Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RalucaAlexa Ingrid - in principiu stam doar in acelasi oras (adica de obicei avem casa noastra), da' acu' ne-a apucat renovatu si casa noastra e santier asa ca ne-am mutat provizoriu la socrii si ce pana acu ii vedeam 1 data la 2-3 saptamani acum ii am langa mine tot timpul!!! Acu' n-o luati chiar asa (ca mi se facu mila de ea saraca, am facut-o de rusinea forumului!!) ea e o femeie super ok de obicei si ne-a ajutat de multe ori, da' stii cum e - toate-s vune si frumoase numa' sa nu stai cu omu' in aceeasi casa! Cred ca se manifesta si la mine o frustrare ca nu sunt in casa mea, cu patu meu si masa mea etc... 21+ cu Matei Teodormiscaretu lu' mama :) |
Dar, cat poate sa dureze o renovare. Maxim 2-3 saptamani, hai o luna si esti la casa ta.

Ingrid70
14+
cami_antonia spune:
buna burtici
si eu l-am sitit pe bebe aseara parca mai tare ca si pana acum si sunt tare fericita.....pacat ca tin atat de putin senzatiile.....dar tre sa avem rabdare ca mai tarziu se vor indesi.....
cat despre shaworma eu am mancat una chiar acu 2 seri de la costinesti,.....destul de buna....trocmai datorita poftei si mirosului superb......
jasmi mai tii minte cum am aflat amandoua ca suntem insarcinate in aceeasi zi la aspirante???? eu si acum mai vb cu ele zilnic daca pot daca nu la cateva zile ca sa le incurajez....imi face mare placere....caci si ele m-au incuraj tare mult cand au aflat de mine........
le pup pe toate fetele si le felicit pe cale care au mai crescut cu o saptamana....caci si eu azi intru in saptamana 17.....
16+
Camelia
lavini spune:
Ingrid, Cami, la cat mai multe saptamani si voua, adica pana la 40(de fapt, hai sa fie 38-39, stiu io ce zic:))
Lavinia, 14+
si Andrei (11 iunie 2007)
ingrid70 spune:
vrau sa-mi pun la semnatura 15 in loc de 14+ pt ca azi am imlinit 15 saptamani, dar nu mai ajung la semnatura din profil personal, pur si simplu, acum arata altfel profilul personal!?Ingrid70
14+
CADIA spune:
MVB, chiar, ce idee mi-ai dat.O sa iau si eu niste carti de povesti sa-i citesc si ma gandeam sa iau si o Cutiutza muzicala sa-i pun muzica.![]()
17+cu
CLARA
jasmi spune:
cami, normal ca-mi amintesc
eu nu am mai scris demult la aspirante, dar de citit le citesc in fiecare zi. si vad ca recent au mai aparut 3 gravidute. Asa ma bucur, ca in ultima vreme era cam liniste pe acolo. Si ma bucur mult pt oana, careia ii doresc tot ce se poate mai bun 
Jasmi
15+ cu
Vlad
way to go, BB
alinuk spune:
| citat din mesajul lui mvb Cadia eu nu ii cant....sotul meu ii canta ~melec, melc codobelc~.....ma amuz tot timpul cand incepe cu melc, melc.....nu stiu ce gandeste el!....si culmea incepe sa miste printesa Eu ii citesc....am luat 2 carti cu basme ( P. Ispirescu si fratii Grim).....sincer, va spun ca imi era dor sa citesc povesti.....la inceput le citeam in gand, acum cu voce tare.....sa auda printesa care-i treaba cu voinicii 20+ |
hahaaa
eu ascult ..pt ca ii pun lui Teo,caruia ii plac maxim si danseaza deja cu manutzele si degetzelele grasutze pe sus... cutiutzele muzicale
si citesc povesti...deasemenea pt ca seara la culcare am inceput sa i le citesc nazdravanului
Ideea e ca, atunci cand eram gravi cu el ascultam mozart, enya, muzici gen cafe concert
Asta mic saracu nu mai are timp sa pupe finetzuri d'astea
Alinuk,
Teo si minunea mica nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Iris2002 spune:
| citat din mesajul lui CADIA Voi ati inceput sa le vorbiti sau sa le cantati bebeilor?Am citit ca e un lucru destul de imporatant. Dca da, cand ca toata ziua sunt pe la servici, iar seara cad lata. ![]() ? 17+cu CLARA |
Cum adica inceput, de citeva luni ii vorbesc si cant... dar nu stiu cit ii place
lavini spune:
Ingrid, s-a modificat putin formatul...in josul paginii, la "optiuni profil", apesi pe + si modifici semnatura acolo.Uite, la mine a mers...
Lavinia, 15+
si Andrei (11 iunie 2007)
ttenzika spune:
uitati ce am gasit,apropo de melodii
http://www.trilulilu.ro/petreradu1/50a99432c34486?autonext=true
18+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!

avem odisee noua