Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

la alba nu vine nimeni sa nasca?

e bun si ieftin...

21+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

jasmi - eu intotdeauna am fost de oarere ca daca vrei, poti!!!! :))))

21+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Cristi - da' poate vii tu la Iasi!!! :))

21+ cu Matei Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaAlexa

Eu imi doresc cu patos sa fie Capricorn!!! Eu sunt rac, sotu scorpion si ne-am intelege bine cu un capricorn (eu cel putin, ca scorpionu' nu stiu... :)) ). Nu-l vreau sagetator ca ar fi exact invers fata de noi - el de foc, noi de apa... Nu-i tocmai ok!! :)) 21+ cu Matei Teodormiscaretu lu' mama :)
Si eu sunt rac si sotul este scorpion. Noi am fi vrut sa iese BB leu sau pesti sau rac sau scorpion ca sa ne intelegem bine, dar pe 19 februarie nu cred ca va iesi nici una din acestea.Ingrid70 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

salutare mamici in devenire!

ascult in continuu melodiile de pe linkul ala...si sunt la servicu.., dar cand intra cineva, dau repede incet :D nu ma mai satur de ele :) imi amintesc de copilaria mea...ma impresioneaza iepuras-coconash,

aah, vorbeati de zodii :) eu vreau sa fie varsator, ca eu asta sunt :) si tati pesti :)
Numai ca primul DNP era 02 februarie si eu speram sa pot tine pana pe 6, cand e ziua mea, dar..ultimul DNP cica ar fi 20 ianuarie, dar in cazul asta cred ca mai pot tine pana pe 23-24 sa fie omu' varsator in toata regula, nu la granita intre capricorn si varsator :)

ee...zic si eu asa...ce-o fi, sanatos si cuminte si destept si frumos sa fie!! Si bebeii vostri la fel!

Va pup si va urez o zi buna!

18 + cu ! !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:

jasmi - eu intotdeauna am fost de oarere ca daca vrei, poti!!!! :))))

21+ cu Matei Teodor

Jasmi 15+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Raluca, Cristi, mvb, pai sa-nteleg ca sunt mari sanse sa aveti cel mai minunta cadou de Craciun.Sa dea Dzeu asa sa fie, daca asta va doriti, si daca bebeii vostrii vor vrea sa vada pomii de Craciun.

Eu am DPN, 27.01-02.02, deci va fi pustoaica, Varsator ca ta-su.Care de fapt este tare mandru de asta.
Asta daca nu se hotaraste sa vada si ea zapada mai repede, avand in vedere ca am placenta gr.II de maturizare (deci cica as naste mai repede)

17+cu CLARA

Mergi la inceput

sotzu meu deja si-a propus (ca si Matei e baiat si Capricorn c-asa a vrut tasu'), ca urmatoru (desi nu l-am terminat pe primu inca...) sa fie fetita taur!!! Sa ne auzim in cativa ani sa vedeti daca n-o sa fie asa!!!! Control freak!!! :))))

21+ cu Matei Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mai jasmi esti super tare.....am ras de ceea ce ai scris de mi-au dat lacrimile.....si acum imi aduc aminte si rad singura....super tare mesajul tau cu zodiile.....

si mie mi-ar fi placut sa fac un bebe sagetator ca si sotul meu caci e zodie buna dar el se bucura ca nu e asa ca sa isi faca copilul ziua nu in post.....fiecare cu ce il doare.....ahahahahahah

o sa facem campanie vad de Craciun pt destule fete.....cu burtici mari....si eu astept pe Mosul in fiecare an....si cred in el....

16+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Citat:

Cristi - da' poate vii tu la Iasi!!! :))

21+ cu Matei Teodor

in moldova am mancat odata gogosi tare buni...

21+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput