Nasterea in apa-o alternativa, un miracol (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Salutare dragele mele! Mi se umple sufletul de bucurie ca in ultimele zile mai apare cineva si ne marim randurile...si din partea mea"bun venit" si felicitari pentru minunea din burtica.

Sa va spun temerea mea in legatura cu cezariana...sa spunem ca eu sunt "mai bine hranita" cand am ramas insarcinata aveam 90 de kg, in max 2 luni am ajuns la 82 si vad ca acum sunt pe la 85..toata lumea imi spunea ca din cauza greutatii provocata de tiroida nu o sa pot naste decat prin cezariana.Primul medic la care am fost in Sb prin martie cand nici nu visam sa fac bebe , mi-a spus ca daca mi-as dori un copil sa-l fac pe la 60-65 de kg...pana atunci nici sa nu visez. M-am dus cu inima stransa la DR B si i-am spus temerea mea.M-a consultat si mi-a spus sa nu-mi fac probleme pentru ca la starea mea actuala pot naste normal...singurele probleme ce ar putea sa duca la cezariana ar fi ceea ce ai descris tu mai devreme(lipsa lichid, cordon in jurul gatului etc...)si mie mi-a spus ca nu este adeptul bisturiului...deci concluzia pe care o pot trage este ca el a facut ce-a crezut mai bine pt prietenele tale si pt bebeii lor.

Leeloo-- trebuie ca sotii nostri sa discute si ei pe un forum...despre "cum e sa fii mos". Anul trecut sotul meu a fost Mos Craciun pt 11 copilasi...a fost placut ca a umblat pe la toti cunoscutii prin oras costumat in mos.Anul acesta o sa repetam figura! Noi suntem ca singurii fara copilasi, iubim la nebunie prichindeii si toata lumea ne cere ajutorul. O faza tare a fost anul trecut cand sotul meu imbracat in Mos a intrat in benzinarie sa alimenteze masina...si un pici venit cu parintii intreba "de ce mosul asta e cu masina si nu are sanie??"Raspunsul a venit chiar de la Mos"nu-i zapada!!"

Va pup pe toate si aveti grija sa nu va agitati mult zilele astea ca nu-i facem bine lui bebe !

Greturile nu mi-au trecut ...faza cu biscuitii sarati a mers doar o zi , da ma fac eu mare!!!

ANA-MARIA ,VALENTIN & BURTICA DE 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna seara tuturor si buna seara ana,
la invitatia ta, uite ca trec si eu pe la voi. inca mai am de citi o multime din urma, caci vreau sa citesc tot de la inceput. eu nu sunt acum, dar sper ca din aprilie sa incep si bineinteles sa si reusesc repede repede. tare imi doresc ca atunci cand multe din voi veti avea minunea in bratica, prin vara, sa vin si eu sa va anunt ca vine BB.
pana atunci va voi citi, cine stie, poate m-o atrage ideea de a naste in apa.
va pupik si numai bine. sarcina usoara la .
ana .

sa aveti o zi cu mult "bun bun"
poate viitoare , te DD

poze
www.youtube.com/watch?v=1_-JzmI5ecs" target="_blank">pentru ingerasi
http://tt.lilypie.com/tMrhp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

bine ai venit happymum si sa dea Domnu' sa fii si mum si happy! :) Citeste tot si ai sa te convingi ce frumos e sa aduci pe lume un delfinas. Asa de incantata sunt eu, de parca zici ca as fi tecut deja prin experienta asta , pardon, m-am emotionat cu toate povestile mamicilor de delfini!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

la noi in Ro medicii taie tot, ca sa fie acoperiti (epiziotomii, cezariene...) adica fac ce e mai usor pentru ei, nu ce e mai bine pentru mama si copil
Ana, mi se pare gretos ce spui tu, sa-ti apuna un medic la ce greutate sa faci tu copil...io i-as fi zis vreo doua, cine e el sa-si permita asta?

da, e scump in apa la Bucuresti. Dar ce m-a facut pe mine sa ma decid...o sa radeti, am cununat, si ne-a costat aproape 2000 de euro, cu haine, onorariu, popa, etc
pai eu nu merit sa ma cinstesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna fetele!
Bun venit noce si happymum!

happymum spor la treaba si sa ne dai vesti despre un bebe cat mai curand! Lectura placuta si poate ca povestile noastre te vor face sa iei hotararea de a naste in apa!

