Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

mercic aurorra ca m-ai linistit! sarcina usoara in continuare si abia astept sa mai aud vesti de la toate viitoarele mamici

pupici pe burtici,

Cristina cu bebe mic 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roty spune:

Fetelor imi pare rau sunteti f dulci dar eu numai scriu.De pe 22 am scris si nu mi se modereaza si chiar vr sa iau legatura cu Aurora ca cine stie nasc acusi ...nush ce e cu forum asta.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna dimineatza!
Ce liniste e pe aici!nu mai scie nimeni?
Ce faceti fetelor?
Roty, krishu,nici un semn nimic?,nici o veste?
Leeloo,mersi de urare si o sa incerc sa dau vesti cat de des pot,deocamdata sunt tot acasa!
Va si astept vesti!!

Aurora 37+,mamica de viitor delfinas

http://md.lilypie.com/LID2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna fetele cu burtici.

Martie sieu m-am gandit la tine sapt trecuta. Multumesc de intrebare, e o dulce plimbareata acum. Nici nu-mi vine sa cred, dar incepe sa faca nazbatii cu sorasa mai mare Voi cum sunteti?

Leeloo ai reusit sa pui link-ul?

Aurora nu-ti pierde speranta. Gamdeste pozitiv(ca totul e normal si ca bebe nu va avea cordonul in jurul gatului), nu lasa nici un gand negativ sa te intristeze. Si mie mi-a zis la eco la prima fata - ca e posibil sa aiba cordonul in jurul gatului. Am vb cu ea frumos si am rugat-o sa se miste si sa nu ajunga asa. Nu de alta da' na-r da bine la o dominisoara

Va urez sarcina usoara! si astept sa citesc de nasteri in caditza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Buna,
vad ca nu mai avem nici o veste despre noi delfinasi sau broscute!
Ana,multumesc de incurajari,sper si eu ca totul sa fie bine si sa am un baietel sanatos si perfect normal! Tu ce mai faci? Ce fac domnisoarele tale? A,chiar voiam sa te intreb,ca am uitat,tu cand ai plecat spre Bv,cu cat timp inainte ?
la toate fetele si asteptam noi vesti!!

Aurora 37+,mamica de viitor delfinas

http://md.lilypie.com/LID2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_che spune:

Buna fetelor,

Sunt insarcinata in 35 de saptamani si am ales sa nasc natural cu epidurala. Imi puteti spune cum este??
- se face clisma??
- se pune sonda?
Sunt cam speriata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roty spune:

Aurora pls trimite mi nr tau pe roxana2005b@gmail.com ca nu mi apar mes pe forum ,eu am mai scris dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Aurorra am plecat cu vreo sapt inainte de DPN. Asa am stabilit cu dl dr. Probabil ca exista posibilitatea sa nasca mai repede. Dar uite ca pana la urma am stat cuminte ca sa duc sarcina cat mai mult( broscuta era cam micuta). Mey, ale mele s-au bucurat azi imens ca am fost cu ele la Zoo si era o fericire ca Ecaterina putea sa alerge nestingherita, iar Casandra nu mai contenea sa puna intrebari despre animale. Incepea sa le combine si sa-mi povesteasca vrute si nevrute. Acum cand vad un parinte cu un copil mi se pare floare la ureche fata de 2 copii. Si cand o aveam numai pe cea mare parca abia faceam fata(sa am grija ba de una, ba de alta) Gandeste pozitiv si vb cu bebita cat mai multe - chiar vrute si nevrute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Sunt in Brasov de pe 18 si astept momentul... Nu am avut acces la net.
Roty, Aurora spuneti-mi cand are garzi in alta parte dr? Am uitat complet. Am emotii legat de chestia asta. N-as vrea sa nasc cand nu e el... asta ar insemna sa nu fie in apa si as avea o mare dazamagire. am si kit pentru recoltare sange placentar dar zapacita cum eram la consultatie am uitat sa-i spun medicului. Roty eu am fost la consult pe 18 si am avut nr 13...
Medicul mi-a zis sa incercam sa declansam nasterea in zilele cand poate el..dar pana la urma am convenit sa asteptam sa implinesc 39 sapt. Azi am 39 sapt si o zi...daca maine nu se intampla in mod natural o sa-l sun luni sa vedem ce e de facut. Nu prea as vrea sa declansez nasterea..sa nu o grabesc ca si asa e mica fetita, dar parca nici nu as risca sa nasc cand nu e medicul acolo. Nu stiu ce sa fac??

Sper sa revin cu vesti mai bune !!

KHRISU 37+, mamik de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Aurorra, Khrisu, Roty , ce aglomeratie la cada
Doamne-ajuta sa va fie bine, sa aveti bebei sanatosi si papaciosi.

va asteptam cu vestile bune

Mergi la inceput