Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(72)
Raspunsuri - Pagina 12
mav spune:
in sfarsit, mi se intampla si mie un lucru bun!
am primit coletele de la bimbomarket!!! sebi tzopaie prin casa, a vazut carutul desenat pe cutie si si-a dat seama ca e ceva pt fratiorul lui, e foarte entuziasmat
! tipul de la tnt a fost f dragut, s-a uitat lung la burta mea si fara sa-l rog eu, mi-a carat coletele pana in casa (stau la et. 1). bine-nteles ca si eu am fost atenta cu el. abia astept sa-mi vina sotul acasa, sa despachetam.... ca singura nu ma apuc sa trag de ditamai cutiile....
31+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
carmendu spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mav in sfarsit, mi se intampla si mie un lucru bun!am primit coletele de la bimbomarket!!! |
sa le stapaniti sanatosi si bebele sa se simta bine in ele!

27+
Victorhttp://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
malinas spune:
La mirtha pot sa inteleg ca vrea sa extermine soacrele, ca doar are fetita, dar chiar nu pot sa inteleg de ce ginye, care va deveni soacra intr-o buna zi, este de acord cu procedeul.
Eu, slava domnului, nu am avut nici un fel de conflicete cu actuala soacra, dar la cat mi-a mancat sufletul prima consider ca mi-am luat portia in aceasta viata.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
29 s +
poate Vlad (dar mai negociem)
carmendu spune:
soacra mea este extrem de frustrata. eu ii zic "agresiv-defensiva". cand o intrebi ceva, zice "eu nu ma bag. faceti cum credeti voi de cuviinta". te blocheaza si nu stii daca sa te iei de ea ca nu se implica sau sa te bucuri ca e asa. la noi e trist ca stam in aceaasi casa. e adevarat ca e casa foarte mare, fiecare "cu a masii", da' tot ne lovim una de alta. poate ca daca stateam separat, la km distanta, era soacra ideala.
dar daca fi-su e bolnav, ma da la o parte, intra peste noi in dormitor si il oblojeste ea.![]()
27+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
Porumbita spune:
| citat din mesajul lui ginye55 Buna burtici! Eu de vreo 3zile ma lupt cu o puternica durere de cap. Nu stiu cum sa mai scap de ea. Mi s-a spus ca poate sa fie de la tensiune. Am vazut ca dupa ce mananc ciocolata imi trece. Asta ce inseamna:tensiune mica sau mare? Azi am tras o cearta zdravana cu soacra-mea care a tinut sa-mi aduca aminte ce s-a intamplat pe la nunta noastra. Neamurilenu se suporta intre ele si de aici un mare scandal. Si tocmai azi s-a gandit sa dezgroape mortii. Logic ca m-am enervat si am inceput sa plang. Bebe a devenit brusc foarte agitat. Numai de asta nu aveam acum nevoie. De parca nu am alte probleme pe cap. O mare nesimtita. Off... Anes te asteptam cu vesti bune de la echo. Leelooma bucur ca bebe al tau e bine.Nici nu se putea altfel. ![]() Pup toate burticile! ![]() ![]() ginye 31+ StefanBebitza Asa a inceput totul Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22 Nepotelu' Poze |
scuze ca intervin pe odiseea voastra (eu is de la ian febr
inseamna tensiune mica si ajuta mult ciocolata neagra (sau capucino/o gura de cafea) si sa bei mult apa
ginye55 spune:
Porumbita multumesc pentru raspuns.
Malinas mereu i-am zis sotului ca daca e sa ajung vreodata la fel de acra cu nora cum e soacra-mea cu mine sa-mi dea una sa ma trezeasca la realitate. Pot sa inteleg dragostea unei mame pentru baiat dar asta nu ii da dreptul sa ma desfiinteze ca om si sa stearga cu mine pe jos de cate ori are ea chef. Deja asta e nesimtire si proasta crestere chiar daca ea se da mare doamna.
ginye
31+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui carmendu fetelor, asa cum va spuneam ieri, m-am tinut de promisiune si am posta la semnatura poze cu cateva lucrusoare pe care le-am cumparat pentru bebe. cand mai am timp, mai fac fotografii si pe postez. ca o curiozitate, am facut un inventar la babatici, si am constatat ca am cumparat, fara sa ne dam seama, fireste, 25 de bucati!!!! 27+ Victorhttp://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA |
Hei Carmen, trezeste-te, nu mai ai 4 bebici in burtica. Sa le poarte bb sanatos!
Vad ca si voi v-ati pregatit cu tinuta de Craciun, noi avem o salopeta cu un mos de zapada, dar sigur voi lua si o salopeta rosie de Craciun ca tare haiosi sunt in ele. Mai avem putin si ne vom tine craciuneii in brate. Nu stiu daca ati observat dar s-a mai deschis o odisee, cea de mai-iunie 2009, fetele de septembrie-octombrie preiau stafeta in curand si dupa aceea ne vine randul nostru
.Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
25+Pozele noastre
mariana28 spune:
Salutare burtici!
BraveGirl ma bucur sa vad ca esti asa optimista si nu te pierzi cu firea in fata unor probleme, ne dai si noua din optimismul tau...
Ce dimensiuni aveau rinichii si bazinetul? Stii ca si la noi bazinetul era marit la morfofetala de 22 de saptamani
25+
Otiliav spune:
Mariana, bravo, vad ca te-ai descurcat. Si eu tot Omega 3 cu Acid folic si Elevit am luat pana acum. Mai am niste Maltofer cumparat dar mai astept pana il iau.
Mav, n-am vrut sa te faci sa plangi, spune daca tu crezi ca trebuie sa stergem/adaugam ceva. Wow, v-a sosit carutul, bravo, sa-l folositit sanatosi!
Dea, pozele cu hainute sunt aici, a intregit sotul meu azi colectia cu ce ne mai trebuia. Ar mai trebui sa pun poze cu prosoape de baie, caciulite, botosei, scutece, paturici, sac de dormit si cam atat.
Diana, eu stiam ca tocmai la cezariana exista acest risc, ca bb sa depaseasca greu scosul brusc din burtica.
Corina, tinem pumnii sa dispara chistul si dilatatia.
Ancaoradea, eu l-am luat necompensat pentru ca nu sunt asigurata in Ro iar aici doctorul nu mi-a recomandat nimic, nu am stiut ce sa iau, si nici aici nu se compenseaza nimic in sarcina.
Gynie, asa am patit si eu. Cand am ramas insarcinata am renuntat brusc la cafea si am inceput sa fiu ametita asa ca am inceput sa beau din nou sa pot munci ceva. Spor la papat ciocolata!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
25+
Pozele noastre
miram spune:
Carmendu stai linistita cu pisica. Eu am avut pisica 9 ani de zile si era din aia care iesea si afara. Dormea pe perna mea, iar cand mi-am facut analizele de toxoplasma( desi mi-a fost foarte frica) am vazut ca nici macar nu am avut. Ideea e sa nu cureti, sa nu pui mana pe fecalele ei sau daca o faci sa te speli temeinic si sa pastrezi o igiena normala, adica farfurioara ei doar a ei, te speli pe maini etc. Considera ca e de bun augur si stai linistita nu e periculoasa!si e asa dragalasa cu pisoii aia multi!
Mira