Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 15
CADIA spune:
Multam frumos, ttenzika, sunt f.dragute melodiile
Fetelor abia astept sa vina Craciunul si sa fac bradutzul cu puiutza mea in burtica si sa ascultam colinde.M-a apucat cam devreme. nu?![]()
![]()
![]()
17+cu
CLARA
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia buna burticisi eu l-am sitit pe bebe aseara parca mai tare ca si pana acum si sunt tare fericita.....pacat ca tin atat de putin senzatiile.....dar tre sa avem rabdare ca mai tarziu se vor indesi.....cat despre shaworma eu am mancat una chiar acu 2 seri de la costinesti,.....destul de buna....trocmai datorita poftei si mirosului superb......jasmi mai tii minte cum am aflat amandoua ca suntem insarcinate in aceeasi zi la aspirante???? eu si acum mai vb cu ele zilnic daca pot daca nu la cateva zile ca sa le incurajez....imi face mare placere....caci si ele m-au incuraj tare mult cand au aflat de mine........le pup pe toate fetele si le felicit pe cale care au mai crescut cu o saptamana....caci si eu azi intru in saptamana 17..... 16+Camelia |

Felicitari so BB sanatos!Ingrid70
14+
ingrid70 spune:
| citat din mesajul lui lavini Ingrid, s-a modificat putin formatul...in josul paginii, la "optiuni profil", apesi pe + si modifici semnatura acolo.Uite, la mine a mers...Lavinia, 15+ si Andrei (11 iunie 2007) |
Ingrid70
14+
ingrid70 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ingrid70
Am reusit!![]() Ingrid70 14+ |
15
ttenzika spune:

aaaa....da.....craciunul,anul asta o sa fie cu burta mare
,ce frumos
18+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
cristi_2003 spune:
si poate pt cateva cu pui grabiti o sa fie craciun cu bebe in brate.
in sfarsit o sa avem craciun cu copil in casa vreo 10 ani - ca ei se bucura cu adevarat de sarbatori.
21+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
jasmi spune:
| citat din mesajul lui cristi_2003 si poate pt cateva cu pui grabiti o sa fie craciun cu bebe in brate. in sfarsit o sa avem craciun cu copil in casa vreo 10 ani - ca ei se bucura cu adevarat de sarbatori. 21+ cu Traian Carol sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mamahttp://bd.lilypie.com/z4XWp3.png |
da, pana afla ca nu exista mos craciun
sper ca nu citeste vreun copil sub 10 ani pe-aici Jasmi
15+ cu
Vladway to go, BB
Leditia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui jasmi
da, pana afla ca nu exista mos craciun sper ca nu citeste vreun copil sub 10 ani pe-aici Jasmi 15+ cu Vladway to go, BB |
maaaaaaaaaa..........cum sa nu existe Mos Craciun?Ce tot aveti?Exista!
Adik mie cine-mi aduce cadourile,huh?
Relelor..nu stiti voi,da exista..
POZE
Minunica mea
20+ cu David Christian
RalucaAlexa spune:
Voi visati la un Craciun cu burtica, eu ma intreb daca nu cumva nasc de Craciun!!! :))) In ajun de Craciun implinim 38 de saptamani!!
21+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)