Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (4)
Raspunsuri - Pagina 7
Leeloo21 spune:
felicitari Khrisu!!! felicitari Aurora!!!
sunt mandra de voi fetelor!
sa aveti delfinasi sanatosi si mancaciosi si o recuperare cat mai rapida!!!
asteptam vesti de la voi..cand s-o putea..doar sa stim incontinuare ca sunteti bine!!!
Cristina cu bebe mic 15+
nasterea in apa http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120185&whichpage=1
Leeloo21 spune:
galushca..eu as vrea sa stiu despre tot ce este nou si la moda pe acolo pe la voi daca ai placerea sa povestesti despre etapele prin care treci in heptonomie..eu am sa citesc cu placere tati vrea sa fie si el total implicat in nasterea delfinasului nostru..poate chiar sa taie CO..daca se simte in stare..de masajul perineal si exercitiile kegel stim si noi si..le aplicam..sau le vom aplica la mom respectiv
te pupic! felicitari pt delfinasul tau cu dr B. si sarcina usoara incontinuare!
pupici pe burtici,
Cristina cu bebe mic 15+
nasterea in apa http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120185&whichpage=1
ana1980 spune:
Aurorra, Khrisu felicitari mamici de broscute si delfinasi!!! Sanatate multa, recuperare rapida si copii mancaciosi. Pupici multi Asteptam si ceva amanunte
eld spune:
Aurorra, Khrisu, felicitari! Sa va traiasca delfinasii, sa fie sanatosi, papaciosi si voiosi.
Ma bucur pentru voi si asteptam amanunte
Khrisu, schimbi semnatura, nu? baietel si fetita
Leeloo21 spune:
ana am vazut ca ai scris si uite am reusit sa pun linkul cu nasterea in apa multumesc!
noi suntem bine! ne iubim pe zi ce trece din ce in ce mai mult!
pupici pe burtici,
Cristina cu bebe mic 15+
nasterea in apa
Leeloo21 spune:
fetelor..am nevoie de un raspuns..triplutest se face la 17 sptamani ca atunci cica ies cel mai bine rezultatele..dar rezultatele de la triplutest au legatura cu rezultatele ecografiei de trim 2? acum am vorbit cu un doctor care mi-a zis ca triplutest nu are legatura cu eco de trim 2 care se face intre 20-22 saptamani..si ca este numai bine cand vin rezultatele de la TT merg la eco..si ca atunci se compara si vede dr daca totul e ok sau ba..?
asa ati facut si voi? sunt pe calea cea buna? va rog sa-mi raspundeti
Cristina cu bebe mic 15+
nasterea in apa
ana1980 spune:
Leeloo imi pare bine ca ai reusit In legytuuracu cealallta intrebare nu stiu ce sa-ti zic, eu am facut doar eco normale.
Aurorra spune:
Buna fetele!
Am si eu un pic de timp si vin sa va anunt,asa cum vad ca deja a facut-o Krishu,ca am nascut, marti 30 septembrie seara, la 20:53, o minune de baietel, Robert Matei!
Am nascut asa cum am vrut, in apa, cu minunatul dr. Baiulescu!
Totul a fost foarte bine,a decurs normal iar clinica Eva e minunata,la fel ca intreg personalul! Poate zilele astea,cand o sa am mai mult timp,o sa va povestesc mai in amanunt cum au decurs lucrurile si o sa va arat si cateva poze!
Roty, imi pare rau ca nu am vazut mesajul tau mai devreme, pana la urma ce ai facut? Iti las adresa de mail,poate imi scrii aurorritaela@yahoo.com
Fetele va puuup pe toate si promit sa revin curand cu amanunte!
Aurorra,mamica de delfinas minunat Robert-Matei
http://md.lilypie.com/LID2p3.png
eld spune:
Aurorra, felicitari inca o data, sa va traiasca delfinasul Robert-Matei, sa creasca mare si sanatos!
asteptam amanuntele
Ce interesant ca v-ati cunoscut, tu si Khrisu.
Leeloo21 spune:
Aurora felicitari! abia asteptam povestioara de la tine..si de la Khrisu
noi suntem bine..abia astept ecografia sa il mai vad si eu..sa vad exact cum si ce face acoo in burtica..mi-e dor de fatuca lui..cu nasucul ala carn..il iubesc tare mult pe bebe mic
pupici pe burtici,
Cristina cu bebe mic 16+
nasterea in apa