Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(72)
Raspunsuri - Pagina 14
Amalia spune:
Eli iubita, ti-as da cu mare drag!
Calmul meu se datoreaza faptului ca ma gandesc mereu sa nu-i deranjez sau jignesc pe cei de langa mine...si de-a lungul anilor, m-am obisnuit sa fiu asa si mi-a intrat in reflex sa trag intai aer in piept si sa ma gandesc..si abia apoi sa reactionez in vreun fel.![]()
Ginye multa sanatate! Sa treci cu bine peste weekend, fara alte dureri de cap!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
30+
Luca Gabriel
Sorvint spune:
Inca ceva,
Ma ajuta si pe mine cineva sa imi treaca carutul albastru pe prima pagina si numele baietelului meu? Ca in rest sunt datele acolo. DPN-ul s-a mai schimbat putin in functie de bebe ca arata mai mare cu o saptamana dar eu zic sa il pastrez pe cel in functie de UM.
Multumesc mult.
Sorina
22 +
Radu
pozele mele
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andy08 Vorba unei cunostinte care are o fetita: aici (in Canada), sa fii fericita daca vine acasa cu o persoana de sex opus (si cat mai alba, a adaugat ea |

Cata dreptate are! Pana si in Norvegia e plin de oameni colorati, mai mult sau mai putin, imi inchipui ce este in Canada.
| Citat: |
Otilia: Hai si tu la schimbul 2, chiar 3. |
Stai putin ca vin intr-o ora acasa. Acum sunt la servici, merg sa iau fata si dupa aceea acasa.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
25+Pozele noastre
babyzapi spune:
Andy pai ce sa fac iubita daca am pofte? In trim 1 de sarcina ne tavaleam mai rarut ca nu prea mai aveam eu chef...dar in trim 2 am revenit la normal...si cand ma ia poftele pai sa te tii... al meu mai zice "nu"...dar ce te intelegi cu mine? si cand ma gandesc ca dupa nastere 6 saptamani nimic...pai tre sa facem in avans acum
. Oricum o facem si noi ca batraneii acum...usor si "de vara".
Multi 
Babyzapi
fericita 27+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
Andy08 spune:
Babyzapi:
, de vara zici? SI cu visele cum stai? Ca eu inca n-am ajuns la cosmaruri...tot la vise cu prostii sunt. ![]()
Oti: Ok, pai ne vedem dupa ce se culca romancutzele noastre (desi am vazut ca mai sunt unele care bantuie pe forum la ore mici, gen Carmendu ieri).
Amalia si Anes: Mie mi se pare ca amandoua sunteti calme si delicate....niste dragutze! 
Andy
24+
wndyctygirl spune:
Mdaaaaaaaaa...babyzapi si ia zi mai draga cum o mai faceti voi???? sa luam si noi ezemplu draga, nu fii retinuta acum, explica-ne te rog...deseneazaaaaaaaaaa.....something...ca vreau si io da' nu prea stiu ce pozitii noi sa mai inventez...wow, cate perversitate, are dreptate ANDY ditamai femeile cu burtoiul la gura si uite la ce ne gandim...dar ce puii mei, suntem femei, nu???
Sorina bine ai revenit, o sa ne distram impreuna, promit!
Andy da' in ce verva esti azi cherie...ce-mi place...si cum puii mei dormi la ora 1 p.m? Ce, ai program de gravide????? La muncaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
As sta io la taclalae da' nu ma lasa munca...mai fur si io pe ici pe colo cat pot...
Breeeeeeeeeeee....n-ati vazut asha ceva...cand ma strofocam ru mai dihai sa ma informez despre pozitii sexuale satisfacatoare de la Guru Izabela , a inceput fii-mea sa ma bombardeze cu pumni/picioare-n burta nene...beeeeeeei, copilul asta e mai telepatic decat credeam...na ca acum mi-e rusine de ea...sau poate-i place ideea????Dati-va cu parerea...
