Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

pai da....la mine marti se lamureste situatia!
iar ajung in stadiul de data trecuta...bate-nu bate inimioara
dar sunt mai calma acum.... pupici

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Azi dimineata mergand spre lucru am avut un accident oribil. Ploua, un truck a decis sa faca la stanga, mi-a taiat fata si eu m-am izbit cu masina in truck. A venit politie, pompieri, salvare. Abia am ajuns acasa de la spital. Masina e distrusa total. M-a salvat masina si air bagurile..... E greu sa va spun ce simt acum. Ma doare foiecare cm din piept si spate. Am vanatai peste tot. Bebelusul e bine. Doamne multumesc nu am nimic rupt. Politistul a spus ca un pic daca alunecam mai spre stanga, putin daca aveam o masina mai proasta si muream. M-am intors in impact 180 de grade, era sticla si fiare peste tot in intersectie. Inchid ochii si vad doar truckul ala mare si alb care se apropie cu viteza cumplita, si eu m-am agatat de volan si am zis doar" Doamne ai mila, nu ma lasa."....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna
mititica uleiul de masline pe care il am eu se numeste CORI olio di sansa di oliva...imi dau cu el pe maini si apoi masez usor burtica 2-3 maxim 5 min
emilia dupa ce am descoperit ca bb s-ar pute sa aiba o problema adica la echo de 7 luni si jumatate am mers la buc...acolo am aflat despre mai multe analize si am mers in istoricul sarcinii sa vedem ce a mers gresit...evident mi-am facut analiza si valoarea era de peste 6 ori peste limita normala....deci sa concluzionat ca primo infectia cu cmv a produs acele malformatii...valoarea am inteles ca trebuie sa fie undeva sub 200 ca sa nu te stresezi pe sarcina
mai multe info despre citomegalovirus aici
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1010
Maria K te pupik iubita
va doresc un week-end minunat alaturi de cei dragi
29+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

buna dimineata burtici
OLGATARZIU IMI pare rau pentru tine, doamne doamne a avut grija de voi, acum sa te refaci si ai sa vezi ca va fi bine pana la capat
multumesc mult elilov
fetelor, eu care eram asa fericita ca ma simt f bine vreau sa va zic de ieri am niste greturi insuportabile, am mancat lamaie la greu si degeaba.... acum ma cam doare si intr-o parte, ma inteapa, asa, sper sa fie totul bine
v-am pe toate fetele

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor nu mai reusesc sa tin pasul cu voi.
Olga bine ca ai trecut de incercarea asta.

Eu am luat acid folic inainte de sarcina si pana am fost la control in saptamana 12 cand mi-a spus sa termin cutia pe care o am si sa trec pe Materna.
Cosmetice folosesc tot ce foloseam si inainte iar pentru burtica mi-am luat ulei de masline.
DE cand am venit acasa iar ma incearca starea de greata. E clar mie imi prieste numai in concediu

Fetelor stiu ca e greu sa asteptati sa vedeti ca e ok sarcina in primele saptamani dar este esential sa ganditi pozitiv. Este singurul lucru pe care il puteti face.

Si noua la control ne-a spus ca ar putea fi baietel dar confirmarea va fi in saptamana 16.
Felicitari celor care s-au intalnit cu bb.

Am ceva poze daca vreti sa vedeti locuri frumoase de pe unde am umblat
http://community.webshots.com/user/aalinador
Va pup.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata burtici

simina, aalina felicitari pt noutati si mie mi-a zis ca la 16 sapt imi poate zice 100%...pana atunci plimb caruciorul albastru virtual :)

Olga bine ca esti ok, sunt traumatizante accidentele astea, am avut si eu unul exact ca al tau cand eram in state si stiu cum e...dar e bine ca tu si bebe sunteti ok.

Am citi in urma si am vazut ca vb de vitamine si acid folic...eu am luat acid folic de 1mg, pt ca altceva nu se gasea, pana pe la 7 saptamani cand dr mi-a zis sa iau elevit pana la sf sarcinii 1/zi si sa renunt la acid folic (elevitul are cantitatea necesara).

Cat despre creme, eu fol mustela pt sani, si ulei de masline amestecat cu ulei de migdale pt restul corpului...si mie mi-e cam lene sa ma fac salata zilnic dar incerc sa ma tin de treaba :)

aalina, ce poze frumoase!!!!

pupicii si w-end frumos

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna22 spune:

vai Olga, ce nenorocire! bine ca nu s-a intamplat mai rau...DD a avut grija de tine....stiu ce simti, am trecut si eu prin asta....

ai multa grija de tine...te pup dule!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Olga prin ce cosmar ai trecut, Doamne-ajuta ca sunteti bine.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Doamne, Olga, slava Domnului ca ati scapat cu bine si tu si bebe. Din pacate am fost si eu intr-o situatie asemanatoare si am ramas mult timp cu teama in suflet si cu imaginea respectiva imprimata in minte. Bine ca a trecut, acum trebuie sa iti canalizezi energia si optimismul spre bebe. Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna fetele
olga nu pot sa iti spun decat ca cineva acolo sus te iubeste..sa mergi la biserica si sa ii multumesti lui Dumnezeu, pui un acatist si aprinzi o lumanare...pot spune ca ieri a fost o cumpana in viata ta..sa cinstesti ziua de vineri
iti doresc sanatate si sa treci cu bine peste acest moment
29+Dimitrie

Mergi la inceput