Puiuti de Randunici 2008!! (87)
Raspunsuri - Pagina 3
Kya spune:
Este vorba de asta.
Edit: vad ca nu vrea sa se duca direct acolo. Il gasiti la pagina 208, figura 1.
Raluca mamica de Sanziana mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
jinxie spune:
ca vaccinuri i le-am facut pe cele platite obligatorii respectiv infarix hexa la 2 luni si penta la 4 luni si i-am mai facut suplimentar si prima doza de prevenar( am inteles ca sunt 3) si prima de rotarix la care mi s-a parut ca a avut ceva reactii, niste scaune diareice pe care le-am tratat cu smecta si hidrasec, dar pe care ulterior le-am pus pe seama faptului ca i-a aparut un dintisor.
mstela spune:
..in caz ca va era dor de mine.
Ce-ati mai ciripit..mi-a luat 2 ore sa recuperez..
Azi am fost la dr cu Tea,la iomc. Si,moamaaa,fiindca am fost la stat,ne-am invartit 2 ore cu hartzoage si biletele,pana la urma am ajuns la eco,unde nu a putut sa-i vada soldul,fiindca oasele s-au solidificat bine.So,du-te iar la pediatru,ia biletel pt radiografie,stai la coada.Si,am facut radiografie.Sper,acum,Doamne fere sa nu ii fi afectat nimik pe la ovare.Nu e displazie,e o chestie fina,nementionata insa in rezultat,asa ca,ortopedul va decide daca vom face o terapie sau nu.Vom merge sapt viitoare la dr Jianu,de care am auzit de bine.
Sovi,ce tare Sasha cu sticla...
Vio,nu cumva il deranjeaza gingiutele pe Sean?.La fel se purta si Tea inainte sa-i apara dintisorul.Acum are 2..si s-a mai potolit.
tuchi,am notat si eu sfaturile bune.Mai zi-le,cand ai un ragaz de timp liber.
Clau,imi pare tare rau pentru ce a patit Rebe de la afurisitul de vaccin.Of,nasol ca a mai si czutpe ea sa treaca.
Cami,cica din septembrie se va rezolva problema vaccinurilor.
Roxana,ne luam de mana:nici noi nu vom pleca nicaieri vara asta in vacanta!
Adriuta,Adrianul ce a luat-o la goana de-a busilea.
o Biencutza precoca de pucca.
Ariel,zici ca ai primit indemnizatia?parca pe ce data ai depus?te pomenesti ca eu am bani in card si stau si inghit in sec.Azi,verific.haha.Hmm,rusii au venit prima data?Sa stiu la ce sa ma astept.Pompa aia Avent buna e electrica?Ca ma intreba cineva.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
bubu05 spune:
Gecko, sarumana pt. nesquik-ul loz. Azi chiar n-am baut nimic dimineata...am papat repede omletica si am plecata pe drumuri...
Liana, am inteles ce ziceai tu aseara cu cerealele si asa ma gandeam si eu sa adaug apa in plus daca ii pun in bibele cu lapte.
Adriuta, bine ai revenit pe crenguta si wow, chiar ca e precoc bebelu!
Felicitari Biencuta de Pucca!
Clau, imi pare rau pt. cazatura fetei...bine ca n-a patit nimic...ziceai de Asevi. Eu am solutie pt.aragaz, un apt. spalat pe jos si una pt. rosturi. Tu pt. ce vrei?
Intre timp am papat si ciorbita, buna-buna.
revin mai incolo...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Kya spune:
Stela ii zici Tea Teodorei? Prima data am zis ca era o greseala de scris, dar si a 2-a oara ai scris la fel.
Bine ca s-a rezolvat intr-un fel cu soldul.
Raluca mamica de Sanziana mititica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
mstela spune:
Da,kya,de la o vreme mi-a venit sa-i spun Tea,sa nu mai fie incurcata cu baietii..
Luny,bv pt gospodarire.Sper sa fi gasit ceva bio pe acolo..
Am pus si eu ieri vreo 15 piersici intregi in pungute,dovlecei si fasolik..mi-au iesit ochii la cate pungi a trebuit sa folosesc,ca sa pun cate putin..
Am veni si noi doua in parc,pe jos...Sa vad ce chef am..Randunoiul s-a trezit la 4 cu treburi profesionale,asa ca l-as lasa in pace.
Mimo,sa-ti fie de bine tunsoarea..iti sede bine.si..sa nu mai lasi masina pe ambele locuri!
Ursu,de care cereale ai tu doar cu orez?
Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
Ms.De retinut.
Stela,
bubu05 spune:
Mai, ce fete harnicute pe crenguta
Azi ma fac si eu harnicuta ca trebuie neaparat sa fac curatenie...am chemat-o pe socrela sa iasa cu copiii afara sa pot sa ma desfasor.
Mai, nu stiu ce-o fi cu Lica mea...a plecat la bai de 3 saptamani si trebuia vineri sa vina acasa, vinerea trecuta. De atunci o sun intr-una pe mobile, pe fix si nimic...ba sunt inchise, ba nu raspunde...s-o fi maritat pe-acolo sau a dat bir cu fugitii si de luni ea trebuia sa vina la noi si...pauza...
Mimoo, foarte bine iti sta freza si f. tare comentariul sotului
Cami, nasol cu masina de spalat vase...chiar nasol...
Ursulico, bine-ai revenit si mersi pt. raspunsul cu cerealele. Tu cand icepi diversificarea, cand se duce la scoala?? glumesc, sa nu te superi!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
mstela spune:
Mey,de cand a descoperit Tea statul pe burta,numa pe burta o gasesc..iar de cateva zile,numa pe burta vrea sa doarma..Acum e cu nasul in saltea
Stela,