27+ cu 
babyzapi spune:
Andy pai daca prostioarele le fac nu le mai si visez
. Eu sunt cu cosmarurile, m-am saturat de ele, care mai de care mai horror si mai SF. Si asa a? o vrei si tu pe bebelina din SUA?
lasa ca nu-i problema, ai vazut doar ca Dea vrea harem pt fetita ei ![]()
Babyzapi
fericita 28+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
babyzapi spune:
Dea eu cred ca=i place ideea bebelinei tale
putina zgaltaiala nu strica nimanui. Si dr chiar zic domne (atata timp cat nu exista pb) ca este indicat sa faci sex pt a mentine o stransa apropiere cu partenerul si pt a nu se stramtora vaginul... zic eu
mai ales cele care nasc normal. Si ce ziceai tu iubita de pozitii? tu chiar vrei sa ma
de tot? pai iti dai seama ca "face to face" nu se mai poate de burta...si e mai convenabi; si pt el sa te priveasca din spate si nu din fata
hai k am reusit sa ma exprim cat de cat decent avand in vedere subiectul ![]()

Babyzapi
fericita 28+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
Amalia spune:
Andy esti o dulce!
Iti multumesc frumos pentru aprecieri!
Babyzapi deja sunt "numai urechi" legat de subiect
. Ce-i drept ne-a iesit si noua faza la prima sarcina...ori unde aveam 22 de ani..dar acum a devenit temator sotul..
..
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
30+
Luca Gabriel
wndyctygirl spune:
Io nu mai pot sa stau la joaca decat o ora, pe urma munca ma va absorbi total...pana pe la 8 diseara!Si pe urma o sa fiu prea obo dupa naveta de ajuns acasa asa ca hai, scoateti lopatelele si galatushele si hai sa ne jucam...
OTI mishto faza cu stafheta de odisee...mai avem putin..ia sa facem pariu, cine nashe prima???? MAV si Mirtha catindeaza puternic, nu?
Beeeeeeeeeeiii..v-am povestit de business-ul de exterminare a soacrelor pe care Cuscra 1(ELI) si cu mine il vom incepe????E un fel de Auschwitz, da' mult mai subtil si dureros...am nisthe idei de torturi supesofisdticate. Ati auzit de pedichiura cu pestisori care papa celulele moarte finutz si frumos, nu???? Ei bine , socrelele vor avea parte de spa treatment, pedichiura si manichiura cu pirana, timp in care vor asculta constant glasurile noastre razand fericite...la casti montate pe urechi cu dibluri permanente...si vor fi expuse unei lumini de intensitate crescanda care le va face pielea basici basici...si luminitzele astea vor fi conectate la un fel de EEG( electroencefalograma ) si cu cat vor nutrii ganduri mai razbunatoare impotriva nuraorilor, cu atat intensitatea reflectoarelor va creste...
Inca ma mai gandesc la cazi speciale cu aci sulfuric pentru baia de seara...yummmmmmmmmmmmm....
Gynie parca trebuia sa fii la Targovisthe la parintzi, nu? Cum puii mei ai nimerit la socrii? Imi pare nespus de rau pentru tine..probleme cu barbatelul fragil, meciuri cu turbata de soacra...pfuiiii...fa ca mine, dupa indelungi lupte ( vreo 5 ani) am reusit sa o izolez complet de mine...nici macar la Craciun/ Pashte nu o vad...iar fii-su n-are decat sa se duca sa stea si sa suga de la mami daca e asa de pussy, intelegi???Asa i s-a spus..si s-a executat, a devenit cap de famelie...
Stiu ca o sa aruncati cu pietre in mine, dar eu nu sunt de acord cu contactele dese doar pe motiv ca "e familie"...nope, eu nu imi voi expune copilul la apucaturile nocive ale turbatei de soacra-mea doar pentru ca a catadicsit sa dea nashtere fenomenului de barbata-miu...ma lupt destul cu carentzele lui datorate lui mami....
27+ cu