Evolutia motrica la prematur-experienta noastra

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Multumim Ella dar facem pas la oferta ta.Incercam sa ne descurcam cu patutul care il avem si mai mult pe jos ca si asa ii place pe patura cu jucariile.
Imi pare tare rau pentru necazurile cu indigestia.Sper sa ii treac micutei si sa va bucurati de vizita in Romania.

Noi intre timp am invatat sa ne ridicam in picioare in patut.E asa de fericit cand reuseste.Eu il mai tin de sub brat ca sa nu cada sa se loveasca.De ceva vreme am facut cu Andrei genoflexiuni.Il tineam de sub brate si ziceam sus, jos, sus, jos si era tare ascultator si facea.Se pare ca l-au ajutat exercitiile astea ca deja are forta in picioare. Din pacate in 4 labe nu merge inca.Se ridica pe maini si aproape ca porneste dar nu.... DE deplasat se deplaseaza prin rostogolire si se descurca.
Dimineata in fiecare zi exerseaza cuvintele.DA,da pa,pa na,na si mai nimereste cateodata si ma,ma si ta,ta dar nu contient.
In schimb intelege foarte multe din ce ii spun si a ramas la fel de iubaret.A si intre timp ne-au iesit si incisivii centrali de sus.Avem niste lopatele tare dragute.E dragostea lui mama si a lui tata si ne topeste in fiecare zi cu tot ce face.Ne pregatim ca pe 20 implinim 1 an si vrem sa iasa totul bine.
Andy ce mai faceti voi?E totul OK?
Va pupam pe toti.


ali
Mama fericita de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutari! Scuze pentru absenta dar am fost cam ocupata...eu am terminat facultatea acum si am avut festivitatea de absolvire si banchetul si musafiri, etc...stiti si voi ce inseamna.
Andrei este bine ...are 3 dintzisori si de cand a implinit 9 luni merge in 4 labe si acum incearca sa se ridice in picioare dar nu reuseste inca....cand il vede pe sotul meu zice TATA, da noroc cu mana si daca are ceva in mana si-i cer sa-mi dea si mie imi da...cam astea ar fi progresele noastre....ce sa zic e un scump si ne lumineaza viata

va pup si sper ca sunteti ok

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2008 spune:

Saluti,

Haide, ca intre timp m-am dat eu la fund, fetelor! Am vesti minunanate insa: Ella merge singurica de trei saptamani! Iata cum am ajuns sa aflu ca puiul meu a reusit sa mearga total singur de la 16 luni. De acum va asteptam pe voi...
Andy, felicitari pentru absolvirea facultatii! Eu de abia imi mai amintesc cum a fost... multa vreme a trecut de atunci (8-9 ani cred!). Va ramane ca de acum sa va bucurati de ingerasul vostru care am inteles ca are deja multi dintisori si apune "tata"! Bravo!

Ali, sunteti gata de petrecere?! Andreiutzul vostru este pe cale de a implini 1 anisor!!!!!!! Multa sanatate sa va dea Dumnezeu! Inteleg de asemenea ca si puiul vostru este unul dintre aceia care au preferat sa sara etapa mersului de-a busilea. Foarte frumos! Asta inseamna ca va merge singurel mai curand!

Despre noi ce am putea sa va mai spunem?! Am sa va spun ce nu credeam sa spun vreodata: abia astept sa plec!!! Ella nu a luat in greutate de o luna un singur gram!!!!!!!! Asta se intampla in conditiile in care ea mananca normal de 5 ori pe zi... are doar 11,2kg. Vineri dimineata am fost IAR! la doctor: pete rosii mari pe ambii umeri de parca ar fi fost arsa de soare! Pediatrul a ridicat din umeri nestiind ce sa zica cand a aflat ca nu a fost tinuta la soare! Acum arata bine... s-ar putea sa fi fost de vina zilele astea foarte calduroase. Oricum mie imi plesneste capul: de cand s-a nascut acest copil nu a vazut atat de des un pediatru ca in utimele doua luni de cand ne-am intors. De asemenea a avut cateva scaune diareice pe perioada caldurii... probabil din acelasi motiv.

Va las... caci atitudinea mea nu este una din cele mai pozitive azi! Imi pare rau, fetelor!

Multa sanatate sa va dea Dumnezeu!

Alinutza de Ellutz dragutz

P.S. Ali, am uitat sa-ti spun de tarc: nu-i bai, e important ca Andrei e sanatos si fericit! Nici noi nu am avut tarc cand eram mici!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2008 spune:

Salutiii,

Fetelor, pe unde mai sunteti?! Sper ca sunteti undeva la soare, la mare... si va bucurati de baietzeii vostri!

La noi nu este asa de bine: Ella are in continuare diaree! Ieri i-au descoperit infectie si de asta seara incepem cu un antibiotic mai tare. Doamne, ajuta-ne!

