Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roty spune:

sal fetelor eu astept 29 e dpn si stau cumintica.ult garda a doct e luni 29.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna,ce fac fetele?
Eld,multumim de incurajari,chiar ca e aglomerat la cada sa speram ca nu ne nimerim toate in acelasi moment, ar fi haios!!
Krishu,eu am vbvineri cu Dr si mi-a zis ca pe data de 6 are garda de 24 de ore,deci nu va putea veni! Sper sa nu se intample atunci! Daca ai trusa pentru celule,sao iei la tine ca DrB face recoltare ca l-am intrebat eu si mi-a zis sa am trusa,la mine din pacate nu a ajuns si luni plec spre Bv!
Tu unde stai Krishu,eu nu am gasit locuri decat la o pensiune in apropiere de bv,la 8 km de Bv.
Eu cred ca nu e o problema daca declansezi nasterea, mai ales ca si Dr e de aceeasi parere,ca deja la tine se considera la termen.
Si eu dupa UM, luni fac 38 de saptamani, dar dupa masuratorile lui bebe ar fi 39 saptamani asa ca daca nu se intampla momentul pana pe joi vineri, o sa vb cu dr sa declansam ca nu vreau sa stau nici prea mult la Bv.
Si eu am avut pe 18 programare la Eva si am fost nr 11!
Oare Roty o fi nascut,ca nu a mai dat nici un semn.
Da Doamne sa fim sanatoase si bebeii sa fie si ei sanatosi si papaciosi si sa ne auzim cu vesti bune!
Pupicei si baftaamulta iar pentru mamicile consacrate sa ne mai dea vesti!
Aurora 37+, mamica de viitor delfinas

http://md.lilypie.com/LID2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roty spune:

Aurora trimite mi nr tau de tel pe roxana2005b@gmail.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Roty, Aurorra, Khrisu va tin si eu pumnii. Doamne ajuta, sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor ce ma bucur ca au revenit mamicile de delfinasi pe forum

va tin pumnii mamicute dragute! sa aduceti pe lume delfinasi frumosi sanatosi si mancaciosi!

o intrebare am pt voi..dr B. mi-a zis la telefon sa aduc cu mine toate testele si ecografiile pe care le-am facut pana in mom in care ne vedem (pe 6 noiembrie)..mi-a zis sa am analize de sange..toxoplasma si altele pe care le-am facut si triplutest pe care nu l-am facut si nu stiu daca este atat de necesar..am 21 de ani si riscul de ceva neinregula este extrem de mic..plus toate analizele si ecografiile sunt perfecte pana in mom asta..este atat de necesar sa am triplultest?

hai ca va pupicesc astept vesti

Cristina cu bebe mic 15+

nasterea in apa http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120185&whichpage=1

Mergi la inceput

fetelor..bebitii nostrii in saptamana 15 au pumnisorul cat o bobita de mazare...cat de frumos este spus si cat de tare m-am emotionat cand am citit sunt extrem de fericita!!!!

ana..dupa cum vezi nu m-am descurcat sa scriu asa cum mi-ai zis tu linkul..dar..ma multumesc si cu atat mersi oricum

pupici pe burtici,

Cristina cu bebe mic 15+

nasterea in apa http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120185&whichpage=1

Mergi la inceput

cand si pentru cine scoatem majoretele fetelor?

va pupic langa buric

Cristina cu bebe mic 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

am nascut in apa pana la urma pe 29 sep. m-am intalnit cu aurora..ea a nascut marti noapte. Suntem cu totii bine. cand mai am timp intru sa povestesc amanunte.

KHRISU 37+, mamik de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Salut, fetele!

Sunt o mamica de fetita nascuta in 2006 cu dr. B si imi pare bine ca acum exista threadul asta pe site, atunci de-abia am reusit sa aflu ca se poate naste in apa in Romania. In martie vine BB 2, care se va naste tot in apa, dar aici in Luxemburg.

Felicitari, Khrisu si Aurora, si multa sanatate bebicilor!
Leeloo, bravo pentru alegerea ta!!

Cu alaptatul, asa e, lipseste implicarea asistentelor, iar dr. nu are timp sa se ocupe de asta. Aici sunt foarte multe intalniri si accesul la informatii despre alaptat e mai usor. In cazul meu, la inceput esentiale au fost cartile (Mama si copilul de la RAO, format mare, ca un album), siteul La Leche League si o pompita de san pe care mi-au dat-o la spital. Era electrica, foarte buna. Si faptul ca am insistat sa-mi dea bebita la san la o ora dupa nastere, chestie pe care nu am stiut sa o cer dinainte.

A intrebat o fata daca se face clisma si daca se pune sonda. Clisma eu am facut, dar sonda nu e obligatorie. Mie mi-au pus numai dupa nastere, fiindca aveam anestezie de la cusaturi si nu simteam daca imi vine sa fac pipi. Nu am avut epidurala, am refuzat-o eu.

Am mai aflat un lucru interesant si care poate reduce mult riscul de rupturi: masajul perineului, in ultimele luni de sarcina. Noi am facut masaj si la prima sarcina si perineul nu s-a rupt absolut deloc (am nascut in apa, iar bebita avea 3500 g). Am de gand sa fac si acum. Sunt sigura ca apa calda a contribuit mult mai mult decat masajul facut (+ exercitiile Kegel), dar sunt bune si ele.

In schimb s-a rupt putin pe col, ceea ce eu pun pe seama pozitiei in care trebuie sa stai cand impingi. Si anume pozitia ginecologica, sa zic asa. Pe masa, cu picioarele in chestiile alea. Cred ca daca se foloseste o pozitie mai naturala, nu se rupe nici pe col. La mine, numai expulzia propriu-zisa a fost in apa, dupa ce s-a vazut capsorul bine. Dar am simtit o diferenta ca durere, clar apa calda atenueaza. Expulzia nu a durut aproape deloc.

Incercati sa invatati cum sa impingeti in timpul nasterii, daca e nevoie de ajutor din afara (sa apese altcineva pe burta), se poate rupe. Eu nu am impins suficient singura, acum vreau sa invat, ca sa evitam orice ruptura, daca tot se poate.

Acum citesc despre haptonomie, e la moda pe aici. Inseamna ca taticul face cunostinta cu bebele, in timpul sarcinii, mangaind burtica :) O sa ma duc la cursuri si daca vrea cineva sa afle cum este, povestesc tot. Se pare ca bebii sunt mult mai linistiti in timpul nasterii, participa mai bine la ea si se creeaza o legatura foarte puternica intre bebe si tatic, care saracul se simte deseori cam exclus.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui khrisu

am nascut in apa pana la urma pe 29 sep. m-am intalnit cu aurora..ea a nascut marti noapte. Suntem cu totii bine. cand mai am timp intru sa povestesc amanunte.

KHRISU 37+, mamik de baietel

Felicitari!Sanatate multa,multa,refacere usoara si bebeii sa fie sanatosi,mancaciosi si necoliciosi.
Ma bucur ca totul e ok cu Aurora,ea face parte din grupul de leoaice si am tot stat cu ochii pe sub. asta sa anunte cineva daca a nascut sau nu.Imi pare rau ca nu am stiut dinainte cand exact urmeaza sa nasca sa scoatem agitatele.
toate fetele de la acest subiect,sunteti minunate.

POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian

Mergi la inceput