Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 23

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

maitrey bine ai venit. Felicitari. Sa ai o sarcina usoara si bebei sanatosi.

Eni 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

maitrey bine ai venit! sarcina usoara si cat mai aproape de termen!

eliana bine ai venit hai ca ai de lucru la listuta
ma bucur ca ati avut un concediu minunat (vazut poze) si mai ales ca nu au mai fost baietii bolnaviori

laura ceva poze noi??

anna iti faci un pic de timp sa mai treci pe la noi?

pussi parca imi aduc aminte de perioada aia - pe ale mele nu le-am pus in tarc de loc, au umblat pe unde au putut ca cand au putut; dar au fost si sunt cuminti si nu se plictisesc de jucarii - toto timpul mai inventeaza cate ceva

am fete mari, au inceput sa vorbeasca si pe intelesul nostru: mama go, mama cam, greu a fost pana mi-am dat seama in ce limba sa le ascult; se striga una pe alta 'tudli', tudor e 'tudo', iar cand nu gases ceva zis bau si rasucesc manutele, stiti voi cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

LA MULTI ANI Mariilor, Marianelor si Marianilor!

maitrey, bun venit si din partea noastra! Sa ai o sarcina usoara, frumoasa si cat mai lunga!!

Laura, ce bucurie trebuie sa fie la voi in casa acum!

Eliana, parca nici n-ati plecat bine, v-ati si intors?!? Sau asa de repede a trecut timpul pe langa mine...
Am vazut pozeleeeee... Doamne, ce copii reusiti ai! Elena e superba, iar picii... niste dulcei foc!! (dar, sincer, nu stiu cum te-ai incumetat sa pleci cu ei toti, asa... Te admir! )

pussi, mi-aduc aminte ca eu la varsta tustelor tale le-am pus pe ale mele in rotobil, pe la 10 luni, pentru ca atunci m-am intors din spital (daca va mai aduceti aminte, m-am operat de fiere si am stat aproape o luna in spital). Si ele vroiau numai de manute, numai sa mearga, dar nu puteam nici sa m-aplec eu singura, dar sa le mai duc si pe ele... Asa ca am chemat-o pe vecina mai des, contra cost, bineinteles. A fost greu, nici nu stiu acum cum m-am descurcat...
Stiu, si ele faceau asa, vroiau tot timpul altceva, dar asta e si cum le obisnuiesti; eu imi aduc aminte ca stateau si mai mult de o jumatate de ora in tarc, sa se joace, apoi le dadeam drumu la televizor, pe muzica sau desene, apoi - cand dadeau semne de plictiseala - opream televizorul si le schimbam jucariile, le dadeam tot felul de capace si vase de plastic, cutii de margarina in care "ascundeam" tot felul si nu-nchideam complet capacul, ca sa poata si ele sa faca la fel... orice, numai ca sa nu fiu nevoita sa le ridic de-acolo, ca nu puteam... si iar plecam sa-mi fac treaba.. cu intreruperile de rigoare, bineinteles... cand se plictiseau de joaca, iar le strangeam toate jucariile si le dadeam drumu la calculator, la ceva desene. (acuma sa nu iti inchipui ca asa faceam in fiecare zi, ti-am dat doar exemplu de ce faceam ca sa ma lase un pic in pace, cand era nevoie.. ). Noi si acuma "rotim" plasele cu jucarii, o data la vreo doua luni...
cat dureaza?!? - ohooo... acuma esti inca linistita, ca stau in premergatoare sau in tarc! Cand or incepe sa "fuga" una-ntr-o parte si una-n cealalta, prin casa, instabile inca...
Serios, iti sugerez sa-ti cauti neaparat pe cineva, ti-am mai spus parca, macar cateva ore, sau macar cateva zile pe saptamana, sa poti si tu sa-ti faci treaba linistita, ca nu prea poti altfel.. Eu il mai trimiteam pe Alex cu ele la plimbare, cand venea de la servici, ca sa mai pot si eu sa mai fac cate ceva..

In rest, totul ok la noi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

[quote]citat din mesajul lui Laura25

Eheee, ati vazut ce frumos e ilustrat www.supereva.ro/info.asp?id=1451" target="_blank"> acest articol? Recunoasteti personajul?.

