala.
Leeloo felicitari pt eco! Sa ajungeti cu bine la termen.
Sorvint welcome!
Monicus daca ai trimitere de la medicul de familie poti face gratuit la medlife toate analizele care le-ai enumerat...nu stiu ce inseamna BRT si D.... Te
dulce.
Bebecris si eu sunt satula de astia de le stiu ei pe toate in privinta burtii. Ete na! Cand o ai mare se mira de ea ca ce mare e...si cand e prea mica : vai ce mica e! asta e ! noi sa fim sanatoase.
DEA... sugarbabe...ai facut paienjeni?
...eu cred ca mi-o pun la naftalina pana vine al meu...dar si cand vine 2 zile cred ca-l tintuiesc la pat
....si de ce te stresezi cu bebelina? asa posesiva esti? nu-i dai si ei libertatea de miscare, de intimitate
? tre sa-si mai schimbe si ea pozitiile ca amorteste mititica...Te
dulce
Un pupic pe burtik pt toate gravidutzele!
Babyzapi
fericita 27+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
Amalia spune:
Seara buna, burticute!
Monicus eu am facut aceste analize si in primul trimestru de sarcina tot la Medlife si tot gratis....plus restul, cu plata, si am ales Medlife pentru ca spitalul CFR2 unde merg eu are contract cu ei si probabil ii intra ceva si doctorei mele de aici. Procedura a fost in felul urmator: mi-a dat dr. ginecolog lista cu analizele pe o hartie, cu ea am mers la doctora de familie unde mi le-a trecut pe formular special de trimitere pentru analize, si cu acel formular am mers la Medlife. Fiind analize care sunt asigurate gratuit de catre stat (fiind gravida) si avand acea trimitere, probabil ca Medlife-ul isi trage banii de la stat, ca doctora de familie mi-a sugerat sa le cer in regim de gratuitate si nimeni de la receptie nu mi-a cerut bani pentru acestea.
Sper ca te-a ajutat raspunsul!
Leeloo felicitari pentru rezultatele bune la ecografie!
Imi pare rau ca ai tot avut probleme stomatologice
...dar chiar nu poti merge sa-ti faca ce se poate? Eu am tot mers in ultimele 2 saptamani..de vreo 3 ori...si a facut ce se putea..restul dupa nastere, dar macar ma simt omeneste acum.
Sorvint bine ai venit in randurile noastre! Sa fi sanatoasa si sa ai o sarcina cat mai usoara in continuare!
Anes multa bafta maine la eco!
Te asteptam cu vesti bune inapoi. Te cred ca abia astept sa-l vezi
Diana ce bine ca ti-a venit pitica acasa! Eu n-as putea sa-l iau pe David la servici cu toate ca sincer as vrea astea 2 saptamani care mai raman pana la scoala, pentru ca ar trebui sa ramana cu tata si n-am incredere
..dar nu am voie..ca sunt multe fete care au copii acolo si as crea un precedent..si nu e de acord sefa mea..parca nu e tot femeie
Distractie placuta la mare!
Mariana la fel pateam si eu la prima sarcina. M-au terminat arsurile de pe la 6 luni si tot de atunci am luat-o din cand in cand dimineata sau seara cu varsaturi..si tot un lichid galben...nu mancare. Doctorul de atunci mi-a spus sa stau linistita ca e normal, sa beau lapte cand simt arsurile si daca se acutizeaza, cate o pastila de dicarbocalm.
Miky ma bucur ca esti bine!
Nasol cu cosmarurile astea...eu din fericire cat apuc sa dorm, dorm ca valiza..dar ma trezesc de vreun carcel sau ca am amortit
Mav ma bucur ca ti-ai pus un "termen" pana la care sa stai la munca!
Offf, cat te inteleg cu constiinciozitatea asta..parca ma vad pe mine
..ce s-ar face astia fara noi?
