Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (4)
Raspunsuri - Pagina 20
Motana spune:
Merci fetele . O sa mai sune si mama cred dar in ianuarie, caci acum e plecata. Va mai tin la curent si care va duceti ma puneti si pe mine pe lista daca e cazul
Ana, prietenele mele din tara folosesc crema de la Mustela, eu nu am gasit aici de aia "9 mois" sau asa ceva dar am una pe baza de unt de cacao (tot special pt. gravide). Citisem mai demult ca asta e anti-vergetiuri. Inca nu ma dau asa cu ea mereu, folosesc crema normala, dar in curand cred ca trebuie de asta mai speciala. Cica cea mai buna metoda e sa bem muuuulta apa, uof, ma chinui cu ea ca nu imi vine sa o dau pe gat deloc!
Leelo, bb meu e inca mic(a), dar am visat azi-noapte ca se misca in burtica.. hehe, abia astept sa se intampla si in realitate. Am lasat vitaminele Materna caci ma durea stomacul rau da rau de tot si iau doar acidul folic. Apoi o sa caut altele cica is sub forma de gel asa ceva pt. stomac sensibil
Va pup!
10+
nemora spune:
eu am folosit galenic-elancyl pentru vergeturi, este testat si pe gravide
l-au mai folosit 3 amice
niciuna n-am avut vergeturi deloc
Aurorra spune:
buna!!
Ce faceti,gata pregatirile de craciun?
Eld,da am fost la controlul de 6 saptamani,insa nu la clinica ci la Victoria!A fost foarte bine si dr ca deobicei tare de treaba si rabdator! La el acolo mare aglomeratie,eu am intrat repede ca am vb cu el la telefon si i-am zis ca sunt si cu bebe si nu m-a lasat sa astept cum am ajuns am si intrat! Eu personal am fost putin dezamagita de conditiile de la cabinet de acolo,asa ca data viitoare cand o sa mai merg la el o sa imi fac programare la clinica,de altfel i-am si zis ca urmatoarea data il vizitez la clinica!
Eu o sa mai merg cu bebe la Bv la control si o sa-i fac si vaccinul de 4 luni tot la ei!
Leeloo,in principiu eu zic ca ajung la Bv pe 29,mi-ar placea sa ne vedem,dar mai vb pana atunci!
Va pupacesc si va doresc un Craciun fericit cu bucurii si sa primiti de la mosul tot ce va doriti!
Aurora, mamica fericita de delfinas iubit.
http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png
http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj
ana_micu83 spune:
Fetelor va multumesc mult pentru raspunsurile referitoare la cremele folosite. Va anunt ca astazi am nimerit zana cea buna la Eva si am reusit s-o programez pe Motana telefonic..
Va pup pe toate si va doresc tot ce-i mai bun pe lume!
ANA-MARIA ,VALENTIN & BURTICA DE 14+
Motana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_micu83 Fetelor va multumesc mult pentru raspunsurile referitoare la cremele folosite. Va anunt ca astazi am nimerit zana cea buna la Eva si am reusit s-o programez pe Motana telefonic.. Va pup pe toate si va doresc tot ce-i mai bun pe lume! ANA-MARIA ,VALENTIN & BURTICA DE 14+ |
Aoleu, da, Ana, ai reusit? Merci muuult de tot, esti super draguta. Ce au zis, totul ok? Se pare ca mama a avut ghinion cu cotoroanta aia si acuma cum a plecat de Sarbatori urma sa sune in ianuarie, dar vad ca norocul a fost pt azi! Merciiiiiiiii!! yay! Deci am programare pt. iulie?
Eu ma bag la sarmale, fetelor, nu am facut niciodata in viata mea!!! Am citit pe net cum dar is usor diferite variantele, mama nu mai e toata ziua pe net sa o intreb, merci de raspunsurile cu orezul... vad eu cum fac, la nimereala. Am mai intrebat-o pe matusa si presupun ca si mama face la fel, cine stie.
Va puuup si sa faceti cozonaci pufosi!
11+
happymum spune:
uffffffff...dar mult am de citit.
buna fetelooooooooooor,
gata pregatirile?
uite eu vrusi sa fiu prima cu uratul in zi de ajun.
si va astept cu gataaaa...
Buna dimineata
La Mos Ajun,
La Mos Ajun
Ne dati, ne dati,
Ne dati ori nu ne dati,
Ne dati, ne dati,
Ne dati ori nu ne dati.
Buna dimineata La Mos Ajun
Ne dati ori nu ne dati,
Ne dati ori nu ne dati.
Am venit si noi odata
La un an cu sanatate,
Domnul sus sa ne ajute
La covrigi si la nuci multe.
va pe toate..............
sa aveti o zi cu mult "bun bun"
LA MULTI ANI si CRACIUN FERICIT TUTUROR!
viitoare , te DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...
ana_micu83 spune:
Happymum, iti multumim de urari si de mesaj si noi iti dorim tot binele din lume si sa "te faci mamica" de bebe frumos si sanatos in in 2009.
Revin maine cu urari pe indelete...acum am ajuns de la cumparaturi!
ANA-MARIA ,VALENTIN & BURTICA DE 14+
Motana spune:
Fetele, eu de pe la pranz ma zbat cu sarmalele, am avut o varza se rupea toata, am iesit apoi dupa o alta si a fost mai ok. Inca mai am sarmalele la cuptor si e 2 noaptea la mine!!! Am mai facut salata boeuf si orientala, asta e soacramea, ca ei ii place, desi i-zm zis ca nu e de zi festiva, da', na, ce mai conteaza. Am mai facut o salata de mere, patrunjel (tulpina), prune uscate, nuci, smantana+maio e super asta e retea de la socramea da pana la urma am facut-o eu (cu sotul). Am capiat la cat am taiat si maruntit legume si carne azi... sa vedem daca mai facem curcan umplut, eu nu cred ca are rost ca anul asta nu suntem multi, anul trecut a facut sotul o zi intreaga, dar a iesit super. Am luat si vinete, dar cred ca le las pentru Anul Nou.... ca nu mai am chef de ele. Am zis ca maine ies prin oras, ma relaxez. Se baga maine soacra la mancare, eu am facut portia mea.
Fetele, mai intru maine, ma bag la somn, sotu' sta de garda la sarmale
P.S. Ar trebui sa deschidem capitol nou, caci suntem la pag 20... cine stie, cine se baga?!
Va puup, si ia ziceti aici a iesit cozonacul pufos sau ati luat de la Boromir? Ca m-au zapacit astia la radio cu Boromir de am zis si eu si sotul ca o sa il incercam cand ajungem in Ro.
11+
martie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Motana Am capiat la cat am taiat si maruntit legume si carne azi... |
Auzi, tu vorbesti de mine?? Of si eu la fel, azi insa nu fac nimic, adica imi fac unghiile si mai pe seara bradul, am facut la mancare... asa aiurea, sunt extenuata, la anul nu mai fac nici o mancare.
Motana, poate vrei sa deschizi tu topic nou sau oricine Eld, Aurora, ca nu am pic de timp pt. reactualizarea listei.
Va pup! Craciun Minunat va urez delfinaselor!
neliaCris spune:
scuzatima fete ca intru un pic,va rog!
Ana-micu,am vazut ca esti din sibiu,si eu la fel.poate intrai un pic si la "mamici de sibiu"ca suntem singurele si fr putine,sa mai pove si noi un pic ca mie dor
Sarbatori linistite!
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze