Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(130)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!! ....

Dana(danangie), am incercat si eu in timpul baitei sa decalotez usurel; intr-adevar nu l-a durut caci eram speriata rau... te intorci deja la serviciu dupa 4 luni????

Kimmy, ce tare !!! Om vedea in timp ce explicatii trebuie sa le dam copiilor nostri!!!

Serenity, tot 2 in 1 sunteti???

Vio si voi tot 2 in 1???

MA duc ca ma cheama bebe...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diarux asa am zis si eu la inceput, ca nu vreu s-o invat pe Ioana in brate sau in pat cu noi, etc. Dar dupa doar vreo 2 zile de cand am venit acasa, se si invatase. Cum ai zis tu, am luat-o in brate ca plangea isteric, asa ca ce era sa fac, s-o las acolo sa urle? Si uite asa fata mea s-a invatat numai in brate, si ne mananca zilele...In patut doar noaptea sta, si numai dupa ce e adormita in brate, dupa un leganat de minim 2 ore... De scremut si ea se screme dar nu pt kk, ea face o data pe zi sau chiar la 2 zile, dar se agit tot timpul, da din maini, din picioare, din toate incheieturile misca... Iar Ioana la colici nu se chirceste, nu strange piciorusele la burtica, ci se intinde, se arcuieste toata! Si cand e asa, n-am nici o sansa sa o las jos ca scoala tot blocul...Dar de cele mai multe ori tace imediat cum e luata in brate, deci e doar alint si mofturele, nu e durere...Nu sta singurica deloc...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

CAPRI, SUN, ATB, DANA81 ici muuuulti!!!si multumim.

CARMENELA esti dusa soro! rau !! desi stiam povestea treb sa recunosc ca tot ca dementa am ras cand am recitit-o. ca mi te si imaginez, asta e ideea tare de tot. eu chiar cred ca esti in stare sa faci de astea!!!ai sa sperii bietul copchil!!!sa nu mai zic de barbactu!
cainii tai sunt niste scumpi!

CRIScu decalotarea...nu stiu ce sa zic...si mie mi-a zis pediatra ca e o fimoza acolo si sa am grija...sa il decalotez, am citit despre asta, am auzit cazuri nasoae...da tot nu pot sa o fac. am zis sa faca si el macar o luna saracu'sa nu-l traumatizez deja. si cred ca totusi tatai o sa faca treaba asta. ca l=am lasat pe el la treburile murdare. gen curatat buricu care nu mai cade de tot si care mai are sange...putzulica...de astea. om mai vedea.

ILEANNA sac de dormit am luat de l;a plus. sunt mai grosutzi, mai de iarna. am mi se pare la pozele de pe picasa de pe primul cont. Saltea am luat separat. ca ori nu are ori mi se parea prea subtire si nesigura. acuma nu stiu ce sa zic...ca sa-l faci pat de voiaj...ma gandeac ca merge cu saltelutza aia a lor daca crezi tu (eu nu am vazut cum e aia)si sa mai pui tu ceva. cu salteaua e greu de plimbat zic eu...da in masina...poate merge.

SERENITY,mama, da vrei sa te prinda cealalta odisee din urma? cred ca ai batut recordul la saptamanile de sarcina.fa ceva! o inducere naturala ceva... Ai grija si tine-ne la curent.

VIO asa a debutat si la mine, cu o sangerare, si cu un control de rutina cica, si uite ca m-a nascut mai repede!

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

ANNABABYpai da, ca de asta ma stresam si eu azi- noapte. deci bine ftarate, te doare, am inteles, te iau in brate, te pun la san (ca sanul e instanta suprema, ar sta cu el in gura nonstop daca s-ar putea, pe post de suzeta personala). te linistesti, te alint, te pup alea alea, si cand te asez in pat o luam de la capat!
saracu' copchil! eu vb cu el ca si cu un om mare!!! da tare mi-e mila de el cand se chirceste asa si se screme de zor! of! cand ma gandesc ca ami dureaza 2 luni jumate colicii astia....ma urc pe pereti. Pana acum am suportat plansul, adik nu de asta ma plang eu, ci de faptul ca sunt neputincioasa si nu am ce sa ii fac, si se mai uita cu ochisorii aia mici la mine parca ar spune: haide, esti mama, se presupune ca le poti face pe toate ...deci???
of...saracutzul de el!!1acuma cand doarme, l-as pupa nonstop!!!

o scoti azi in parca pe IOANA?Cu ce o imbraci?poate ne vedem si noi cat mai e cald.

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

CAMY ti-am vazut ingerasul!!! eexact asa si arata, ca un ingeras.
te pup dulce!!!!!!

Mergi la inceput

Mai, tocmai in weekendul in care plec si eu la mare se strica vremea...Atat am asteptat sa stau si eu trantita pe un sezlong la soare si sa ma balacesc un pic...da' se pare ca n-am noroc...oricum o sa-mi prinda bine chiar si asa iesirea asta, sa pot dormi si eu ca oamenii 2 nopti fara sa am grija copilului, sa ma relaxez dupa o vara asa de grea, cred ca cea mai grea vara din viata mea...

Anna de Ioana Maria
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Diarux azi nu ies cu Ioana ca am de rezolvat niste probleme pe la finante, pe la serviciu, si ca sa ma misc mai repede ma duc singura. Maine ce zici? De imbracat, as fi imbracat-o cu ceva cu manecuta si picioruse 3 sferturi, adica nici lungi nici deloc. Am vreo 3 costumase din astea, si cu o paturica la mine in caz ca i se racesc manutele si piciorusele. Caciulita o port numai in geanta, just in case. Pana acum i-am pus-o o singura data, intr-o seara cand era mai rece...

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Am sunato pe doftora acu si mia zis k sigur ma interneaza azi...asa k data viitoare cand mai va scriu o sal am pe bebe in brate.....sper !!! Pupici multi!!

Denisa 41+ bb Radu Gabriel

Mergi la inceput

Serenity hai ca o sa fie bine, tinem pumnii, mult curaj!!! Nastere usoara, bebe sanatos, si refacere rapida!!!

Anna de Ioana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna fetele!
Eu si fetita plecam azi la parintii mei, la tara. Cred ca ne vom intoarce luni, cand n-o sa va mai gasesc aici, ci la CLUBUL SCUTECELOR.
A fost o odisee frumoasa, o vara cu multe emotii, dar CEA MAI FRUMOASA VARA din viata mea.
Va pup pe toate, nastere usoara si pepenasi frumosi si sanatosi fetelor care inca nu au nascut.

Mergi la inceput