Ma bucur ca ti-au venit coletele! Abia astept poze cu ce e prin ele![]()
Bravegirl ai o atitudine de invidiat!
Te admir pentru cat de cerebrala esti si esti un exemplu pentru mine pentru ce ai spus astazi! Jos palaria!
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si tie si bebelinei tale si la 32 de saptamani cand refaci controlul sa fie un copil perfect sanatos!
Mirtha draga, cata dreptate ai referitor la colegi si sefi!
Cat priveste intorsul la servici...n-am de gand s-o fac decat cand o implini bebe Luca 2 ani. Tot atat am stat si cu David, plus ca David intra acum clasa 1 si trebuie sa demarez si primii 2 ani de scoala cu el..deci sa se duca linistiti ei la munca, ca pentru copiii mei, oricat de workholica as fi eu, am sa stau cuminte cu ei!
Carmendu esti mamica tare frumoasa!
Mi-au placut tare mult lucrusoarele pe care i le-ai luat lui bebe..sa fie sanatos!
Ginye dca trece durerea aia la ciocolata, probabil ca tensiunea e mica, dar cum e mai bine sa verifici...eu as zice sa faci si o vizita la medic, ca durere de cap de 3 zile, nu e tocmai semn bun. Las-o pe soacra ta sa vorbeasca ce vrea ea si n-o mai asculta!
Elilov imi pare rau ca ai asa vizite!
Eu cu nervii stau tare bine, sunt chiar mai calma decat inainte, chiar prea senina pentru unii!![]()
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
30+
Luca Gabriel
elilov3 spune:
babizapy
si noi pe voi de sa nu ramanem datori ![]()

amalia mai da cu prastia neste calmitate 

29+
Dimitrie
wndyctygirl spune:
OTI am vazut hainutzele...ce frmoase, chestii normale adecvate unui copilas...nu breambureli ca la mine...da' las' ca va pun si io poze cu trusoul cand oi apuca..sa vedeti ca pot fi si responsabila si normala...DACA VREAU!!!!
Carmendu dementiala faza cu babetzicile...pai tine-le si pentru voi ca maine poimaine ne bat batranetzile in poarta... am vazut poznele, ce lucrusoare faine...costumul cu superman e demential...auzi, si ahaaaa, ca mi-am adus aminte...ce gagi mishto eshti, nici sutien nu porti...io daca nu ma sutienezez imi ajung ugerele pana la genunchi!
Mirtha azi esti in verva cherie, pupici dulci innapoi! M-ai bagat sub masa cu maximele tale re: Viatza/Soacre...dar despre asta putin mai tarziu, tre sa dedic un raspuns spcial acestui subiect de maaaaaaaaaaare anvergura...mama ce ma mananca palmele!
Bravegirl ei draga mea, nu te dezminti, esti intradevar o fata foarte curajoasa si jos palaria! Chisturile se absorb garantat( si pretena mea Alina a avut aceeasi problema si uite ca a nascut doi copii sanatosi si frumoasi) si si bazinelul se va mai strange!Ador atitudinea ta...
Oceanborn draga mea draga chiar daca randurile erau initial pentru Diamisha ti se aplica si tie ..iti vin manusha...nu ma uitasem la poze cu mocutza ta, numai la haine de bebei...dar acum ca m-am zgaiit la poze din nou...repet, ti se aplica mie-n-suta!
Diamisha aaaaaaaaaaaaahhhh, ce vremuri..era mishto in presa anilor '90 degeaba zici..eram atat de entuziasti, liberi, infometati de schimbari si idealuri "inalte"...dar, ca toate activitatile "speciale" in "curva de viatza" vorba Mirthei, trebuiesc facute la timpul lor caci altfel nu mai au nici un farmec...iar noi acum facem alte lucruri speciale, copilasi...toaaaaaaaaaaaaate la timpul lor, dupa cate bine vezi. Eu ma consider absolut fericita si norocoasa ca am avut o viatza asa tumultoasa si frumoasa...ma cam plictisesc acum, imi lipsesc provocarile de natura intelectuala si sociala...dar vine bebelina si imi iau adio de la ganduri de-astea pashoptiste!
