Puiuti de Randunici 2008!! (87)
Raspunsuri - Pagina 5
mstela spune:
Cami,eu am luat storcatul Power Juicer,cel de la tvshop,dar la cat ocupa din spatiu si la pretul lui,cred ca puteam lua si altul si sa faca aceeasi treaba.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
clauclau spune:
Luny, sa-ti fie de bine masajul!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
underqueen spune:
m-a sunat soacra-mea sa-mi zica de catelusha pe care am avut-o si pe care am dus-o la bunica sotului cand am ramas gravida...cica se simte foarte rau, trage sa moara ...o duce la medic, poate se mai poate face ceva...deja au dus-o dimineata si i-a facut 3 injectii, ca a zis doctorul ca nu stie de la ce e...mi-e asa mila...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
asa creste strumful mare
luny spune:
bai, lui Mufa i-au aparut pe umarul stang niste bubite, ca niste bashici, multe, si e pielea rosie...ce-o fi, ati avut vreuna asa, o fi de la caldura?..cu ce sa-i dau?
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
cami33 spune:
Luny, bubu meu a avut niste bubite de la caldura pe gat si au trecut cu crema de galbenele. L-am dat seara si pana dimineata nu mai avea niciuna.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
amira_roxana spune:
jinxie bine ai venit!
luny nu stiu cu ce sa-i dai, in afara de apa termala. probabil ca exista vreo crema pt iritatii, poate bepanthene sau ceva de la mustela. ar trebui sa intrebi la farmacie sau sa suni pediatra. sa va fie de bine masajul
maria imi pare rau de cutzu tau!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
mstela spune:
Aoleu,Luny,ce nasol...si eu as incerca cu unguent galbenele dar daca nu trec repede,ar trebui la dr??
Teodorei ii cade parul d ecateva zile de m-a speriat...umple tot..si pe fata i-am gasit.. si in kk ..
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
bubu05 spune:
Luny, sa-ti fie de mine masajul! eu de cand n-am mai facut
Pt. bubitele de la caldura eu folosesc pudra cu zinc de la Nivea Baby, e super buna. Sau crema de galbenele, asta merge la orice, n-are ce rau sa faca.
Mai...am spalat baia...o astept pe socrela sa ia copiii si sa ma apuc ca lumea d ecuratenie.
Intre timp am framantat gogosi A poftit Vlad la o ghereta cu gogosi astazi si n-am vrut sa-i iau ca mi s-a parut cam dubios locul si nu mai putea de pofta. da-i si explica-i copilului ca ingredientele se pot strica pe caldura si daca nu e buna gogoasa il doare burtica si i-am promis ca-i fac eu. Cand se trezeste sa pape puiul, ca nu mai putea, saracutul
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
cami33 spune:
Ruxi, bine ai venit la noi. Mai baga 6 mesaje si esti on line.
Stelutz, lasa ca-i creste "altul mai trainic si mai frumos"
Maria, poate se face bine catzica ta
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
POZE NOI
pozici
luny spune:
cred ca in scoica a transpirat, mama ei...am uitat sa-i iau prosopelul pe care i-l pun de obicei..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!