Mamici de septembrie octombrie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 19
clau_geo spune:
Neata gravidute,
[red]Oanasm, felicitari pentru bebe Raul si refacere rapida

Raluca, bine ai venit printre noi!
Ratonelu
si multumesc de intrebare
Bitza, tin pumnii la dr sa fie bine si sa te intorci acasa cu bb sanatos si numai vesti bune 
eu raportez o noapte linistita doa cu un drum la toaleta, cred ca din cauza diazepamului facut cu o seara inainte si care inca si-a mai facut efectul. Ieri am avut contractii 1 pe ora
si nu foarte dureroase, asa ca daca o tin in stilul asta trag nadejdea ca voi ajunge si la 39 saptamani.
de astazi schimbam si noi semnatura, incheiem 37 s si intram in 38 s.
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin
300 spune:
Buna dimineata!
Raluca81, bine-ai venit! In primul rand trebuie sa scrii 10-12 mesaje repede, pentru ca deocamdata esti moderata si nu apari in timp real, de acea e posibil sa primesti raspunsuri mai greu.
. Apoi, lasa-ne data nasterii, UM si DPN, eventual spitalul si dr. cu care vei naste, ca sa fie trecute pe prima pagina.
Simodina si Kid, ma bucur asa de mult ca totul a fost atat de usor! sa va buurati de fetitele frumoase si mancacioase, va rog sa veniti cu poze si povesti... Nu va imaginati ca aveam cumva dubii ca nu va fi bine (mi se pare ca pana la urma mesajul asta are coloratura cam sumbra grrr...
Oanasm, felicitari pentru bb raul, sa vii sa ne povestesti cum a fost si despre bebe, abia astept!
JULY la multi ani pentru ziua ta care s-a departat destul de mult deja, te rog iarta o viitoare mamica incapabila sa-si gestioneze timpul si posturile pe forum :) Si nastere usoara! Tu ori esti in operatie acum, orid eja ai iesit....
Bitza, ne nasti azi un bebe Lucas?
In data karmica....
Boo, de asemenea La multi ani tarzior asa. Vazut si memorat mutritza dulce de bebe Alex, sa fie sanatos si mereu la fel de frumos ca acum! Nu stiu daca ti-am spus dar camera voastra imi place teribil de mult... Cred ca am si visat-o.
Bine ati venit fetele noi! Lidia, bucatica de camera a copilei e superba, m-ai inspirat. Cred c-o pun si eu pe sora-mea nr. 3, artista, sa picteze in noua casa, daca poti sa-mi dai ceva sfaturi in legatura cu materiile prime (marci, concentratii, etc...) eventual pe PM ar fi super.
Dyanira, Clau 
33+
Anda Teodora
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Buna dimineata! Raluca91, bine-ai venit! In primul rand trebuie sa scrii 10-12 mesaje repede, pentru ca deocamdata esti moderata si nu apari in timp real, de acea e posibil sa primesti raspunsuri mai greu. . Apoi, lasa-ne data nasterii, UM si DPN, eventual spitalul si dr. cu care vei naste, ca sa fie trecute pe prima pagina. Simodina si Kid, ma bucur asa de mult ca totul a fost atat de usor! sa va buurati de fetitele frumoase si mancacioase, va rog sa veniti cu poze si povesti... Nu va imaginati ca aveam cumva dubii ca nu va fi bine (mi se pare ca pana la urma mesajul asta are coloratura cam sumbra grrr... JULY la multi ani pentru ziua ta care s-a departat destul de mult deja, te rog iarta o viitoare mamica incapabila sa-si gestioneze timpul si posturile pe forum :) Si nastere usoara! Tu ori esti in operatie acum, orid eja ai iesit.... Bitza, ne nasti azi un bebe Lucas? In data karmica.... Boo, de asemenea La multi ani tarzior asa. Vazut si memorat mutritza dulce de bebe Alex, sa fie sanatos si mereu la fel de frumos ca acum! Nu stiu daca ti-am spus dar camera voastra imi place teribil de mult... Cred ca am si visat-o. Bine ati venit fetele noi! Lidia, bucatica de camera a copilei e superba, m-ai inspirat. Cred c-o pun si eu pe sora-mea nr. 3, artista, sa picteze in noua casa, daca poti sa-mi dai ceva sfaturi in legatura cu materiile prime (marci, concentratii, etc...) eventual pe PM ar fi super. Dyanira, Clau ![]() 33+ Anda Teodora |
neata 300
, tu cum te simti?
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
denisa.g spune:
Ratonelu – pupici
, aceleasi dureri de spate le am si eu, mai ales seara – daca era dupaele cred ca nasteam de 10 ori pana acum.
Bitza – te asteptam cu vesti bune
Clau_geo – felicitari pt semnatura – usor usor am ajuns la termen.. cu emotii, cu dureri de cap dar am reusit 
37 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
clau_geo spune:
va invit la un bol cu cereale si iaurt , plus o cafea cu mult lapte
36 s Mami fericita de
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui denisa.g Ratonelu – pupici ![]() , aceleasi dureri de spate le am si eu, mai ales seara – daca era dupaele cred ca nasteam de 10 ori pana acum.Bitza – te asteptam cu vesti bune ![]() Clau_geo – felicitari pt semnatura – usor usor am ajuns la termen.. cu emotii, cu dureri de cap dar am reusit ![]() 37 + ![]() www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