Noce sarcina usoara si bebe sanatos! Eu zic sa nu te gandesti ca daca prietenele tale au ajuns la cezariana vei ajunge si tu! Nici o graviduta nu seamana cu alta si nici sarcinile intre ele sunt foarte diferite chiar si la aceeasi femeie!
Poate ca cezariana s-a impus si asa era cel mai bine si pt mama si pt copil!
si bebe al meu a avut circulara de cordon si totusi am nascut normal, in apa, fara epiziotomie, cu epidurala ce-i drept! Sa stii insa ca nu s-a plecat de la ideea de a-mi face cezariana! La ultimul control, Dr B mi-a zis ca incercam o nastere normala si daca sunt pr pentru bebe sau pt mine vom face cezariana, de asta sunt sigura ca la prietenele tale se impunea ceza, altfel nu ar fi facut!
Si sa stii ca lichidul in cantitate mica poate fi o mare pr pentru bebe, iar despre circulara de cordon nu mai zic, daca citesti pe net te ingrozesti incat mie imi venise in gand la un mioment dat sa-i zic dr ca vreau cezariana, dar am mers pe mana lui si bine am facut,oricum el are o experienta vasta si e un profesionist!

Fetele va doresc o zi cat mai buna si va pupicesc pe toate! Am fugit,ca s-a trezit delfinasul meu!

Aurora,mamica fericita de delfinas minunat!

http://b1.lilypie.com/Eh0Wp3.png

http://community.webshots.com/album/568402632oVgYXj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Buna, delfinutelor

Bun venit celor nou venite, nu stati pe ganduri si profitati de posibilitatea nasterii in apa, ca merita.
Eu deocamdata nu am reusit sa conving pe nimeni sa nasca la Bv, in continuare nu inteleg reticenta asta la a naste in alta localitate, probabil ca e vorba si de stilul de viata al fiecaruia si de neputinta de a te rupe de rutina. mai vedem.

Eu am lipsit motivat, ne-am mutat la casa noua si nu am avut net. Acum am revenit si voi intra mai des.
Fetele mele sunt bine, azi am luat vacanta si impodobim bradul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Eeeld!!

Ce bine, inca o colega de cada!

Fetelor (cele noi, aveti grija cu Eld, are un simt al umorului ff. dezvoltat, sa nu o provocati, riscati sa muriti de ras! Mai ales tu Motana, ca esti cam acelasi soi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Eld , ce bine ca ai revenit, inca o veterana a cazii, pai ce, numai martie si Aurorra sa se dea mari aici ...
Noi astea noi ne luptam cu emotiile si vrem sa va calcam pe urme (eh, v-am facut sa va simtiti bine? )

Sa va zic: am pus-o pe mama sa sune la Eva, sa faca rezervare pt. luna iulie si ce credeti, nu a vrut tanti aia, ca a zis ca nu se fac rezervari fara sa fi mers macar o data la control , dar ca nu e nici o problema, cand ma duc la control ma pune pe lista de iulie. Hmmm... e cam ciudat? Ar trebui sa ma ingrijorez? Ma gandesc ca cele care se duc numai la cabinet la Victoria si nasc doar la Eva cum le trece? Poate o fi dr. B care le pune pe lista sau cum?
Inca nu ma alarmez atat de tare ca mai e destul timp, sper sa fie ok. Si nu i-a zis nimik ca dr.Baiulescu ar fi in concediu sau ceva cand a mentionat mama luna iulie, deci poate am noroc si sa plece la mare si la soare in august

Eu inca ma lupt cu durerea de stomac am lasat Materna pt. vreo cateva zile si iau numai acidul folic separat, cred ca e de la vitaminele alea B, nici nu stiu de ce mi-a dat asa devreme, ca nici nu ma da vantu' jos nici nu cad pe strada, macar sa vad daca de la ele e durerea .

