Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Capitolul 5 aici - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131151

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_szb spune:

Salut fetelor!
De cand m-am casatorit( acu 3 ani) tot urmaresc subiectul nasterii sub apa. Acum chiar sunt insarcinata si imi doresc foarte mult sa ajung sa nasc sub apa la clinica Eva. Nu stiu exact cum trebuie procedat cu programarea, o sa incerc la telefon, sper sa mai fie locuri pentru iulie, sau daca nu, o sa cer o programare pentru consultatie la Dm Dr. Baiculescu. Daca stie cineva mai bine, cum ar trebui sa procedez, va rog sa ma sfatuiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Salutare! in legatura cu programarea la clinica eva exista doua variante...depinde doar de tine si de norocul tau. Poti suna la ei sa-ti programezi nasterea , dar exista sansa sa gasesti o tanti acra la receptie si sa-ti spuna ca programarea nasterii poti sa ti-o faci doar daca te duci la un control la clinica sau poti suna si sa o nimeresti pe zana cea buna si sa te programeze fara probleme. Pentru luna iulie sunt locuri cu siguranta pt ca in 23 dec, erau ajunsi cu programarile la nr 9...

Varianta 2-suni la Eva, si daca nu este de acord cu programarea nasterii prin tel, mergi la Victoria la DR Baiulescu la cabinetul lui particular si discuti cu el.La mine a mers varianta asta. Am sunat in 18 nov la Eva si mi-a spus ca nasterea se poate programa doar dupa ce sunt consultata de medicul cu care as vrea sa nasc...ok, am zis ca vreau o programare ...si cel mai devreme am reusit o programare pentru luna februarie 2009 cand ar urma sa fiu insarcinata in luna a5a ceea ce ar fi reprezentat un risc. Daca nu ma mai primeau sa nasc la ei ? Asa ca m-am pus pe cautat cabinetul particular ai Dr baiulescu(eram sigura ca exista)si l-am gasit la Victoria. Dr are program de consultatii martea si sambata de la ora 15 pana termina toate pacientele.Nu se fac programari. Consultatia+ ecograf costa 50 ron si daca vrei sa intri mai repede platesti dublu (50x2).Medicul este super ok din toate punctele de vedere...sta la povesti cu toate pacientele si asculta toate intrebarile, da sfaturi etc. Eu am ajuns la Victoria in 22 nov si in 11 dec am avut programare la Eva, facuta de DR. Daca te mai pot ajuta cu raspunsuri, nu ezita sa ma intrebi!

Urmatoarele intrebari si raspunsuri ...in capitolul 5 al acestui forum. Te pup

ANA-MARIA ,VALENTIN & BURTICA DE 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_szb spune:

Mersi frumos pentru indrumari.
Am si sunat deja ieri la Eva, si se pare ca nu am prins-o pe zana cea buna, incat mi-au zis ca trebuie sa ma duc prima data la control, si m-a programat pe 5. febr., un pic cam tarziu, dar mi-a zis ca oricum sunt inca locuri pentru iulie, asa ca am sa astept frumos pana la data rescpectiva...
Inca o intrebare, oare ajunge sa te duci o singura data la dm doctor, sau trebuie sa-l vizitezi periodic. Tu cum ai ramas cu el, te mai duci, sau numai cand trebuie sa nasti? Bine, oricum trebuie sa te duci mai repede la Brasov, si atunci probabil o sa ai sansa sa mai vorbesti cu el.

Mergi la inceput

Salutare. Si eu merg la Eva tot in 5 feb...la ora 15 la Dr Baiulescu...poate ne vedem si schimbam pareri. Mie nu mi-a spus nimeni de cate ori sa merg la Eva la control. Eu am mers odata in 11 dec, mai merg in 5 feb si in intreb pe medic cand ar mai trebui sa merg la Eva. In rest mie mi-e mai simplu sa merg la cabinetul lui particular care este la Victoria si ajung mai repede decat la Bv. Pana la Victoria fac o ora, iar pana la Bv doua si ceva....

te pup!

Intra te rog aici :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131151

Sunt prea multe pagini scrise aici in cap 4 si am deschis cap 5...

ANA-MARIA ,VALENTIN & DE 15+

Mergi la inceput

Vad ca pana acum ai scris 3 mesaje....si cred ca mereu iti apare ceea ce scrii doar dupa 24 de ore, nu-i asa?

Daca vrei sa-ti apara mesajele in timp real, scrie repede in orice forum inca 7 mesaje sa faci 10...si gata, iti apare mesajul in timp real! O zi buna!

ANA-MARIA ,VALENTIN & DE 15+

Mergi la inceput