Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 10
RalucaAlexa spune:
Da' o sa poti tu manca si covrigi si shaworma??? Nu ma gandesc sa fie ceva rau cu shaworma in sine, mi-e sa nu cumva sa nu-ti pice tie bine ca esti mai sensibiloasa cu stomacu!!
21+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
jasmi spune:
Roxana, in ce consta sindromul asta? sper ca nu e prea grav/dureros etc 
Stellutza, eu am auzit de cazuri in care la o prima eco bebe a fost ceva, iar ulterior altceva. Si eu mi-am pus carucior si nume, dar nu m-as mira ca peste 2-3 sapt sa trebuiasca sa le schimb ![]()
Jasmi
15+ cu
Vlad
way to go, BB
lavini spune:
Flower, daca te duci in pasaj vreu si io niste merdenele, vreo 3, calde ![]()
Pentru vergeturi nu stiu ce sa recomand, io nici nu am facut, da nici nu m-am dat cu nimic.Adica m-am dat de cateva ori cu ulei de bebelus(am zis io ca asta e sigur 100%), dar imi mai era si lene si mai si uitam.Si ma mai masa husbandu din cand in cand..
Lavinia, 14+
si Andrei (11 iunie 2007)
roxanaz spune:
RalucaAlexa sindromul de coada de cal inseamna ca bb apasa foarte rau pe terminatiile nervoase din zona sacrala. doare rau rau de tot si constant. doar foarte jos si se poate prelungi in piciorul drept caz in care e vb de o apasare a nervului sciatic. fac injectii antispastice ca sa nu inceapa contractiile datorita durerii constante din zona. deocamdata e totul ok. si da, nu pot sa stau in pat ptr ca nu am chef de zacut, durerea nu se amelioreaza deloc si macar daca stau si lucrez mai uit pentru o perioada.
Albinutz lasa shaorma de la spring, e nasoala. du-te in dorobanti fix langa farmacia Beller, este un loc cu shawrma pe strada, chiar langa farmacie, rotiseria Beller se numeste sau ceva de genul asta. eu mananc acolo frecvent de 5 ani - niciodata nu am patit nimic si mancarea este excelenta!
Stellutza spune:
Saru' mana fetele !
FlowerBee am auzit si eu de astfel de cazul dar in urma cu mai multi ani cand Echo nu erau chiar asa performante.
Imi doresc exact ce vrea Dumnezeu pentru noi, fetita sau baiat tot copilul meu frumos este, .. dar ma macina sa merg sa ma apuc sa cumpar lucrusoare si sa-i pregatim camera si sa ne bucuram
de momentele astea unice![]()
![]()
+16
CADIA spune:
Flowerbee, eu acum m-am intors de la Perla cu covrigi calzi.Este o covrigarie chiar langa restauran.Fugi si ia !
17+cu
CLARA
flowerbee spune:
Raluca, nu ma bag la shaorma, dar o sa ma gandesc la ea
. Sotul e mare amator de shaorma si mai aduce acasa cate una. Atunci mai gustaresc nitel (isi ia fara usturoi pentru ca stie ca imi bag si eu nasucul).
Covrigii insa sunt ok, doar sa nu se lipseasca vreo merdenea de covrigul ala
.
Pupi.
Am fugit sa iau papa, ca e aproape de servici!!!
Bee
17+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
RalucaAlexa spune:
jasmi - finuta mea a fost Rares Andrei intre sapt 13 si 22 :))), dar depinde foarte mult si de aparatura!! Ea isi facuse eco la spital si aparatu ala nu-i cel mai performant!!
21+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
CADIA spune:
Iris, nu mai stiu exact daca mi-a mai spus de nume, dar iti multumesc mult.
Esti o dragutza.
Sa te ajute Dzeu sa fii sanatoasa si sa-ti plimbi nepotii asa cum iti doresti.
Lavini, dupa parerea mea, ignoranta este cea mai buan solutie impotriva soacrelor.Dar o ignoranta, cu cap.
17+cu
CLARA