Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaAlexa

Neata burtici!
Selene - se pare ca Daria nu-ti seamana! Ea e o fata calma, linistita, n-ar avea cum sa semene unei mamici atat de agitate - cel putin nu seamana din acest pct de vedere - ca de altfel cre' ca-i ardeleanca de-i asa calma!!!(nu mi-o lua in nume de rau ok??? )
La multi ani, Traian Carol!!
lavini - e ok sa-ti faci TT la 15 saptamani - se face intre 14 si 17!!
Iris - cum a fost la doctor?? Ce mai face unghiuta ranita??
Rox - ti-ai luat liber??? :)))
Irina - ma bucur ca esti bine! Concediu minunat sa aveti!
miere - unde ai disparut si tu tata??
Despre numele copiilor - nici nu-mi bat capu' - daca nu le place sa fie sanatosi - si aici e inclusa si mama mea pe care o iubesc din tot sufletul si careia nu-i place Teodor!! GHINION!!
Io iar am discutii de principiu cu soacramea... Nu stiu cand o sa invete (sa speram c-o sa se-ntample) ca e irelevant faptul ca eu am "doar" 26 de ani si nu aproape 50 si ca daca sunt destul de matura pt a face un copil sunt destul de matura ca sa-l si cresc!!!!
Nu mai suport sa mi se dea sfaturi! Daca vreau sfaturi -O SA LE CER SINGURICA!!! Ca sa nu mai discutam ca nu sunt o fire usor impresionabila si in nici un caz n-o sa renunt la ce cred eu ca asa imi spune nu mai stiu cine... Daca ma supar, dupa ce se naste Matei si eu tre sa ma intorc la servici - il duc la mama mea! Chit ca il vad 1 data pe sapt!! Si-acu sa va spun si de la ce m-am luat: aseara s-a gandit soacra din dotare sa se apuce sa-mi dea sfaturi gen: copilu trebe infasat (a se citi legat) dupa nastere. Nu mi-am pus problema asta pana acu... si nici nu-mi vine sa cred ca lui ii e mai bine legat decat liber!!! Da' ea, nu si nu, ca asa trebe!!! Las' c-o sa vedem noi ce trebe si ce nu!!! Dupa, m-a mancat undeva sa ma plang ca m-am ingrasat - si s-a apucat sa-mi dea sfaturi sa mananc mai putin!!! Asa ca i-am spuscitez: "Las' sa ma fac eu cat casa poporului, da' sa fie el bine!!!" Clar ca nu-mi doresc sa ma fac cat Casa Poporului, da' daca-mi e foame o sa mananc!!!!
Si uite asa m-am intins ca o zi de post!!! Da' tare voiam sa zic cuiva chestiile astea care ma calca pe coada!!! 21+ cu Matei Teodormiscaretu lu' mama :)
Ralucuta, tu stai cu soacra in casa sau vine doar in vizita pe la tine?Ingrid70 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Ingrid - in principiu stam doar in acelasi oras (adica de obicei avem casa noastra), da' acu' ne-a apucat renovatu si casa noastra e santier asa ca ne-am mutat provizoriu la socrii si ce pana acu ii vedeam 1 data la 2-3 saptamani acum ii am langa mine tot timpul!!!
Acu' n-o luati chiar asa (ca mi se facu mila de ea saraca, am facut-o de rusinea forumului!!) ea e o femeie super ok de obicei si ne-a ajutat de multe ori, da' stii cum e - toate-s vune si frumoase numa' sa nu stai cu omu' in aceeasi casa! Cred ca se manifesta si la mine o frustrare ca nu sunt in casa mea, cu patu meu si masa mea etc...

21+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

raluca - o sa reveniti la normal cand va e gata casa. e greu mai multe generatii in aceeasi casa.

21+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Multzam de respuns fetelor

eu simt ceva usor cateodata in stanga cateodata in dreapta, undeva intre buric si zona pubiana.Cred ca e pitica mea, dar e timida pentru moment.O sa se faca ea mai mare si sa vezi atunci lovituri.

17+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

2-3 saptamani mai asteapta cadia si o sa vezi cum intr-un minut te bate peste tot.

21+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Albinutz, cu placere, precis o sa va placa produsele de acolo. si au o gramada de pui la rotisor... bune bune.
pai la cate antispastice fac de 2 ori pe zi ar trebui sa ma lase. dar ma lasa cand vor ele
tentika e cam devreme ptr braxton-hicks totusi... alea de la 26s incolo!
Cadia mai jos de buric e bb acum, pe acolo ar trebui sa simti miscarile.
si va rog sa va potoliti cu covrigii ca zau ca nu am de unde lua de pe aci!! si mor de pofta!!

Mergi la inceput

Voi ati inceput sa le vorbiti sau sa le cantati bebeilor?Am citit ca e un lucru destul de imporatant.
Dca da, cand ca toata ziua sunt pe la servici, iar seara cad lata.?

17+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Cadia miscarile BB-lului sunt f fine....tu la ce te astepti?....vrei sa vezi o manuta sau un piciorus iesind prin burtica?....asta pe la 8, 9 luni.....acum , se simti doare mici bule de gaze.....parca ar fi niste chioraituri de intestine!
la mine, printesa misca mai mult seara cand stau pe spate si o mangai......parca e un fel de borboroseala inautru.....uneori imi spun ca e colita

20+

Mergi la inceput

Cris, Roxana, MVB multzam pentru info.
Inseamna ca "smechera" asta a mea incepe, incet, incet, sa dea semne ca e si ea pe acolo.

17+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Cadia eu nu ii cant....sotul meu ii canta ~melec, melc codobelc~.....ma amuz tot timpul cand incepe cu melc, melc.....nu stiu ce gandeste el!....si culmea incepe sa miste printesa
Eu ii citesc....am luat 2 carti cu basme ( P. Ispirescu si fratii Grim).....sincer, va spun ca imi era dor sa citesc povesti.....la inceput le citeam in gand, acum cu voce tare.....sa auda printesa care-i treaba cu voinicii
20+

Mergi la inceput