Mamici si viitoare mamici de gemeni & tripleti 23

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

lili mai ai un pic
despre cezariana: am mai scris, dar ma bucur ca mai intrebati si nu ma supar de loc sa va mai scriu
mi-au facut cezariana de urgenta, dupa ce stephanie a intrat in suferinta fetala de la epidurala; am fost constienta tot timpul (mi-au bagat anestezia de cezariana in locul epiduralei), dar am avut efecte secundare pe urma: mici mancarimi pe tot corpul (care pot fi insuportablile), tensiune f f oscilanta, miinile imi tresaltau in fiecare secunde pt vreo 1/2 h pana la 1 ora, picioarele mi s-au super umflat, peste cat erau ele de umflate dinainte...
cam in 2 sapt am revenit la normal...

va las ca am f f multa treaba si e deja vineri la pranz, cred ca o sa lucrez si de acasa in week end

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

Ce mai faceti, ce mai ziceti? Nimic?? Toata lumea e plecata in weekend? E cam cald la noi... 36 de grade, asa ca stam in casa pana spre seara... Sunt singura cu ciupercutele, ca tata e plecat cu treaba...
sunt un pic abatuta, pentru ca ieri l-au eutanasiat pe Astor, cainele lui Alex de 17 ani, care statea la socrii mei si de care se bucurau papusile mele de cate ori mergeam pe-acolo... Cum ajungeam la scara blocului ele-l strigau de mama focului si abia asteptau sa se joace cu el... Era un brac german extraordinar, bland si intelegator.. si avea un ciuf in crestetul capului pe care-l "aranjau" fetitele cu fiecare ocazie...
Na, ca v-am spus of-ul... si eu sufar tare mult pentru el, pentru ca sunt o mare iubitoare de animale, indeosebi de caini si ma atasasem tare mult de el... de fiecare data cand faceam snitele sau ceva bun ii puneam si lui Astor o portie, deoparte. Acum nu mai e...
Imi cer scuze daca sunt putin pe langa subiect, dar cu cine sa-mi impartasesc si eu trairile, daca nu cu voi?...

Va pup pe toate, aveti grija de voi si de minuni, sa aveti o saptaman minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mi-au venit copiii acasa!! Doamne, mor de dragul lor! Au crescut, au facut falcutze, s-au lungit, sunt bronzati tare, tare si vorbeeeeeeeeescccc, de nu se mai opresc . Bianca era mai retrasa, mai tacuta inainte. Acum trancaneste cot la cot cu Rares. Mama mea ii intreba 'ce-o fi asta' ca sa-i provoace sa raspunda cand se uitau in carti sau cand ieseu in plimbari, iar Bianca i-a 'preluat' intrebarea si numai o aud "oale tzi-o fi asta?" apoi tot ea raspunde . Rares il spune perfect pe 'r', are doar cateva cuvinte unde mai spune'l'. Sunt dulci si dragastosi. Dimineata, bianca nici nu se trezise bine, ca-l intreaba pe taica'su :"Tati, vlei caltofi?" Sebi zice ca "Nu, de ce? Ai visat cartofi" Bianca:"Nu, am visat o sapa" (pe urma ne-a povestit tata ca au fost cu el in gradina odata la scos cartofi cu sapa .
Am iesit la plimbare si orasul e plin pe toti stalpii cu afise la nu stiu ce expozitie cu dinozauri si in prim-plan e un cap mare de T-rex cu gura cascata. Rares a zis intai ca e urat crocodilul ala. I-am zis ca e un dinozaur si a continuat cu criticele: E urat dinozaurul, ca are dintii mari si galbeni si nu vrea sa se spele pe dintzi La care Bianca, pe un ton meditativ: "Poate e un clocodil..."

Fug. Va pup pe toate.

Lili tinem pumnii si facem galerie aici. Sanatate multa si nastere usoara, pui perfecti, mancaciosi, sanatosi, tie refacere rapida si laptic din belsug

Luminita 32!! Bravo!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Retur... n-am citit nimic, dar promit ca recuperez maine...

Drumul a fost ok... ca si rabdarea copiilor... detalii maine...
Acolo a fost ok, raportat tot la comportamentul copiilor...
Cam atat pt. acum...
Avem o pice de vizitat ca fuse ziua ei cat am fost plecati...

Pupici... si poze maineeeeeeeeeeee

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Incerc sa scriu acum cateva randuri... maine nu cred ca am cand...

Bagajul a avut loc in masina, cu tot cu carut... 3 trolere plus vreo 2 genti mai micute... si evident cartul lor...

Drumul lung si obositor... ne-am pierdut in Sofia doar 2 ore...
Am ajuns intr-un final acolo... eram terminati toti astia mari... copiii cat de cat ok ... doar dormisera in masina...

Acolo au dormit in patuturile lor... Elena (culmea) in patul ei... din care a cazut intr-o noapte

Au mancat doar nestle si hipp... si iaurturi evident... Elena nu prea a mancat... Aici a fost o problema, ca nu am avut ce sa le dau de acolo... La ei am rezolvat-o cu borcanasele si iauturile, dar la mandra a fost jale... Am pus-o pe mama soacra sa ne astepte cu o ciorba acra... ca eram terminati... n-au nici macar supe... sau n-am reusit noi sa le gasim...

