Mamici de septembrie octombrie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 18
ratonelu spune:
angelyna,transpiri f mult,spui?
darce spui de mine ca schimb lenjeria in fiecare zi...de 2 sapt?....tocmai ca transpir....de zici ca am 110 kg.....

am incercat s-o las 2 zile lenjeria...si simteam miros de acru

carla,35+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu angelyna,transpiri f mult,spui? darce spui de mine ca schimb lenjeria in fiecare zi...de 2 sapt?....tocmai ca transpir....de zici ca am 110 kg..... ![]() ![]() ![]() ![]() am incercat s-o las 2 zile lenjeria...si simteam miros de acru![]() ![]() ![]() ![]() carla,35+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
asa mi-s si eu
, pe corp nu asa rau dar fata si gat varzaaaaaa...dar asta e, mai e putin
33+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
ratonelu spune:

exact....gatu'mai ales....![]()
![]()
mama lor de hormonei
carla,35+ putoiu sasha
ratonelu spune:
pup.....ca ma bag in pat

sa fiti cuminti....tinem pumnii pt unele fete...pt maine
restul...la culcare si atat
carla,35+ putoiu sasha
Raluca83 spune:
Buna la toate burticile.
Sunt si eu o viitoare mamica de octombrie, ma primiti printre voi?
Ce trebuie sa fac pt a aparea in lista de Septembrie-Octombrie 2008?
32+

Codruta27 spune:
July, tin si eu pumnii pentru maine!

Boo, e minunat Alexandru! Sa traiasca o mie de ani fericiti! Sa fie sanatos si norocos!
Simodina si Kid, BRAVO!!! Sa va traiasca printesele, sa fie sanatoase, frumoase si norocoase! Refacere rapida, laptic mult si bebeline mancacioase si necolicioase!
Pupici apasati!
34+
Vlad
Bebe mic
bitza2008 spune:
Neata burtici!
Eu am intrat sa vad ce a facut Dyanira la dr ieri si sa va pup inainte de a pleca la maternitate.
Sa ne "vedem" sanatoase, voioase si cu copii sanatosi si mancaciosi! 

39+
LUCAS
AMR 7 zile!!!!!!!!!!
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui angelynna82 Oanasm, felicitari pentru bebe Raul, sa fie sanatos si refacere rapida ![]() Lucutta cel mai bine ar fi sa vorbeasca cu dr ei...oricum antibiotice si sarcina nu pica bine...dar fiecare face cum considera ![]() Clau sa stii ca abia puteam sa stau in picioare, nicioadata nu am experimentat lucrul acesta plus ca transpir fff mult si abia mai pot respira ![]() Nushulica sper ca esti mai bine acum, butoiul ala.July tinem pumnii pentru maine, sa dea DD sa fie totul bine ![]() 33+ mai mult ca sigur Crina Alexandra ![]() Bebe Eco www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina |
off imi pare rau

36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui LUCUTTA Burtici ,va rog sa-mi raspundeti la o intrebare daca stiti:am o prietena care se pregateste de vitro in 2 sapt si acum a descoperit ca are bacteria helicobacter la stomac,tratamentul se face cu 2 antibiotice f tari si eu i-am spus sa faca tratamentul si sa mearga luna viit la vitro,dar ea vrea sa-l faca acum si in acelasi timp sa i-a si tratamentul de pregatire pt vitro,ceea ce dupa mine nu este bine,dar nici sa nu se trateze de aceasta bacterie nu e bine deoarece din cate am auzit poate pierde sarcina daca ramane insarcinata. Voi ce ziceti ?Stiti cumva sa afecteze sarcina daca nu este tratata? |
sorry nu ma pricep sa te ajut, poate stiu celelalte burtici

36 s Mami fericita de
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui khristin Kid, te felicit pt. aducerea pe lume a printesei Maria ….asteptam sa-ti revii si sa ne povestesti in direct ![]() Simodina, felicitari si tie pt. dolofanica Mara Elena. Se pare ca azi a fost ziua fetitelor ![]() Oanasm, felicitari pt. nasterea baietelului tau ![]() Dyanira, si eu am nascut-o natural (adevarat cu epidurala July morning, nici eu nu sint adepta infofolirii bebeului….asa ca poti sa-l lasi linistita pe bebe cu piciorusele goale si fara caciulita fara probleme ….aseara chiar am fost la o prezentare si turul spitalului si spuneau ca infofolirea bb-ului e una din cauzele mortii subite… Tinem pumnii pt. maine, eu una sint convinsa ca vei fi o mamica super, bazandu-te pe instinctul tau. ![]() Felicic, felicitari pt. intrarea in luna a 8a…..sa stii ca nici eu la prima sarcina n-am avut nici o contractie pana cand mi-au rupt apa….abia la a doua am simtit, dar nu-ti fa griji ca le vei recunoaste cand le vei avea Lidia, bine ai venit …..am vazut ca e foarte frumoasa camera printesei tale …..btw, si pe fiimea o cheama Alessia, numai ca la ea e al doilea nume Boo, si eu m-am indragostit de baietelul tau, e tare-tare dulce intr-adevar , imi place mult si poza in care suge, si cand e pe pieptul tau si se simte in cea mai mare siguranta, dragul de el….felicitari . Btw, poza "de pe craca" e cel mai bun remediu impotriva colicilor si preferata bebeilor, noi am utilizat-o la greu ![]() Anca, tu o alaptezi pe printesa ta ? Nausica, frumos nume ati ales pt. Nedelcu cel inflorat Nushulica, ia sa faci bine sa ne vizitezi mai des, ok ? ![]() Piolica, tu cum mai esti? Parca tu ziceai ceva de strep B sau am visat eu? ![]() Fetelor, noi azi am fost la scoala domnisoarei noastre ca sa-si cunoasca viitoarea profesoara si colegii, ne-au placut foarte mult profesoarele si toata atmosfera de acolo…..de saptamana viitoare va incepe clasa intai…numai inceputuri pt. noi anul asta Pt. cele care nu mai vor copii dupa, ce metode contraceptive ati ales? Pe mine una m-ar tenta legarea trompelor, dar trebuie sa mai investighez....Cristina le bébé 34w +noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB “Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it". |
ce frumos, prima zi de scoala
36 s Mami fericita de

butoiul ala.
….asteptam sa-ti revii si sa ne povestesti in direct 
, imi place mult si poza in care suge, si cand e pe pieptul tau si se simte in cea mai mare siguranta, dragul de el….felicitari