Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 16
cristi_2003 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RalucaAlexa Voi visati la un Craciun cu burtica, eu ma intreb daca nu cumva nasc de Craciun!!! :))) In ajun de Craciun implinim 38 de saptamani!! 21+ cu Matei Teodormiscaretu lu' mama :) |
eu as vrea in secret sa nasc pe 22 decembrie - sa fie sagetator. ca io-s berbec si cristi leu si sa fim toti de foc
21+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mamahttp://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
RalucaAlexa spune:
ledi - bineinteles ca exista Mos Craciun!! Si mie imi aduce cadouri in fiecare an!!! Cre' ca numai noi am fost cuminti de pe-aici, ca numai la noi vine :)))
21+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
mvb spune:
Si eu astept Craciunul cu nerabdare, sa ascult colinde si sa fac cate un brad in fiecare camera......de cand ne-am mutat la casa noastra, fac brazii in dormitoare incepand din 1 decembrie, iar cel din sufragerie( care e singurul brad natural) in ajun de Craciun......si stau brazii impodobiti pana pe la jumatatea lui ianuarie, cand incep a aparea ghioceii![]()
Si anul asta, voi pastra bradul pana vine printesa.....sa-i facem si ei cateva poze la brad![]()
20+
jasmi spune:
noi suntem amandoi tauri ... nu cred ca ma pot tine pana la sfarsitul lui aprilie 
dar tu, cristi, ai avea sanse 
Jasmi
15+ cu
Vlad
way to go, BB
roxanaz spune:
| citat din mesajul lui jasmi noi suntem amandoi tauri ... nu cred ca ma pot tine pana la sfarsitul lui aprilie ![]() |

doamne cat de misto a fost asta hahahahaahahahahaha
cristi_2003 spune:
| citat din mesajul lui jasmi noi suntem amandoi tauri ... nu cred ca ma pot tine pana la sfarsitul lui aprilie ![]() Jasmi 15+ cu Vladway to go, BB |
ar fi ceva - cred ca ai aparea la stiri
plus ca ar sti copilul sa si umble...
21+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mamahttp://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
RalucaAlexa spune:
Eu imi doresc cu patos sa fie Capricorn!!! Eu sunt rac, sotu scorpion si ne-am intelege bine cu un capricorn (eu cel putin, ca scorpionu' nu stiu... :)) ). Nu-l vreau sagetator ca ar fi exact invers fata de noi - el de foc, noi de apa... Nu-i tocmai ok!! :))
21+ cu
Matei Teodor
mvb spune:
RalucaAlexa si eu cred ca BB al meu va fi de 2008, nu de 2009...... fac 38 de sapt intre Craciun si Anul Nou....si mai ales cum vreau cezariana, sigur dam burta-in-burta pe holurile de la cuza voda![]()
20+
RalucaAlexa spune:
mvb - ar fi dragut tare sa dam burta-n burta!!! :))) am citit tot pe aici ca erau 2 fete de la aceeasi odisee in spital in acelasi timp (chiar in acelasi salon) si nu stiau care-i cine - apoi s-au prins pe forum c-au stat impreuna :))))))))
21+ cu
Matei Teodor
ingrid70 spune:
| citat din mesajul lui mvb Si eu astept Craciunul cu nerabdare, sa ascult colinde si sa fac cate un brad in fiecare camera......de cand ne-am mutat la casa noastra, fac brazii in dormitoare incepand din 1 decembrie, iar cel din sufragerie( care e singurul brad natural) in ajun de Craciun......si stau brazii impodobiti pana pe la jumatatea lui ianuarie, cand incep a aparea ghioceii Si anul asta, voi pastra bradul pana vine printesa.....sa-i facem si ei cateva poze la brad 20+ |

Credeam ca numai eu ma innebunesc dupa Craciun asa de rau. La fel si eu fac in dormitor si in bucatarie brad de la 1 decembrie, iar in sufragerie (cel natural) in seara de 24 decembrie. Si tot la 1 Decembrie pavoazez casa (inclusiv in baie) cu beteala si altele, iar la geamuri si la balcon pun diverse instalatii cu luminite de interior si exterior. In place
de mor!!Ingrid70
15