Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(130)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

sunt doar cu bebe,tati e la peste cu cris...inca sunt socata de ceea ce am patit,o sa va pun zilele astea poze sa vedeti.va avertizez insa ca imaginile sunt de groaza...la schimbat de pansament e jale,innebunesc de durere..maine merg la control...

SERENTIY,tinem pumnii sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!

Mergi la inceput

bebe e in patut,cumintel...cu papa stam la fel de prost si eu ca si mada i am facut un program,ii dau sa pape la 3 ore jumatate sau 4 ore,pt ca el manca f haotic....

despre vigantol,mie faza cu schimbatul sticlutei mi a spus o dr stanciu de la budimex si pana acum nu mi am pus problema ca ar fi vreun neadevar in asta.dar,cine stie...

DANANGIE,CRISTINA,eu stiu ca daca bebe urineaza continuu si se vede gaurica prin care urineaza,nu tb decalotat...eu am avut probl mari cu cris,el urina in vreo 4 jeturi,facea inf urinare din cauza faptului ca era f strans acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Serenity,nastre usoara!!!

Ruxi, si al meu bebeu lafel se chinuie saracutul cu colicii...se screme uneori si se face grena la fata , cu toate ca ii dau Sabsimplex importiva colicilor!!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Camy, un scump bebe Darius!

Denisa, nastere usoara si bebe sanatos!

Dia, eu cred ca un bebe are nevoie sa fie luat in brate. Are nevoie sa ne simta alaturi, sa fie linistit si alintat. Gandeste-te ca el a stat 9 luni in burtica. Ce grea trebuie sa i se para viata acum cand se trezeste singur intr-un patutz rece. In plus este imperativ sa fie luat cand sufera. Au fost zile cand Maya a avut colici, cand am tinut-o in brate non-stop. Cand e ok, sta si singura, sau ne jucam amandoua dar fara sa stea in brate. Eu zic ca e ok, nu s-a obisnuit. Si eu inainte de nastere aveam mii de teorii in cap, cu luatul in brate, cu dormitul in acelasi pat ... Prima data cand a dormit cu mine mi s-a intamplat ca si tie : am adormit amandoua la alaptat :), acum dupa ce pleaca tati, Maya vine la mine in pat si mai tragem un pui de somn amandoua. Tare bine e.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Buna dimineata!
Dragele mele foste colege de odisee, am si eu o mare nelamurire si speranta-mi este in raspunsurile voastre, caci aveti experienta, am ceva contactii de cateva zile ba la 30 min. ba la 10 min. ba de 2-3-4 ori/zi dar nu stiu daca sunt sau nu dureroase, am 20 sapt. implinite azi si simt galma deasupra pubisului, nici gand sa simt mai sus spre ombilic sau asa, ei bine, aceasta galma se face tare tare si imediat ce se intareste ma ia cu calduri si palpitatii, tine destul de putin, cateva sec. dar oricum...atat dr. ginec. cat si dr. eco. mi-au spus ca la 3 cm colul este scurt si sa nu stau mult pe scaun sau in picioare, ei bine, eu stau mai mult in pat dar oricum...tat. fac cu 3 no-spa/zi, scobutil tb. la nevoie, magneziu 2tb 200mg/zi, utrogestan 2x2/zi; dr. mea a spus ca este suficient trat. dar eu cred ca ar tr. sa fac cateva injectii cu no-spa si scobutil, una seara ca efewctul este mai rapid si mai efecient.
S-a mai intalnit careva cu asa ceva? presupun ca nu este o noutate pt. voi.

Multumesc mult de tot.

Sanatate si numai bine bb-ilor...Cami...multe imbratisari...stiu povestea, am plans si suferit odata cu tine...Dumnezeu sa te binecuvanteze din nou...

20sBogdanDoamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Cristina, e posibil ca Sab-ul sa fie prea soft pentru Mihai. LA Maya a mers foarte bine DEbridad-ul. Nu ii dadeam decat cand avea colici foarte mari, in rest BabyDrink si Sab cam o luna. Acum cred ca am scapat :)

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

TUCHI,cred ca sunt contractii braxton hicks..doamne ajuta sa fie bine!

eu sunt cam necajita pt ca lui bebe ii tot lacrimeaza ochisorul de cand am venit din maternitate.in plus,parca ieri mi s a parut ca pe albul ochiului i s au spart cateva vinisoare de sange,iar paranoia din mine vede si o pata maro pe irisul lui gri.cineva mi a spus ca poate fi de la faptul ca i se schimba ochii...oricum,de vazut vede bine,,ne urmareste cu privirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Serenity

Diarux da, asa traia si Vlad fiecare basinica si cacalica si se inrosea tot. Acum le ia ceva mai usor. Si tot da, e si fornait din cand in cand.
Cat despre luatul in brate EU NICI NU-MI PUN PROBLEMA SA NU-L IAU. Fara discutie si fac ceva pe toate teoriile de acum 15 mii de ani . Am avut ceva discutii cu barbata-meu la inceput dar am reusit sa-i schimb ideile. De fapt l-am facut sa creada ca si le-a schimbat singur .
Puiul are nevoie nu numai de hrana si schimbat pampersi ci si de siguranta si protectie. Mai este pana ce luatul in brate va fi un rasfat. Adica ce?? Daca io vreau sa ma tina sotul in brate inseamna ca is mofturoasa si ca daca am mancat si nu ma bate si nu bea, aduce banii acasa si am chilotii curati ... fac mofturi?? .

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Vicky, probabil ca e asa cum zici tu, Sab e prea soft pt bebe; am sa incerc sa ii dau Debridad..

Mona, parca Bujo zicea ceva ca ei doctorul i-a zis ca nu sunt desfundate canalele Lacrimale la bebe si din cauza asta are probleme...Ce bine ca esti si tu mai linistita azi!!!

Eu abia acum am reusit s ail adorm pe bebe, trezit de la 8.3o...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Mona este cosmar ce traiesti tu ... si nu este un vis .
Zi-ne ceva de bine, te implor. Ca de ex ca desi ai tras durere de nu mai poti ... vei incepe sa te faci bine ...

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput