Mamici de septembrie octombrie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 20
clau_geo spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisa.g
am incercat dar....... nu se poate poate gaseste cineva o cale sa raporteze eroarea unde trebuie 37 + ![]() www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
am vazut ca nici 300 nu a reusit, se pare ca e o problema a site-ului sau poate ca e asa cum zicea Felic, si actualizeaza site-ul.
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin
anca81 spune:
Buna dimineata burtici si mamici 
Raportam o noapte agitata, am papat de 3 ori si ne doare tare rau burtica. Offff, se pare ca nimic nu ne rezolva problema colicilor... Ramane sa incercam azi cu Sab Simplex, poate da rezultate mai bune. Ne-au aparut si niste buburuze pe fata, cred ca e de la uleiul de bebe. Se pare ca-mi seamana ca piele sensibila, trebuie sa trecem pe dermatocosmetice.
Khristin, nu o alaptez direct de la san, nu vrea. "Pompez" cam 200 ml/zi dar nu-i sunt suficienti, ii dau completare Nan 1 si Humana SL (soia).
Simodina si Oanasm felicitari pentru sosirea pe luma a puiutilor. Ce de fetite pe odiseea noastra! Sa fie sanatoase si papacioase iar voua dragi mamici refacere rapida si cat mai mult laptic.
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
anca81 spune:
Clau, eu am reusit, am schimbat in profil statutul sa insarcinata si am trecut-o pe Carla cu data nasterii. Incearca acum, poate si-au rezolvat problema.
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag