Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ana-maria - la eco la 4sat si 4 zile am vazut embrionul...bine nu chiar embrionul. doct a zis: uite, aici se pot vedea celulele embrionale. in link-ul de sub semnatura am o poza de la acel eco...daca vrei sa vezi cum arata. nici nu imi vine sa cred ca la o luna dupa ii vedeam mainile si picioarele....ba chiar degetele

10+
http://community.webshots.com/album/565528924vcaGAV?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccurea spune:

Olga a trebuit sa treci printr=o astefel de incercare...eu am o vorba ca fiecare lucru care mi se intampla este scris undeva...
Dupa ce vei reusi cat de cat de iesi din starea asta sa te gandesti ca Bunul Dumnezeu a vrut ca tu si bebele tau sa traiti, sa va bucurati de viata si sa fiti sanatosi. Sanatate maxima si Sarcina Usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

olga bine ca ati scapat cu bine,amandoi, asta este cel mai important.

simina felicitari pt fetita. Tare as vrea sa ne zica si noua ca va fi fetita. Joi vreau sa imi fac programare la eco, o sa am 12 s., poate avem si noi noroc sa ne zica ce va fi.

11+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Buna fetelor,

Cum o mai duceti cu greturile,mie imi este destul de rau dimineata si seara.Sper sa nu tina decat in primul trimestru, apropo cand se termina primul trimestru?In continuare am dureri de burtica,trec daca stau intinsa in pat.
Aris frumos bebe al tau creste repede,abia astept si eu sa il vad la 8 saptamani .
Timi07am observat ca avem aceeasi UM deci o sa nastem cam in aceeasi perioada
olga este bine ca ati iesit teferi si tu si bb din acest accident, are dreptate elilov3 trebuie sa mergi sa-i multumesti lui D-zeu ca v-a protejat.Iti doresc multa sanatate si sa te refaci repede.

Va pup
Weekend placut!

Alina

Mergi la inceput

Ma ajutati si pe mine sa-mi setez nr de saptamani la semnatra plzzz

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Alina asa se face. 6+.Deci mergi la profil care se afa in contul meu.Dupace accesezi casuta cu semnatuta dai copi si paste la simbolul acesta si pui pauza si saptamana in care esti acum ,apoi vizualizezi semnatura si ii dai trimite si gata.Succes!Vad ca nu iti pune simbolul pentru gravi dar il gasesti la emoticoane.

iulia 6+

Mergi la inceput

Gata,

multi pupici Iulia

Alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Dragele mele, cum mai stati cu greturile, ca ed pofta de mancare sau ce mancati e...mi-e jena sa intreb. Stiti cat mai dureaza starea asta, pana la ce varsta, ca eu un o sa ma topesc pe picioare (nu ca nu as avea rezerve) Insa imi este din ce ce mai greata de orice. Laptele a ramas singurul meu aliat si mierea de albine. nimic nu maiimi place ori daca incerc sa inghit ceva , cum am facut azi la pranz sa dus toata ziua. Inainte mancam ff mult peste , inafara de somn, in rest orice fel in orice mod preparat. Astazi, am zis, gata, imi fierb un salau mic ca trebuie sa mananc. Si l-am mancat, cu multa lamaie si sare...si acum platesc pt el. Imi este tare rau. Initial, am crezut ca mi s-a aplecat dar nu...nici gand. E ca m-am decis eu ca TREBUIE sa mananc. Dar...parca nici nemancata nu as sta. Desi stiu ca nu fac bine, mai strecor cate un pahar de Sprite sau Fanta, care ma mai racoresc.
De aceea intreb, cat mai dureaza starile astea, ca eu le am de la inceputul sarcinii si deja...mi-e sila si de mine cand ma vad cat de nesuferita sunt.
Ce fericite sunteti ca puteti pleca in concediu, la plimbari indelungate...sunteti de-a dreptul curajoase.

Sper la zile mai bune. Sa auzim numai de bine.

10

Mergi la inceput

Alina sa cresteti mari in burtici

iulia 6+

Mergi la inceput

Floric te inteleg.Si eu sunt la fel,tot ce mananc imi pica greu.Imi fac apa plata cu lamaie si de dimineata hopa cu apa si paine prajita cu branzica de casa.

iulia 6+

Mergi la inceput