Despre cine este vorba ca eu sunt cam batuta in cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

personajul sunt io (cu surioara)

dalina am stat 8 zile... destul fara ciorba

maitrey bine ai venit! Sarcina usoara. Sa-mi zici cam cand e dpn ca sa stiu ce trec in listuta...

pussi eu nu prea stiu ce sa zic... ai mei au mers bine de la inceput... cu surioara lor am patit-o ca tine... dar ea a fost una singura si era usor sa te tii numai dupa ea... si nici nu-mi amintesc cam cat a durat... Ea a mers bine la 1 an si o luna, dar vroia sa mearga de pe la 11 luni... deci ne-a "chinuit" vreo 3 luni... iar baietii 1 an / 1 an si o luna dar fara tentative dinainte...

Concurs Danonino: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=1" target="_blank">el1 (Andrei) sau el2 (Mihai) ???

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Wow,pai esti dulcika foc!Multumesc pentru raspuns...tot cu bebeii pe la picioarele mele citesc mai mult printre randuri ce scrieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitrey spune:

multumesc mult! sunteti foarte dragute!
dpn ar trebui sa fie in 24 ianuarie 2009 dar oare ajung pana acolo?
sunt foarte stresata din cauza asta...oare o sa duc sarcina cat mai mult posibil, totul o s afie bine?
in 7 octombrie merg la 4D si pana atunci stau asa intr-un stres...am 20 de sptamani si abia ii simt cum misca..si nu stiu daca e norma sau nu...e prima sarcina (am pierdut una din pacate la 12 saptamani)...si uite ca nici nu m-ati primit bine ca va si asaltez cu intrebarile! dar nu prea sunt surse de informatii pt gemeni..:(

va multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Neatza fetelor!!!Sunt asa fericita o sa am 2 fetite, sunt sanatoase comorile mele.Vroiam sa va intreb ceva un col de 29mm e scurt pt 23 de sapt ????voi ce stiti???astept sa ma lamuriti si pe mine...In rest va pup pe toate si va urez cate un graunte de fericire in fiecare zi...

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2"

http://bd.lilypie.com/B3VXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Am uitat sa precizez ceva in sapt 13 aveam colul de 37 mm...

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alexandra&year=2009&month=1&day=7&babycount=2"

http://bd.lilypie.com/B3VXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Buna, fetele!

Ce de mesaje de cand n-am mai fost pe aici... imi pare rau ca nu mai sunt asa prezenta, dar nu prea ma mai lasa burtica sa stau in fund asta atunci cand nu ma mananca f tare In rest, suntem bine, asteptam joi vizita la doctor, atunci sa vedeti noutati!

Lili, sa stii ca-ti tin pumnii tare, tare!!!!!!!!!!! Stiu ca o sa fie totul bine si cu tine si cu bebeii tai, nu-ti face griji, fii tare!!! Abia asteptam sa vedem poze cu voi toti!!! Ne gandim cu toatele la tine!

Andutza, chiar asteptam mesaj de la tine despre bebeii tai! Te felicit pentru comorile tale!!!!!!!!!!!!!!!. Cat despre lungimea colului, nu prea stiu ce sa-ti spun... eu acum il am de 25 mm, la aproape 33 de sapt si doctorul zice ca e cam scurt... chiar si asa, chiar daca e scurt, asta nu inseamna ca e neaprat grav. Dar trebuie repaus si atentie... Eu zic ca cel mai bine e sa vorbesti cu ginecologul, el te sfatuieste mai bine decat ecograful. Ai grija!

Eliana, bine ai revenit si multumim pentru link. Sa intelegem deci ca Nally e si ea bine, nu?

Laura, multumesc mult pentru perseverenta si atentie la numararea saptamanilor!!! Mai spune-ne de picii tai, asa frumos povestesti, parca va vad pe toti!!

Maitrey, bine ai venit! Sarcina usoara si asteptam intrebarile tale!

V-am pupat fetele, ne "reauzim" cu noutati dupa vizita la doctor!

Luminita
cu si 32+
DPN: 30.10.2008

http://tusibebe.wordpress.com
http://luminitamalanca.wordpress.com

Mergi la inceput