27+ cu 
ginye55 spune:
Elilov Otiliav

Elilov sper sa treaca cat mai usor week-end-ul pt tine.
Amaliaieri am fost la Bucuresti special pt doctor si n-am gasit-o nici pe gineca nici peMF. Luni ma mai duc. Sper ca pana atunci sa controlez aceste dureri.
ginye
31+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
Sorvint spune:
Carmendu tare frumoase hainutele pe care le-ati luat pana acum. Abia astept si eu sa mai fac cateva achizitii. Cat despre pisicuta e tare scumpa cu puisorii ei acolo in cutie. Nu cred ca ai de ce sa iti faci vreo grija. Mai ales ca spuneai ca nu o tii in casa. Eu am un catelus pe care il iubesc ca pe copilul meu. Si nu exagerez de loc. Cred ca o sa fie foarte afectat cand va veni bebe. Dar asta este . Dorm cu el in pat si la analize totul a iesit bine.
Mav sa stapaniti sanatosi noile achizitii . Vrem sa vedem si noi pozici cu ceea ce ai primit astazi. Sa ne dai si noua cateva idei.
Bravegirl esti demna de toata admiratia pentru atitudinea ta. Eu cel putin am multe de invatat. Eu ma panichez de la orice. 
Diana21 concediu placut , sa te relaxezi si sa te simti bine.
Madutza nu stiu despre preturile la baby expo . Ma indoiesc ca e mare diferenta de prêt, dar pe mine ma incannta ideea ca sunt toate magazinele la un loc si nu trebuie sa umblu dintr-un mall in altul.
Otilia, Eliov , Babyzapi,Amalia, 
As vrea sa imi spuneti si mie in legatura cu analizele. Eu nu mi-am mai facut de la 10 saptamani analize. Si acum la intalnirea de la 22 saptamani cu dr am intrebat-o daca analize nu mai trebuie sa fac. Ca stiam de la voi ca ati facut si in semestrul doi. Si ea mi-a spus ca tocmai la 28 de saptamani mai fac analize. Nu e cam tarziu? Voi ce credeti?
Sorina
22 +
Radu
pozele mele
Andy08 spune:
Ginye: Sa vedem ce soacra mare vei deveni tu!
Bine, a ta, chiar nu e pe treaba ei, dar....pe asta o ai cu asta defilezi! Si eu vreau sa fiu deschisa la minte cand o fi baiatul mare, dar...mai vedem. Vorba unei cunostinte care are o fetita: aici (in Canada), sa fii fericita daca vine acasa cu o persoana de sex opus (si cat mai alba, a adaugat ea
).
Sorvint: Sarcina usoara in continuare!
Bravegirl: Si eu am o prietena al carei bebe a avut 3 chisturi din alea si s-au retras prin sapt. 30, parca.
Mirtha:
Asteptam pozele cu toate cumparaturile facute de tine.
Carmendu: Super hainutzele alea! Il si vad pe bebe superman (sa stii ca e la mare moda si spiderman)
. Cat despre mamica...o frumoasa si fericita!
Eli: Va bateti voi pe fata din USA (stim noi, vreti cetatenia
), dar pana la urma al meu are mai multe sanse, ca e mai aproape! ![]()
Babyzapi: Turbata mica! Tu inca mai faci prostii cu sotul, asa, femeie cu burta la gura? ![]()
Dea: Hai, mai lasa munca si hai la povesti.
Diana: We placut si relaxant.
Mav: Iti dai seama ca vrem poze cu noile achizitii, nu? ![]()
Otilia: Hai si tu la schimbul 2, chiar 3.
Cred ca mai am de raspuns, dar nu mai stiu cui. Ma duc sa ma culc un pic...revin mai incolo.
Andy
24+