Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Floric vad ca tu mananci peste. Mie mi-a interzis dr sa mananc peste de orice fel, alune, nuci... a zis ca provoaca alergii.

Voua va interzis dr anumite alimente?

11+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Adee, sunt foarte uimita ca ti-a interzis doctorul sa mananci peste. Eu peste tot am citit ca se recomanda de doua ori pe saptamana. E drept ca nu am ajuns inca la ginecolog, poate vin si eu cu o lista de interzisuri. Pana acum am incercat sa mananc cat mai sanatos, desigur, nu mi-a iesit de fiecare data, insa am eliminat complet bauturile gazoase si sucurile, cafeaua si carnea de porc si vita. Si branzeturile moi (ca eram mare fan-in special de cele frantuzesti).Cat despre greturi, deocamdata sunt privilegiata. Doar cand mananc cu pofta simt o stare de disconfort dup-aia (daca imi amintesc eu bine, a mai spus o burticuta ca pateste la fel, nu mai retin cine).Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Fetelor,

Am citit aici ceva ce m-a ingrijorat. Una dintre voi (imi pare rau, nu gasesc acum mesajul) spunea ca a avut un test de sarcina cu o linie rosie si una roz, concluzia fiind ca era un samburel.

Prin aprilie sau mai - cred ca mai - am avut si eu un test de-asta, eu i-am zis "testul cu o linie jumate". Nu aveam CM regulat, totusi mi se parea cam mare intarzierea (o saptamana peste alea 28 de zile) si am facut test. Dupa ce mi-au iesit o linie rosie si una roz am mai facut unul, care a iesit la fel, de data asta rozul era mai deschis la culoare. Dupa cateva zile mi-a venit si menstruatia si am inchis capitolul cu gandul ca am avut doua teste care nu erau valabile. Citind acum ce-ati scris voi ma intreb daca e posibil sa fi fost insarcinata si sa nu-mi dau seama? Sa fi pierdut sarcina fara sa stiu nimic? E posibil sa raman asa repede insarcinata dupa o sarcina pierduta?

Acum nu mai conteaza asa tare, avem 13 saptamani (doar ca acea menstruatie de dupa teste ar trebui sa fie UM la mine si nu imi mai aduc aminte exact data), dar ma intreb si eu ce s-o fi intamplat cu mine... In aprilie am avut CM pe 20, in mai undeva dupa 27... Dupa faza asta nu am mai folosit Surecheck, iar in iunie, cand am aflat ca vine bb, am folosit alte teste...

Scuze, am scris f. mult, poate ca nici nu mai conteaza acum ce s-a intamplat atunci. Sunt doar curioasa ce s-a intamplat cu mine.

Multumesc si sa cresteti burtici mari si sanatoase!

13

Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Floric vad ca tu mananci peste. Mie mi-a interzis dr sa mananc peste de orice fel, alune, nuci... a zis ca provoaca alergii.

Voua va interzis dr anumite alimente?

11+

poze

Buna. Mie mi-a interzis carne cruda, oua insuficient fierte, lapte nefiert/nepasteurizat, branzeturi moi si ficat. Mai erau si alte recomandari, dar astea erau interzise "de tot".

Pestele stiu ca e interzis in zone cu poluare mare. Nu stiu cum o fi prin baltile/crescatoriile noastre, eu nu mananc fiindca nu ii suport mirosul.

Pupici si sarcina usoara!

PS. Faptul ca unele dintre noi (inclusiv eu) nu au greturi poate fi legat si de ce vitamine luam? O prietena mi se lauda ca de-aia nu a avut stari proaste, fiindca a luat vitamine.

Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Floric iubita mai rezista putin. asa eram si eu, dar acum vad ca de o sapt raul apare din ce in ce mai rar (inainte era toata ziua) iar de vomitat, s-a mai intamplat de 2 ori. zic eu ca in maxim o luna iti trece. eu miercuri fac 15 sapt, deci cam de la 13 jumate a inceput sa fie mai bine. eu nu aveam alimente pe care sa zic ca am putut sa le pap, dar nici care sa spun ca-mi faceau rau pt ca raul era permanent si vomitam de la orice. doctorita mi-a spus sa incerc sa vomit maxim 75% din continutul stomacului, daca pot. dar cum mi-era greata si nu prea puteam sa pap vomitam doar acid acru/amar.

eu acum ma chinui cu acidul (rennie e frectie la picior de lemn pt mine) si durerea de spate. durerea asta nu a venit prea repede la mine??? stiam ca doar mai incolo apare. cum stau putin in piciore, ma doare coloana de mor, mai ales in zona lombara.

pup toate burticutele dragi! duminica placuta.

PS. Maine va rog sa cantati alaturi de mine "La multi ani" pentru scumpa noastra Elilov.

Maria 14+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Olga imi pare rau ca ai tras asa o sperietura, bine ca ati scapat amandoi fara probleme
Fetelor la voi la cate saptamani au inceput greturile?
Eu am 5 sapt si 3 zile si in afara de somnolenta si oboseala nu simt nimic diferit.
Maine la 18.30 am prima intalnire cu bebe la ecograf.
Voi cum va epilati? Eu pana acum ma epilam cu epilatorul, pot sa-l folosesc in continuare?

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Adee ma intreb pe ce baza ti-a interzis doctorul pestele si nucile. Aveti istoric de alergii in familie?

iuca eu folosesc ceara, epilatorul electric si lama, doar crema nu folosesc.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Timi Dr. de familie mi-a interzis nucile, pestele, alunele, a zis ca a fost anul asta la un seminar de pregatire ( merge in fiecare an , ca sa afle noutatile ) si conform unor statistici sunt f multi copii cu alergii la produsele de mai sus. Pestele probabil mi la interzis si pentru ca suntem intr-o zona mai poluata, din cauza combinatului chimic.

11+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Pupici la burtici!
Fetele va stresez si eu cu o intrebare..deh is mai mica in sarcina si am niste pitici ma creier...
Care dintre voi ati fost la eco la 4sapt+6zile si nu ati vazut nimik?
Eu am fost azi si nu s-a vazut nik. S-a intrevazut la un mom un punct negru, dar dr nu a reushit sa il mai gaseasca. Mi-e un pic teama pt ca mai am o sarcina pierduta si am si niste scurgeri bejulii deschis din cand in cand.
Va rog sa ma lamuriti!
Pupici!

Oana

Un vis pe cale de implinire...4+

O noua viata

noi2

"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarAl spune:

Salut mamicilor :)

Sunt noua pe forum, am un bb scump de 10 sapt :) L-am vazut la eco, mi s-a mai dus din panica, e la locul lui si isi suge degetelul :)

Ce ma ingrijoreaza este ca imi cade f tare parul si tot ce citesc nu mentioneaza nimic in sensul asta, ba din contra. Iau Elevit din sapt. 5, acid folic, e adevarat nu prea am putut sa pap pana acum, am avut greturi groaznice, dar totusi. Imi cade f mult par, sunt si cam slabita desi mananc acum ...voi ati trecut prin asa ceva ? Pe dr meu il vad pe 24sept si pana atunci nu am cu cine sa ma sfatuiesc.

Pup si multumesc :) !

Mergi la inceput