ana, imi pare rau ca minunea cu biscuitii sarati a durat asa de putin, uof... dar niste pastile nu poti lua, ca am vazut ca sunt unele recomandate si la noi.
hai sa te sperii, haha... soacramea a stat cu greata in gat si cu wc-ul in brate toate cele 9 luuuuni!!! eu nu am mai auzit asa ceva, dar deh, macar sa stii ca se poate si mai rau, mereu!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

MOTANA, cred ca mama ta a nimerit la receptie pe aceeasi acritura ca si mine cand am sunat...dar, in 11 dec cand eu am fost la Eva am vazut ca s-a facut o programare tel in fata mea!!! Deci merge si asa! Sfatul meu...sa mai sune intr-o zi ...si daca nu merge, te rezolv eu cu prima ocazie cand ajung la Eva. Trebuie doar sa-mi dai numele tau complet, DPN si un nr de tel .In asta a constat programarea....

Eu o sa ajung la Eva in 5 feb , dar incerc sa fac o vizita si in ian cand merg sa-mi fac triplul test la o alta clinica din BV. Daca mai merge careva din noi mai devreme decat mine...si asta ar fi o solutie de a te programa. Eu nu cred ca te trece ea cand ajungi in tara pe liste!?!Am o prietena care o sa nasca in martie si mi-a povestit ca la sf lui nov a sunat la clinica sa vada daca mai sunt locuri pt sfarsitul lui martie pt o alta cunostinta si ....pauza!NU MAI SUNT LOCURI!

Bafta multa si sa ne auzim cu vesti bune!
Happymum...bine ai venit aici si sunt sigura ca povestile fetelor o sa te impresioneze si ca nasterea in apa o sa reprezente pentru tine o alternativa !Bafta multa si asteptam ziua in care ai sa ne spui ca ai in burtica o perluta!

Va pup pe toate!

ANA-MARIA ,VALENTIN & BURTICA DE 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns birth_reborn spune:

Salutari tuturor!

Nu sunt insarcinata acum, dar am incercat si eu sa nasc in apa la primul copil. Asta se intampla prin sept 2004 si stiu ca exista ceva, dar nu atat de organizat si am renuntat pana la urma.
Apoi, la a 2-a fetita, stiam de dr B, dar tot nu exista chestia asta din Brasov. Asta prin noiembrie 2006. sau nu am reusit eu sa aflu. Cred ca mi-ar fi fost greu oricum sa merg cu sot si copchil dupa mine cu o sapt inainte de DPN. Iar travaliul a fost f scurt: la 8,30 eram la Camera de Garda, la 9,25 am nascut.
Am avut, din fericire, 2 copii sanatosi, nascuti natural, dar as fi vrut enorm de mult sa nasc in apa...

Sunt f bucuroasa citind acest subiect. Sunt bucuroasa pentru interesul pe care il gasesc aici pt un subiect atat de drag mie.
V-am citit inca de la primul capitol, iar acum mi-am zis sa va si scriu.
Mai am un sentiment de entuziasm si bucurie si in leg cu nasterea in apa in Bucuresti. Asa piperata cum e ea. Eu cred ca oricum nu putea fi altfel, pentru ca ofera mai mult decat celelalte clinici private din Buc, iar din acest punct de vedere, plus cel al recuperarii investitiei, eu cred ca pretul este justificat.
Nici eu nu-mi doresc ca acest fel de nastere sa ramana exclusivist, ci sper sa fie tot mai accesibil, pt a deveni o adevarata alternativa.
Mai este ceva care mi-a sunat bine la clinica din Bucuresti: "Nastere in orice pozitie" si "gestionarea durerii din travaliu". Pai cat am vociferat eu la a 2-a nastere ca nu ma urc pe masa, ca eu nu nasc asa, tot degeaba... Mi s-a spus ca imi scapa copilul dc ma asez altfel...

Pt dl dr B am tot respectul si toata admiratia desi nu-l cunosc personal. De curand am vizitat Clinica Eva, dar dansul nu era acolo. Apoi am avut placerea sa-l cunosc prin telefon si a fost f dragut si deschis sa ajute o studenta nebuna de la Facultatea de Moase din Bucuresti, care vrea sa faca practica musai la dansul.

Burtici cat mai voioase va doresc si nasteri asa cum le visati!

Mergi la inceput