La plaja le-a placut la nebunie... mult nisip... si apa muuulta... au fost fani apa... doar sunt pestisori... Asta mi-a placut si mie, balaceala...
Au stat cu pampers de apa pana i-am terminat, si apoi la putza goala... au poze sexy... o sa ne injure cand or fi mari

Drumul la retur iarasi luuuung, dar mai putin obositor si fara pierdut in Sofia... acum a fost lung pt. ca n-am oprit la cumparaturi si sa manance trupa (la dus n-a fost cazul ca am mers noapte)...

La mare am scapat de muci si tuse... in afara de tratamentul dat de doftor n-a mai fost cazul de nimic... asa ca am o tona de menicamente, de care sper sa n-am nevoie pana expira

Poze promit maine... acum fug la nani ... maine am de umblat, de alergat

Concurs Danonino: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=1" target="_blank">el1 (Andrei) sau el2 (Mihai) ???

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

eliana ma bucur ca a fost fain si ca le-a placut asa mult copiilor... cu mancarea recupereaza ei acum... iar voi recuperati oboseala
asta e...
abia astept pozele

Laura ai si tu toze de la bunici...?
sau filmulete ca tare vreau sa-i aud vorbind vrute si nevrute...

noi am fost in weekwnd la 'baba' adica stabunica ca e bolnava si ii e dor de pici si i-am dus sa-i vada... am fost si pe la finute si m-am minunat ce mult au crscut si sunt frumoase foc...

eu inca n-am gasit de lucru dar sper sa apara curand ca abia ne tinem...

pupicei la toata lumea

http://www.dropshots.com/triplets_RAI#date
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

eliana bun revenit! vrem mai detaliat totul... mai ales faza cu mancarea.. si poze!
dalina imi pare rau de caine... poate luati altul pt. fete!
laura aum cred ca esti tare ocupata...
oana voi la ce gradinita mergeti, ca ma intereseaza si pe mine ... cresa... de la 2 anisori o sa le dau si eu!

gravidutelor voi ce mai faceti???

eu sunt intr-o faza cam de genul... un ochi rade altul plange... amandoua Tustele merg in 4 labe, Ana se ridica in genunchi si Elena in picioare ... asta oriunde se pot agata de ceva, fapt ce ma bucura ..ochiul care rade. Dar mie mi se pare super greu sa le supraveghez ... asta e faza cu plansul. In tarc/patut stau 10 min. dupa care incep sa planga...in rotobil 30 de minute dupa care se plictisesc, daca ne jucam toate trei pe covor Elena in 10 min. e plictisita si pleaca de lnga noi. Am incercat sa le pun in tarc si eu sa stau langa ele si sa le vorbesc ca poate se obisnuiesc... nu le place decat libere sa exploreze tot sau tinute de manute sa umble in 2 picioruse... se catara una peste alta, mai si cad.....E adevara ca sunt si momente cand se joaca impreuna frumos, dar si cand isi smulg una la alta jucariile. Sau in rotobile fug una dupa alta si rad in hohote cand se ajung. Voi ce credeti cat mai dureaza pana umbla bine ... sau nici nu stiu ce sa intreb.... ca de multe ori stau in spatele uneia si cade cealalta... am scos din aria lor actiune aproape toata mobila, pus covoare etc, dar greu mi se pare... sa nu mai zic de facut papa si spalat si curatenie... asta cand dorm ele si cat pot.

gata, mi-am zis oful

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

In primul rand,
La muuuuulti ani sarbatoritilor de astazi!

Apoi... pozeeeeeeeeeeeee

Despre mancare... nu am gasit supe deloc (ciorba nici nu speram)
Mancarea este buna, dar pt. noi, nu pt. copii.
Aveau meniuri de copii dar eu nu i-as fi dat nici Elenei... pizza, hamburgari sau crochete cu cartofi prajiti... special pt. copii (cica)...
Baietii mancau borcanase si iaurturi (seara cereale) iar Elena un ou, niste cartofi, putin peste... si legat de asta, aveau numai peste scump, de la 50 de euro o portie... nu gaseai si natii de peste mai "normal".
Nu stiu ce sa mai zic despre asta...
Gaseai la market legume, fructe, lactate si diverse salmuri, cascaval etc. Dar astea mergeau mancate dim sau seara, iar dimineata aveam oricum mic dejun la hotel. Mai greu pt. Elena cu mancarea de pranz.

Concurs Danonino: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=1" target="_blank">el1 (Andrei) sau el2 (Mihai) ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitrey spune:

buna ziua!
sunt si eu o viitoare mamica de gemeni!sper sa ma primiti si pe mine! sunt insarcinata in 20 de saptamani si am o multime de intrebari de pus! poate ma ajutati voi!

Mergi la inceput

Tot eu... sunt in recuperari link de la Nally:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1463

Mergi la inceput