nici nu stii cata dreptate ai
si ai grija cu durerile de spate, stai mai mult in pat.
36 s Mami fericita de
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
va rog mult daca puteti sa incercati sa va actualizati careva profilul si sa imi spuneti cum ati trecut de fereastra cu intrebarile legate de copii si data nasterii
36 s Mami fericita de
300 spune:
In alta ordine de idei, deja sunt in intarziere
si voiam sa zic ceva si de noi. Am alergat zilele astea supermult, de fapt am stat mai mult la serviciu si am alergat pe scari de sus in jos. Dar sunt multumita.
Eco de marti seara a fost biometrie si doppler, se pare ca bebelina mea are capul prea mic, de 32s, femurul de 35 si humerus de 34. Deci ANdy.p nu esti singura, am citit cum iti faceai griji dar eram deja mult prea in urma sa iti raspund atunci. Si pe jumatate adormita
. In medie, diferenta este de 1 saptamana, copila are 2,2kg aproximativ, varsta medie ar fi de 33s in loc de 34 cate tiam ca am, iar DPN modificat in consecinta la 11 octombrie. Ceea ma indoiesc ca se intampla.
A, si e cu capul in jos, dar isi scotae cumva undul prin stomacul meu, de dr. inainte de eco se speriase un pic ca ar fi in prezentatie pelviana.
Vpoi repeta eco peste 3s sa vedem daca este un retard de crestere. Laura, la mine a masurat capul de mai multe ori sa fie sigura ca e cum vazuse prima data. Apoi la doppler totul a iesit ok, are 170 si nu stiu cate batai pe minut regulate, LA in cantitati normale, toate tensiunile mele ok, colul de apropae 4cm, deci ce mai vreau? Initial incepusem sa ma cred un pic vinovata ca am programat eco asa tarziu, dar nu cred ca o ecdo ar putea preveni ceva de genul asta. Deci as fi stat cel mult linistita si daca sunt probleme n-as fi decoprit la timp. Oricum, sunt departe de a avea ganduri negre, am vazut pe forum cate situatii asemanatoare si acum stiu ca poate fi o alarma flasa.
Va pupicesc pe toate fara deosebire, fug sa ma imbrac ca azi iar e multa treaba.
LE pt dureri de spate a se folosi una bucata sotz care maseaza spate suferind cu crema dr. boici. Efecte excelente. Nu ia cu mana, dar se simte...
Rammona
PS am 34 de saptamani de ieri dar cu profilul asta personal needitabil...
2. Ma scuzati ca am scris asa de lung.
33+
Anda Teodora
denisa.g spune:
| citat din mesajul lui clau_geo va rog mult daca puteti sa incercati sa va actualizati careva profilul si sa imi spuneti cum ati trecut de fereastra cu intrebarile legate de copii si data nasterii ![]() 36 s Mami fericita de Irina Alexandra cred ca ramane Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin |
am incercat dar....... nu se poate
poate gaseste cineva o cale sa raporteze eroarea unde trebuie
37 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui 300 In alta ordine de idei, deja sunt in intarziere Eco de marti seara a fost biometrie si doppler, se pare ca bebelina mea are capul prea mic, de 32s, femurul de 35 si humerus de 34. Deci ANdy.p nu esti singura, am citit cum iti faceai griji dar eram deja mult prea in urma sa iti raspund atunci. Si pe jumatate adormita . In medie, diferenta este de 1 saptamana, copila are 2,2kg aproximativ, varsta medie ar fi de 33s in loc de 34 cate tiam ca am, iar DPN modificat in consecinta la 11 octombrie. Ceea ma indoiesc ca se intampla. A, si e cu capul in jos, dar isi scotae cumva undul prin stomacul meu, de dr. inainte de eco se speriase un pic ca ar fi in prezentatie pelviana. Vpoi repeta eco peste 3s sa vedem daca este un retard de crestere. Laura, la mine a masurat capul de mai multe ori sa fie sigura ca e cum vazuse prima data. Apoi la doppler totul a iesit ok, are 170 si nu stiu cate batai pe minut regulate, LA in cantitati normale, toate tensiunile mele ok, colul de apropae 4cm, deci ce mai vreau? Initial incepusem sa ma cred un pic vinovata ca am programat eco asa tarziu, dar nu cred ca o ecdo ar putea preveni ceva de genul asta. Deci as fi stat cel mult linistita si daca sunt probleme n-as fi decoprit la timp. Oricum, sunt departe de a avea ganduri negre, am vazut pe forum cate situatii asemanatoare si acum stiu ca poate fi o alarma flasa. Va pupicesc pe toate fara deosebire, fug sa ma imbrac ca azi iar e multa treaba. LE pt dureri de spate a se folosi una bucata sotz care maseaza spate suferind cu crema dr. boici. Efecte excelente. Nu ia cu mana, dar se simte... Rammona PS am 34 de saptamani de ieri dar cu profilul asta personal needitabil... 2. Ma scuzati ca am scris asa de lung. 33+ Anda Teodora |
off off ce de grji trebuie sa avem dupa fiecare eco, sunt sigura insa ca nu trebbuie sa te sperie faptul ca e mai mica, fiindca se pare ca au perioade si perioade de crestere. Sunt sigura ca va creste maricica

si mai lasa alergatura ca sa mai stea bb in burtica
PS: felicitari pt semnatura

36 s Mami fericita de