Puiuti de Randunici 2008!! (87)
Raspunsuri - Pagina 4
cami33 spune:
Va rog sa-mi dati si mie o idee ce storcator de fructe sa iau!!!
Vreau sa stoarca bine atat fructe cat si legume si sa aiba "gura" mare.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
ursuleata spune:
Bubule, , sper sa incep diversificarea cat mai tarziu.
Vad ca se satura doar cu laptic deocamdata, asa ca nu ii introduc inca papa solida. Sper macar pana la 5 luni, daca nu 6
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet
underqueen spune:
bubu vrem pozici cu Vlad cu cravata Tudor are un costum cu papion, luat de mama
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
bubu05 spune:
Stela, Stefanoiu doar asa sta, pe burta. Acum tot cu nasul in cearceaf e...
Liana, ca bine ziceai, ma inscriu pe lista sa vina Tuchi sa-mi calce si ma ofer eu sa-i fac un tort diplomat . Te bagi, Tuchi, te bagi?
Mai, si felicitari pt. fructele papate azi! Stai sa-l laud si eu: a papat Stef 2 piersici micute si juma de mar plus 2 cupe cereale Humana cu mar si apoi 100 ml laptic . Si noi am plecat in gasca la banca, la depus dosare, am luat-o cu tramvaiul, prin magazine si a dormit neintors
Apropo de calcat, doar prosoapele de baie si lenjeriile ca-s creponate nu le calc...si nici ciorapii ...lenjeriile copiilor le calc si in rest absolut tot si chiloti . Eu trebuie s ale vad in dulap aranjate frumos, calcate...mai am si pasarele
Maria, bravo pt. vaccinel si lasa ca trece!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bubu05 spune:
Maria, pai o sa pun poze la tol festiv vineri, pe seara
Jinxie, bine ai venit! baga mesaje sa scapi de moderare si lasa datele tale sa le treaca Ursulica in listuta(sau cine vrea )
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mstela spune:
Bubule,si la mine cu calcatul,daca nu mai ai ce..Eu urasc sa calc..abia calc pt randunoi si bluze de ale mele care se sifoneaza..
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
bubu05 spune:
Cami, eu am robot Siemens si are si storcator de citrice si storcator de fructe si legume. Il am de aproape 7 ani si sunt f. multumita de el! plus ca are si o gramada de cutite de taiere, blender...eu il folosesc la greu!
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mstela spune:
jinxie,bine ai venit!Hai la ciripeala!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
clauclau spune:
Mai, la legume nu pot s-o mai laud pe Rebe, a mancat putin, doar vreo 80 - 90 g. Dar a papat intai lapte...Nu stiu de ce nu-i mai place piureul, ea manca bine dovlecelul...Ceva nu e bine...
Jinxie, bine ai venit pe crenguta, trebuie sa bagi 10 mesaje si apoi vorbim live.
Acum doarme fata, asa ca stau putin la forumeala, sper sa mai fie randunici active la ora asta.
Bubule, eu mi-am luat Asevi pentru aragaz si l-a curatat foarte bine si usor.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
luny spune:
am venit de la masaj, la mine tare bine a fost, mai putin momentele cand il auzeam pe Mufy cum se maraie si o da in plans! deci nu m-am relaxat 100%..
kya nu vii in parc?
ursu bine faci ca nu te grabesti cu diversificarea, ff bine ai zis!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!