Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Ana, merci mult si sper sa rezolv in vreun fel. O sa ii mai zic mamei sa sune la inceputul lui ianuarie si apoi te anunt daca am rezolvat ceva. Daca nu se poate prin telefon o sa apelez la tine . Tu pe ce data in ian. planuiesti sa te duci in Brasov?

Sa petreceti frumos si sa faceti mancaruri bune si grele!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

As vrea (daca si sotul poate sa fuga de la serviciu) sa merg in 9 ianuarie, dar nu sunt 100% sigura.Oricum ar fi, indiferent de ziua in care o sa ajung la Brasov (trebuie sa ajung pana in 15 ian)eu o sa incerc sa fac programarea pe numele tau.

Va pup!

ANA-MARIA ,VALENTIN & BURTICA DE 13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_micu83

As vrea (daca si sotul poate sa fuga de la serviciu) sa merg in 9 ianuarie, dar nu sunt 100% sigura.Oricum ar fi, indiferent de ziua in care o sa ajung la Brasov (trebuie sa ajung pana in 15 ian)eu o sa incerc sa fac programarea pe numele tau.

Va pup!

Ana ti-am dat PM, merci tare mult

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna!
Eld,bine ai revenit!!!! Ma bucur ca sunteti bine!

fetele,nu va faceti probleme ca nu mai aveti locuri la nastere, sa stiti ca se inscriu multe pe lista,dar nu toate ajung sa nasca la Eva! Asa imi era si mie frica si m-a linistit tanti dragutza de la receptie,asa mi-a zis ca nu ajung sa nasca in apa nici macar jumatate din cate s-au inscris!
Daca nu este loc,vorbiti cu Dr B si face el cumva si va pune pe lista!
Si eu stiu ca deobicei,el isi cheama pacientele si la Eva daca vrei sa nasti in apa,chiar daca au mers mai des la Victoria,asa ca nu-i problema!

Motana si eu o sa ajung la clinica in ianuarie,merg cu bebe la control si vaccin,daca nu rezolvi pana atunci sa-mi zici si iti fac eu programare,numai sa-mi lasi datele,nume,nr de tel.

Va pupacesc si aveti grija de voi!
Aurora,mamica fericita de delfinas minunat!

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj

Mergi la inceput

Aurorra, merci . Sa vedem cine ajunge mai inainte, tu sau Ana, sincer as apela la una din voi, e mai mare baza acolo direct decat prin telefon. Daca iar da mama peste aceeasi receptionista...
Oricum, poate ma anuntati inainte sa plecati sigur si eu v-as ruga tare mult sa ma treceti pe lista. Ana zicea ca pe 9 ianuarie ar trebui sa ajunga la Brasov dar nu e 100% sigura, deci daca tu mergi mai inainte si e si sigur, ar fi super. Am inceredere ca mai e timp si ca una din voi ma rezolva, merci tare mult sunteti amandoua super dragute .

Total ne-legat de subiect, sotul meu vrea sa facem sarmale, am cautat retete pe net, dar nu sunt sigura daca orezul se pune crud sau fiert in compozitie, ma ajuta cineva?
Merci si spor la cozonaci

10+

Mergi la inceput

Salutare Motana. Sa stai linistita ca o sa se rezolve...chiar ma mananca pe sub degete sa pun mana pe tel si sa-mi incerc norocul sa vad ce receptionera gasesc...si poate o gasesc pe zana cea buna!

Despre orez, sa stii ca eu nu l-am fiert niciodata si au fost bune sarmalele si asa! Asta este reteta mea...

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna,

Motana,eu ajung la Bv la sfarsitul lui ianuarie,adica undeva pe 29,30,te anunt inainte si daca nu ai rezolvat imi spui!
Cat despre orezul de pus in sarmale,mama mea il fierbe putin inainte si eu fac ca ea!
Spor la treaba si sa ne spui cum ai iesit sarmalele!!
Poop toate fetele!

Aurora,mamica fericita de delfinas minunat!

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Buna, buna,

Martie, nu prea mai am simtul umorului, din pacate; mai nou, sotul ma alinta cu "muraturica mea", iti dai seama ce acritura sunt

Aurorra, ai fost la controlul de 6 saptamani la dr-ul Baiulescu?
Eu as vrea sa merg la un control prin primavara, mi-e dor de Bv si trebuie sa trecem pe la primarie sa-mi treaca "nu stiu ce" pe certificatul de nastere al copilului, ca nu am putut ridica cei 600 de lei si ne-am gandit ca merita plimbarea, daca luam banii

si spor la tot ceea ce faceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna dragutelor!

motana eu am programare la dr B pe 29 ianuarie..sigur merg atunci! daca am cu ce sa te ajut o voi face sigur! insa nu te ingrijora prea tare..o sa te primeasca dr B sa nasti in cadita de la eva!

bine ai revenit eld! si sa stapanaiti sanatosi casa noua!

aurora..daca mergi sigur pe 29 ianuarie la dr B..poate ne intalnim si mai stam de vorba:) tare mi-ar placea..oricum mai stabilim detalii pana atunci!

ce va fac delfinasii si brascutele?..ce va fac bebeii din burtica? al meu e tare nazdravan..si le umple lu' mami si lu' tati inimile de fericire la fiecare miscare a lui..gingasa, dar totusi cu putere!
burtica mea creste..sanii si ei..ce sa zic..ma plang si eu ca m-am pricopsit cu o vergetura de 3 cm pe un san..am impresia k-mi cresc mai mult sfarculetele decat sanii..dar na..dau cu cremita si sunt ok..bebe sa fie sanatos si grasulet:D

va pupic cu drag! si sarbatori ultra fericite!

Cristina cu bebe mic 27+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Salutare dragele mele!

Va rog sa-mi spuneti ce creme anticelulitice si pt vergeturi ati folosit/folositi pe perioada sarcinii ?

Va pup!

Mergi la inceput