Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 13
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RalucaAlexa Neata burtici! Selene - se pare ca Daria nu-ti seamana! Ea e o fata calma, linistita, n-ar avea cum sa semene unei mamici atat de agitate - cel putin nu seamana din acest pct de vedere - ca de altfel cre' ca-i ardeleanca de-i asa calma!!!(nu mi-o lua in nume de rau ok??? )La multi ani, Traian Carol!! lavini - e ok sa-ti faci TT la 15 saptamani - se face intre 14 si 17!! Iris - cum a fost la doctor?? Ce mai face unghiuta ranita?? ![]() Rox - ti-ai luat liber??? :))) Irina - ma bucur ca esti bine! Concediu minunat sa aveti! miere - unde ai disparut si tu tata?? Despre numele copiilor - nici nu-mi bat capu' - daca nu le place sa fie sanatosi - si aici e inclusa si mama mea pe care o iubesc din tot sufletul si careia nu-i place Teodor!! GHINION!! Io iar am discutii de principiu cu soacramea... Nu stiu cand o sa invete (sa speram c-o sa se-ntample) ca e irelevant faptul ca eu am "doar" 26 de ani si nu aproape 50 si ca daca sunt destul de matura pt a face un copil sunt destul de matura ca sa-l si cresc!!!! Nu mai suport sa mi se dea sfaturi! Daca vreau sfaturi -O SA LE CER SINGURICA!!! Ca sa nu mai discutam ca nu sunt o fire usor impresionabila si in nici un caz n-o sa renunt la ce cred eu ca asa imi spune nu mai stiu cine... Daca ma supar, dupa ce se naste Matei si eu tre sa ma intorc la servici - il duc la mama mea! Chit ca il vad 1 data pe sapt!! Si-acu sa va spun si de la ce m-am luat: aseara s-a gandit soacra din dotare sa se apuce sa-mi dea sfaturi gen: copilu trebe infasat (a se citi legat) dupa nastere. Nu mi-am pus problema asta pana acu... si nici nu-mi vine sa cred ca lui ii e mai bine legat decat liber!!! Da' ea, nu si nu, ca asa trebe!!! Las' c-o sa vedem noi ce trebe si ce nu!!! Dupa, m-a mancat undeva sa ma plang ca m-am ingrasat - si s-a apucat sa-mi dea sfaturi sa mananc mai putin!!! Asa ca i-am spuscitez: "Las' sa ma fac eu cat casa poporului, da' sa fie el bine!!!" Clar ca nu-mi doresc sa ma fac cat Casa Poporului, da' daca-mi e foame o sa mananc!!!! Si uite asa m-am intins ca o zi de post!!! Da' tare voiam sa zic cuiva chestiile astea care ma calca pe coada!!! 21+ cu Matei Teodormiscaretu lu' mama :) |
14+
RalucaAlexa spune:
Ingrid - in principiu stam doar in acelasi oras (adica de obicei avem casa noastra), da' acu' ne-a apucat renovatu si casa noastra e santier asa ca ne-am mutat provizoriu la socrii si ce pana acu ii vedeam 1 data la 2-3 saptamani acum ii am langa mine tot timpul!!!
Acu' n-o luati chiar asa (ca mi se facu mila de ea saraca, am facut-o de rusinea forumului!!) ea e o femeie super ok de obicei si ne-a ajutat de multe ori, da' stii cum e - toate-s vune si frumoase numa' sa nu stai cu omu' in aceeasi casa! Cred ca se manifesta si la mine o frustrare ca nu sunt in casa mea, cu patu meu si masa mea etc...
21+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
cristi_2003 spune:
raluca - o sa reveniti la normal cand va e gata casa. e greu mai multe generatii in aceeasi casa.
21+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
CADIA spune:
Multzam de respuns fetelor
eu simt ceva usor cateodata in stanga cateodata in dreapta, undeva intre buric si zona pubiana.Cred ca e pitica mea, dar e timida pentru moment.O sa se faca ea mai mare si sa vezi atunci lovituri.
17+cu
CLARA
cristi_2003 spune:
2-3 saptamani mai asteapta cadia si o sa vezi cum intr-un minut te bate peste tot.
21+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
roxanaz spune:
Albinutz, cu placere, precis o sa va placa produsele de acolo. si au o gramada de pui la rotisor... bune bune.
pai la cate antispastice fac de 2 ori pe zi ar trebui sa ma lase. dar ma lasa cand vor ele ![]()
tentika e cam devreme ptr braxton-hicks totusi... alea de la 26s incolo!
Cadia mai jos de buric e bb acum, pe acolo ar trebui sa simti miscarile.
si va rog sa va potoliti cu covrigii ca zau ca nu am de unde lua de pe aci!! si mor de pofta!! ![]()
CADIA spune:
Voi ati inceput sa le vorbiti sau sa le cantati bebeilor?Am citit ca e un lucru destul de imporatant.
Dca da, cand ca toata ziua sunt pe la servici, iar seara cad lata.
?
17+cu
CLARA
mvb spune:
Cadia miscarile BB-lului sunt f fine....tu la ce te astepti?....vrei sa vezi o manuta sau un piciorus iesind prin burtica?....asta pe la 8, 9 luni.....acum , se simti doare mici bule de gaze.....parca ar fi niste chioraituri de intestine!
la mine, printesa misca mai mult seara cand stau pe spate si o mangai......parca e un fel de borboroseala inautru.....uneori imi spun ca e colita
20+
CADIA spune:
Cris, Roxana, MVB multzam pentru info.
Inseamna ca "smechera" asta a mea incepe, incet, incet, sa dea semne ca e si ea pe acolo.![]()
17+cu
CLARA
mvb spune:
Cadia eu nu ii cant....sotul meu ii canta ~melec, melc codobelc~.....ma amuz tot timpul cand incepe cu melc, melc.....nu stiu ce gandeste el!....si culmea incepe sa miste printesa
Eu ii citesc....am luat 2 carti cu basme ( P. Ispirescu si fratii Grim).....sincer, va spun ca imi era dor sa citesc povesti.....la inceput le citeam in gand, acum cu voce tare.....sa auda printesa care-i treaba cu voinicii
20+