Mamici anti-stres de ianuarie-februarie 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 18
ttenzika spune:
La noi e capricorn ,DPN 22 ianuarie,si cand ma gandesc ca tati e tot capricorn
,o sa am doi putzoi caposi
,dar macar stiu sigur ca barbatii din zodia capricorn sunt fideli
18+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!
mvb spune:
Of zodiile astea......si ea as fi vrut `` de la zodia leu un cristal portocaleu``, insa degeaba am bagat noi tare de la inceputul anului, ca BB s-a prins cand a vrut el......noi eram disperati ca treceau lunile si nici urma de BB..... BB a vrut capricorn si asa va fi......sotul ar fi vrut varsator ca si el tot varsator e, eu sunt berbec si cred ca o sa ma inteleg mai bine cu el dacat ta-su....
20+
Porumbita spune:
iris nu am mai simtit fluturasii, desi am stat si aseara vreo juma de ora sa incerc sa ii "prind" ; ma intreb dc nu mi s-o fi parut; ce mai faci Franci?
ralucaalexada ignor la sfaturile de care nu ai nevoie...
flowerbee dc sunt deasupra pelvisului stiam ca sunt de la intinderi de ligamente...
cristi_2003 spune:
ma obsedeaza reclama aia. o aud in cap toata ziua
de culoooareeea zodiei TALE
21+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
jasmi spune:
si la ce folosesc pietrele alea din reclama? 
... pardon, cristale
Jasmi
15+ cu
Vlad
way to go, BB
jasmi spune:
nu tre' sa-mi raspundeti la asta ...
am o buna dispozitie de parca am baut , imi vine sa rad in continuu 

Jasmi
15+ cu
Vlad
way to go, BB
RalucaAlexa spune:
foarti buni gogosi! Pai hai la gogosi neamule ce mai astepti??? :))) (da' poate vii peste 3 saptamani ca daca nu dormi si tu cu soacra mea in casa :)))) )
21+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
cristi_2003 spune:
nu stiu
da vreau si io
la berbec de ce nu zice ce culoare e? si oare dupa cate pungi as nimeri culoarea mea?
21+ cu
Traian Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ttenzika La noi e capricorn ,DPN 22 ianuarie,si cand ma gandesc ca tati e tot capricorn ![]() ,o sa am doi putzoi caposi ,dar macar stiu sigur ca barbatii din zodia capricorn sunt fideli![]() 18+mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!![]() |
15
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CADIA Voi ati inceput sa le vorbiti sau sa le cantati bebeilor?Am citit ca e un lucru destul de imporatant. Dca da, cand ca toata ziua sunt pe la servici, iar seara cad lata. ![]() ? 17+cu CLARA |
citeam undeva ca dupa 19 sapt bb aude vocea mamei si dupa 22-24 de sapt aude si alte voci...
eu ii cand ca sunt afona

CLARA