Mamici de septembrie octombrie 2008 (132)
Raspunsuri - Pagina 16
Muuh spune:
SIMO, NADINA sa va traiasca puiutele sa creasca mari si sanatoase si foarte norocoase!!!
Rapid dr. T asta le-a executat pe banda rulanta. Cred ca in doua sali diferite a iesit de la Nadina si a intrat la Simona, expeditiv nu gluma.
Miruna
37+ si Alexei (13.07.2006)
felicic76 spune:
muuh: si eu am remarcat diferenta de doar 45 min intre fete. eram curioasa pe care o "rezolva" prima![]()
clau_geo: pb se actualizeaza site-ul, incearca mai tarziu
andreea_and: cum esti?
32+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 muuh: si eu am remarcat diferenta de doar 45 min intre fete. eram curioasa pe care o "rezolva" prima clau_geo: pb se actualizeaza site-ul, incearca mai tarziu andreea_and: cum esti? 32+ Vladfalcone bibinika D'ale gravideniei |
o sa incerc maine ca vad ca azi nu sunt sanse
apropo sa va uitati la noapte pe cer, ca se parte ca Marte se va vedea ca o a doua luna in noaptea asta. Eveniment unic in viata noastra.
36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 5 zile ??? mai mult sau mai putin
tzitziri spune:
Simodina, felicitari pentru bebelina grasuta si sa fie intr-un ceas bun iar tu sa te refaci rapid.Si va asteptam cu povesti 'de tabara'![]()
34+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
angelynna82 spune:
M-au trecut toate apele facand putina mancare 
33+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
Nerantula spune:
Yupiiiiiiii! A venit pictorita sa picteze camera lui Gruia cu povestea lui Peter Pan, acum e la schita in creion, abia astept sa vad rezultatul final! 
35+
AMR 31 zile!! 
Peter Pan
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui angelynna82 M-au trecut toate apele facand putina mancare ![]() 33+ mai mult ca sigur Crina Alexandra ![]() Bebe Eco www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina |
bravo tie, eu nu am nici voie sa stau prea mult in picioare, plus ca s-ar face cumplit de cald. Asa ca papam racituri

36 s Mami fericita de
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Yupiiiiiiii! A venit pictorita sa picteze camera lui Gruia cu povestea lui Peter Pan, acum e la schita in creion, abia astept sa vad rezultatul final! ![]() 35+ AMR 31 zile!! ![]() Peter Pan |
neaparat sa faci poze ca sa vedem si noi finalul
36 s Mami fericita de
clau_geo spune:
O seara racoroasa si odihnitoare va doresc tuturor si mai ales tie Jully ca maine ai o intalnire importanta ![]()

36 s Mami fericita de
Irina Alexandra cred ca ramane ![]()
Doamne ajuta-ne sa ajungem macar pana la 38 saptamani cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
nushulica spune:
kid si simodina sa va traiasca bebelushele si sa fie sanatoase!!!refacere rapida si mult laptic mamicilor!!!

ieri am spalat hainute de david 2 masini pline si azi alte 2 stau intinse sa se usuce....cele de ieri deja le-am calcat
nu va zic cu cat drag am stat si am calcat o stiva de hainute
si ce picioare umflate am acum
boo declar ca m-am indragostit de sughitel
este un scump cum sughite el acolo. sa creasca mare si sanatos!
cd
am aparut de frica sa nu ma bati!!!butoiu l-am aruncat asa ca nu mai pic in el![]()
fetelor a nascut si oanasm bebe raul are 3kg si 52cm!!!bine ai venit pe lume bebe raul!sa fii sanatos!mami multe felicitari!!!
32+
DAVID-MIHAI