Va pup!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Ella multa sanatate fetitei si tie multa rabdare mami!!!
Ali voi ce mai faceti?

Noi suntem bine, Andrei incepe sa se ridice in picioare daca se sprijina de ceva si paseste daca e tinut de subrat dor ca merge cam pe varfuri asa ca o balerina...i-am luat ghetute speciale care sa-i tina glezana si sa calce bine sper sa fie ok ...am trecut si noi o saptamana prin febra si diaree si totul s-a dovedit de la dintzi pt ca analizele la kk au iesit bune.....a inceput sa zica APA si PAPA , se uita in jur dupa catel daca-l intreb unde-i ham-ham si chestii din astea bebelicesti.
va pup, va doresc concedii placute si sa auzim de bine!!!!

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_ramni spune:

buna fetelor,

aduc si eu vesti despre nazdravanul meu care are aproape 9 luni. De vreo luna ne confruntam cu o problema, nu mai doarme noaptea asa ca inainte. Chiar daca nu deschide ochii, se foieste, ft mult, se ridica in maini, se rostogoleste si e ft agitat.m-am asigurat ca are toate conditiile, nu are ce sa-l deranjeze din mediul inconjurator, si totusi nu se odihneste cum trebuie, desi nici ziua nu doarme prea mult.apelez la voi, mamici mai experimentate, ati trecut prin asa ceva cu puii vostri?


astept parerile voastre
mirela, mami de radu iubit(14 oct 2008, 1170g, 29s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Mirela_ramni, se pare ca e de la caldura, ca si al meu e agitat atat noaptea cat si ziua, iar daca il duc intr-o camera mai racoroasa se linisteste si adoarme ff rpd.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois


SoriLea - MAMI DE RAZVANEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Salutari fetelor.Nu am mai intrat de mult pentru ca ne-am mutat la casa si acolo inca nu avem inca internet.Sper ca totusi cat de curand sa ne instalam ca nu se mai poate altfel.
MA bucur ca sunteti bine.
Am implinit in 20 iunie un an si am facut petrecere mare.Se comporta foarte bine cu multa lume in jur.Totul e sa nu navaleasca din prim pe el.
Si noi avansam motric dar destul de incet.S-a ridicat in patut in picioare abia dupa ce aimplinit un an.Pe picioare merge tot mai bine si acum am trecut la mersul tinut de manute.Pana acum il tineam de sub brat.In 4 labe merge dar cu spatele.Sper sa nu fie genul ala care si in viata sa dea inapoi in loc sa mearga inainte.
In rest intelege tot ce ii spun si mai nou e tare incapatanat.Fereasca Dumnezeu sa il iei de unde ii place sau sa-i iei din mana ceva cu care se joaca si nu vrea sa il dea.Are o daca in el pffff.
Danseaza din fundulet.E un dulce.A inceput sa se joace niste jocuri care noi nu i le-am aratat.Asa ca am un copil inventiv.
Si multe altele...
Mirela e posibil sa fie de la caldura.PE de alta parte si noi in jurul acestei varste am inceput cu somnul agitat si treziri peste noapte de eram rupta de oboseala.Pana l-am luat langa mine in pat.Acum avem nopti si nopti.Mult succes.


ali
Mama fericita de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Mai ce linsite e pe aici pe forum.
CE mai faceti fetelor , nu mai aveti nimic de spu?
Noi nu mai avansam deloc motric.Se tine mai bine pe picioare la mers dar inca tot de doua manute suntem.Se pare ca ne mosteneste pe mine si pe tatal lui in prudenta.MErge pe burta in fata ca soldatii.Pe coate si genunchi.Avantaj eu ca imi face curat pe parchet.
Uneori ma simt tare frustrata ca vad copii mai mici ca el cu cateva luni care merg de o singura manuta dar pe urma ma gandesc ca si el avanseaza doar ca mai incet.Voi ati avut stari de genul asta?
MAi dati si voi niste semne ca altfel simt ca vorbesc singura.
VA pup si sper ca totul e OK.


ali
Mama fericita de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Noi facem 10 luni in cateva zile,in fundulet abia pe la 8 luni am stat singurel acum de ar fi dupa el numai asa ar sta,mergem in picioare tinut de amandoua maini si pe varfuri cate-odata isi da drumul la o manuta dar nu inainteaza,mergem taras e greu fundul nu vrea sa mearga de-a busilea,ne ridicam in picioare dar numai in patut ca avem paturici la patut de care sa ne agatam la pat si mobila inca nu se incumeata ce nu facemnu facem pa si nici nu aplaudam,nu vrem sa luam in greutate chiar azi am fost la dr si ne-a dat iar vitamine ca-ci de 2 luni nu am luat decat 200g,in rest suntem un zambet toata ziua intelege tot ce-i zic dar nu vrea sa repete vaacuma fug sa-l culc

LucaDaniel -22.10.2008 povestea noastra un votic pentr-un pitic poze nunta

Mergi la inceput