Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stellutza

Saru' mana fetele !

FlowerBee am auzit si eu de astfel de cazul dar in urma cu mai multi ani cand Echo nu erau chiar asa performante.
Imi doresc exact ce vrea Dumnezeu pentru noi, fetita sau baiat tot copilul meu frumos este, .. dar ma macina sa merg sa ma apuc sa cumpar lucrusoare si sa-i pregatim camera si sa ne bucuram
de momentele astea unice

+16

Stellutza
, ca sa fii sigura ca nu dai gres poti sa alegi o culoare neutra pentru primele hainute si pentru camera de bebe. Camera Francescai e portocalie cu culoarea smantanei, merge si daca vom avea baietel acum. Si majoritatea hainutelor pentru 1-2 luni le-am cumparat in portocaliu, rosu, verde deschis, bej, culori care merg la bebei de orice sex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Lavini, gand la gand cu merdenelele alea. Sunt tare bune, dar mie imi fac o aciditate...de mai bine ma las pagubasa.

Roxana, pai eu trec zilnic prin Dorobanti la Patiseriile Ana si nu am vazut shaorma. Merci de pont, il va face tare fericit pe sot pentru ca a fost dezamagit cand Genin si-a inchis "shaormeria" de pe Floreasca. Acum a mai inchis unul de alaturi si a ramas doar unul (dar nu e tocmai faina).

Bee17+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

gata mi-am pus si carucior si nume si daca este sa il schimb mai tarziu, macar il am pregatit

+16 cu Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Rox - acu am inteles!! Sorry ca te doare asa tare!! Si ai dreptate, cand te mai iei cu ceva parca mai uiti de dureri! mamica sa treaca!

21+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaAlexa

jasmi - finuta mea a fost Rares Andrei intre sapt 13 si 22 :))), dar depinde foarte mult si de aparatura!! Ea isi facuse eco la spital si aparatu ala nu-i cel mai performant!!

21+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Noua ne-ar placea si o fetita la fel de mult. Insa daca apuc sa cumpar haine albastre si apoi constat ca tre sa le dau .. cred ca o sa ma enervez

Bee, eu am mancat shaorma de 2 ori mai pe la inceputul sarcinii (inainte de analize si respectiv de greata ) si n-am avut nimic. Si cred ca foarte curand (azi sau maine) o sa mai vreau una, ca prea mi-am facut pofta.

Si inca o ciudatenie... lucrez la 5 minute de locul cu covrigii, dar ca un facut...de din aia nu mi-e pofta deloc

Jasmi 15+ cu Vlad
way to go, BB

Mergi la inceput

Stelluta, sotul meu si mama ma au un feeling comun ca bebe din burtica de fapt nu este fetita ci baietel. Nu stiu de unde le vine ideea asta, insa tot timpul sunt circumspecti cand ma aud vorbind cu iubitica si cand ii cant cantecele de fetita.

Ai tai au vreun feeling?

Bee17+

Mergi la inceput

Rox, si impotriva durerilor, ai voie sa iei ceva calmante?

Bee17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

da cris, a zis ca e ok sa iei calciu, ca vitaminele astea nu contin mult...si eu m-am mirat ca stiam ca nu e bine sa exagerezi, dar a zis ca nu incape mult in prenatale, si de aia e bine sa suplimentezi, daca nu poti prin lapte si branzeturi, mai bine cu pilule. dar la fier mi-a zis clar sa nu ma bag decat daca se vede ca am carente in sange.
criss 18+
Prenatalele Materna de la Centrum au doar 16% din necesarul de Ca. Ce fel de Ca a zis doctorul ca puteti sa luati, ca sunt mai multe feluri?Ingrid70 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

fetele - daca tot ne-am adus aminte de apirante hai sa mergem sa le dam niste pupici poate se ia si la ele.

si acolo o sa aflati si o veste maaaare....

21+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

am simtit si eu bebele aseara,si ce mult,o doamne am zis ca nu mai vine clipa asta,am primit niste suturi de parca nu se mai oprea
LAVINI eu TT l-am facut tot in saptamna 15,asa ca e ok
BEE,din cate stiu eu dureri este normal sa ai,atata timp cat nu apra sangerari e ok,pot fii dureri de ligamente,sau chiar contractiile Barxton Hicks,poti sa iei nospa,cel mult 4 pe zi,doar ca intre cele pastile trebuie sa fie un intervak de minim 4 ore,sau poti incerca cu supozitoare uscosin

18+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!

Mergi la inceput