Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Acuma!!!!

21+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Fetelor, in ce zona se simt miscarile lui bebe?mai spre buric, mai spre osul pubian, mai intr-o parte?
va intreb pentru ca eu simt niste "chestii" usor de tot si nu stiu daca este pitica mea sau ceva "bulbuci de gaze"

17+cu CLARA

Mergi la inceput

Foarte frumos!!! Ma bucur atat de tare de fiecare data cand aflu de o noua viitoare mamica!!! Mai ales ca Oana isi dorea de atata timp!!!! :))

21+ cu Matei Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Cristi 2003 m-ai facut curioasa.....despre ce e vorba.....ce aspiranta are surprize pt noi?.....nu ma tine pe jar si spune tot
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

cadia - depinde unde e bebele si unde da. eu la inceput le simteam doar in dreapta zonei pubiene - ca al meu sta la stanga in general da isi intindea picioarele...

21+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

mvb - du-te si vezi...

21+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavini

Neata si haideti la un pahar cu lapte! Mie mi-e o greata…am mancat niste salata de vinete de dimineata si mi-a pus capac asta...mai ca imi vine sa imbratisez baia…Dar pe de alta parte sunt happy, astazi ma duc la dr, nu am mai fost de vreo 6 saptamani, si sper sa fac si eu eco sa imi vad bebelusul.Apropo, astazi fac 15 saptamani.E devreme pentru triplu test?Adica sa folosesc eco de azi si sa recoltez maine dimineata sange?Ledi, ce ai cumparat ieri pentru bebe?Sau esti la capitolul orientare?Legat de Elevit sau de vitaminele astea prenatale in general, io zic ca tot de organism depinde..Data trecuta am luat Elevit vreo 4 luni, da nu mi-au priit deloc, greata si gust metalic de la ele, nici vorba de pofta de mancare…Apoi le-am schimbat cu Materna, nu imi mai era rau, dar nici pofta nu imi creau…Cadia, momentan nici eu nu iau nici un fel de prenatale, la ultimul control a zis dr ca mai asteptam, daca am o alimentatie echilibrata e ok…mai ales ca mie primul set de analize mi-a iesit ok…Astazi om vedea daca se schimba treaba….Selene, ai vazut ca totul e ok?Ma bucur ca te-ai linistit si ca bebita e bine.Iar legat de rubedenii…pai nu e copilul lor ca sa decida ei cum o sa il cheme…Fii tare pe pozitii, tu il faci, tu decizi…
Lavinia, 14+ si Andrei (11 iunie 2007)
Si eu fac astazi 15 saptamani!Ingrid70 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

CADIA,depinde unde sta el ,eu nu l-am simti pana aseara deloc,iar aseara cand a inceput,nu s-a mai aoprit,si in stanga si in dreapta,dar cel mai mult in jurul buricului,chiar sub el

18+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Cadia - eu il simteam cand era mai micut in stanga jos.

21+ cu Matei Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Ingrid si Lavinia , La multe saptamani! pt bebeii vostri!

Jasmi 15+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput