Mamici de septembrie octombrie 2008 (132)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Simodina felicitari si de la mine . Va asteptam acasa euforice pe amandoua !!

34

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

BEBE RAUL BINE AI VENIT PE LUME

Oanasm - felicitari si refacere rapida. Sa aveti parte doar e bucurii si sanatate.

37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Kid, te felicit pt. aducerea pe lume a printesei Maria ….asteptam sa-ti revii si sa ne povestesti in direct

Simodina, felicitari si tie pt. dolofanica Mara Elena. Se pare ca azi a fost ziua fetitelor

Oanasm, felicitari pt. nasterea baietelului tau

Dyanira, si eu am nascut-o natural (adevarat cu epidurala ) pe fiimea cu 4,315 kg si 53 cm, acum 5 ani jumate. Ma rog din tot sufletul sa pot naste natural si de data asta. Chiar imi faceam griji ca baietelul meu nu se intorsese déjà, si as fi fost nevoita sa recurg la cezariana in ultima instanta. Eu personal nu cred in operatii, ca stiu care sint consecintele pe termen lung, dar bineinteles ca nu as ezita sa o fac pt. binele copilului.

July morning, nici eu nu sint adepta infofolirii bebeului….asa ca poti sa-l lasi linistita pe bebe cu piciorusele goale si fara caciulita fara probleme ….aseara chiar am fost la o prezentare si turul spitalului si spuneau ca infofolirea bb-ului e una din cauzele mortii subite… Tinem pumnii pt. maine, eu una sint convinsa ca vei fi o mamica super, bazandu-te pe instinctul tau.

Felicic, felicitari pt. intrarea in luna a 8a…..sa stii ca nici eu la prima sarcina n-am avut nici o contractie pana cand mi-au rupt apa….abia la a doua am simtit, dar nu-ti fa griji ca le vei recunoaste cand le vei avea

Lidia, bine ai venit …..am vazut ca e foarte frumoasa camera printesei tale …..btw, si pe fiimea o cheama Alessia, numai ca la ea e al doilea nume

Boo, si eu m-am indragostit de baietelul tau, e tare-tare dulce intr-adevar , imi place mult si poza in care suge, si cand e pe pieptul tau si se simte in cea mai mare siguranta, dragul de el….felicitari . Btw, poza "de pe craca" e cel mai bun remediu impotriva colicilor si preferata bebeilor, noi am utilizat-o la greu

Anca, tu o alaptezi pe printesa ta ?

Nausica, frumos nume ati ales pt. Nedelcu cel inflorat

Nushulica, ia sa faci bine sa ne vizitezi mai des, ok ?

Piolica, tu cum mai esti? Parca tu ziceai ceva de strep B sau am visat eu?

Fetelor, noi azi am fost la scoala domnisoarei noastre ca sa-si cunoasca viitoarea profesoara si colegii, ne-au placut foarte mult profesoarele si toata atmosfera de acolo…..de saptamana viitoare va incepe clasa intai…numai inceputuri pt. noi anul asta Pt. cele care nu mai vor copii dupa, ce metode contraceptive ati ales? Pe mine una m-ar tenta legarea trompelor, dar trebuie sa mai investighez....

Cristina

le bébé 34w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Burtici ,va rog sa-mi raspundeti la o intrebare daca stiti:am o prietena care se pregateste de vitro in 2 sapt si acum a descoperit ca are bacteria helicobacter la stomac,tratamentul se face cu 2 antibiotice f tari si eu i-am spus sa faca tratamentul si sa mearga luna viit la vitro,dar ea vrea sa-l faca acum si in acelasi timp sa i-a si tratamentul de pregatire pt vitro,ceea ce dupa mine nu este bine,dar nici sa nu se trateze de aceasta bacterie nu e bine deoarece din cate am auzit poate pierde sarcina daca ramane insarcinata.
Voi ce ziceti ?Stiti cumva sa afecteze sarcina daca nu este tratata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

nausica: practic maine aflam sigur daca va fi Nedelcu sau Ania? Bafta la nenea dr, sa va dea numai vesti bune!
(pe-al meu bebe tati il striga SILE)

nuuu, miine mergem doar la consultatie, la cabinet, nu se face eco acolo. doar vorbim cu nenea doctoru si ne urca pe masa. deci n-o sa-mi poate confirma ca e Ania si nu Nedelcu, pentru asta o sa mai am de asteptat aproape 2 saptamini.

Nausica32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

simodina, sa-ti traiasca grasunica. sa fiti sanatoase amindoua si sa va tina fericirea asta toata viata!

Nausica32+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

nausica - bafta multa maine doctor. Sa vii cu vesti bune gen:col lung, inchis..:))

37 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Oanasm, felicitari pentru bebe Raul si refacere rapida

Nushulica ce bine ca ai aruncat butoiul ala, sa stii ca si eu am calcat astazi, nu-mi place, dar erau asa mici si dragute hainutele

36s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Oanasm, felicitari pentru bebe Raul, sa fie sanatos si refacere rapida

Lucutta cel mai bine ar fi sa vorbeasca cu dr ei...oricum antibiotice si sarcina nu pica bine...dar fiecare face cum considera

Clau sa stii ca abia puteam sa stau in picioare, nicioadata nu am experimentat lucrul acesta plus ca transpir fff mult si abia mai pot respira

Nushulica sper ca esti mai bine acum, butoiul ala.

July tinem pumnii pentru maine, sa dea DD sa fie totul bine

33+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

hopa si noi,

pt c-a fost prima zi de co...am iesit pe la o plimbarica....sa cumparam ceva pt bebe...dar am ajuns la film...si de cumparat..mi-am cumparat doar o geantamama denaturata ce sunt/
in primul rand,felicitari celor trei fericite...sa va traiasca bebeii,sa fie sanatosi!
bitza,juli,tinem pumnii pt maine!!!! nastere usoara!
dyabira,nu fi trista ...fetele astea se grabesc....tu o sa nasti cand trebuie...adika sapt asta
felici,m-ai facut s aradchiar daca nu ai linea,eu sunt convinsa c-o....sa nasti!
denisa,lasa si tu supararea cu mama ta....ai timp dupa nastere sa te superi cat vrei....
bo...felicitari pt bebe sanatos! tu odihneste-te....si te asteptam cand poti!
nausica,super...superrr..super frumos numele Ania.
clau,cum mai esti?
muuh....mai stii cum se simte Monica?fizic ma refer...ca parca avea probleme.
andy....nu fi suparata ca superi bebelina.
pup toate fetele...chiar daca n-am scris pt toate ceva.
noi suntem in aceeasi formula...doar ca acum tocmai am balotat ditamai felia de pepene.....
in rest,raportam aceleasi pcioare umflate..dureri mari de spate(mama lor de babe....ca nasti,chipurile,cand ai dureri mari de spate) si de bazin....si nervi vesnici pe soata...ca de,pe el nu-l doare nika....
hai ca m-am intins,,,,.....macar cu voi sa vob....ca soata e in sufragerie...in transa,.....la meci.

carla,35+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput