Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(130)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Mah fetilor, vedeti poate lipsim in prima zi de la scutece .
Ce tot "dati vina una pe ailanta"???

Sunteti 2 dintre cele mai reprezentative "figuri" ale odiseei si uite ca in capul vostru se sparg toate .

Danutza unde esti? Vino mai si deschide-ne scutecele!!!! Ca ne raman copiii neschimbati .

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Sun sa stii ca in acea zi , de fapt cu cateva zile inainte a plouat la buc cu galeata si s-a oprit duminica dimineata cand s-a terminat nunta, vroiam si noi poze in parc , dar............. am facut la restaurant si la biserica.Eu tot infanrix o sa ii fac, la Theo au fost ceva reactii adverse??
Vai acum realizez ca trecem la scutece , sa ma luati si pe mine cu voi sa nu ramana pe din afara chiar daca intru mai rar acum dar ma monopolizeaza Denisa.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ilenutule, Dana ar veni dar va fi pe drum spre Italia atunci. Iar Mada sper sa poata, cu musafirii pe capul ei. Dar ea stie cel mai bine ce si cum, a facut si listuta, s-a ocupat mereu. Eu sunt habarnista la deschis capitole, asa ca prefer sa las profesionistii!

Stiti cat de greu se apinde candela cu un copil atarnat de tine, la san? Ca trebuie si grija cum aprind chibritul fara sa-i vina ei mirosul, bla bla:)

Sapt viitoare ma fac blonda:)))) Macar sa shochez lumea cu freza si sa nu-mi vada suncile:)))

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Dragelor, daca Mada va fi ocupata si nu vrea altcineva, pot deschide eu capitolul. O sa vorbesc cu Mada sa vad ce listuta a facut si sa o ajut sa o termine daca nu e gata.
Capitolul asta l-am citit printre randuri si nu am inteles cum lasam mesajele noastre mamicilor de sept-oct.

Cu vaccinurile...si eu tot pe cele gratuite le fac, la Iulia la fel am facut. Si mai cumpar ceea ce nu contin astea (anti Hemophilus, cu Rotarixul sunt in mari dubii...).

Azi ma duc sa ma tund ...as incerca si o vopsea care sa se ia la spalat . Nu am fost vopsita niciodata si nu vreau sa incep inca desi am fire albe...am auzit de L'Oreal Casting ca se duce, stiti ceva de asta?

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Pai atuncea deschidem subectu' asha ca vai de capu' lui ca sa aibe poporu' unde-si varsa ofu'. Si p'orma vine Mada cand o avea timp si ne pune pe linia de plutire ca sa stim de capu' nostru.

Suntem atatea mamici cu paru' cret aici (adica incretit brusc dintr-o anume zi ). Ce vreti sa ne apuce depresia si sa incepem sa ne chiaunim berbantii si doftorii in loc de forum???

Sun ce tareee! Ai mai fo' blonda??? Eu am fost 3 luni in viata mea, ca aveam un prieten nebun. Mai mult nu am rezistat. Mi-am dat seama ca la mine par = negru = punct!!! Ma trezeam dimineata si nu intelegeam ce e chestia aia galbena din capul meu. Aproape ca ma speriam de fiecare data la intalnirea cu oglinda .
Mie mi-ar place sa ma tund scurt, baieteste ... Tot visez la asta dar mi-e teama ca e o masura f f drastica iar eu am parul lung de la 12 ani. Am fost 1 data tunsa bross daca va mai amintiti cum era, si stiu ca m-am plictisit teribil de mine. Nu stiu, da' si parul asta parca te imbraca ...

Oricum tare ideea sa ataci prima cu o schimbare mai drastica decat cea din urma sarcinii .

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreeaOr spune:

Buna mamicilor, revin dupa 3 saptamani si eu.
Danagie multumec ca te-ai interesat de mine.
Am nascut in 7.08.2008, ora 17.15 un baietel superb Antonio Matei asa ca suntem foarte incantati. De vreo 2 zile am reusit sa ne intram cat de cat in ritm si sa ne revenim. A fost o perioada dificila pentru ca m-am chinuit destul de mult si am ajuns tot la cezarica... Si din pacate pentru ca a fost pe nepregatite (nu am fost in putere atunci dupa vreo 7 ore de chin)anestezistul mi-a aplicat o anestezie rahi de toata frumusetea care m-a lasat cu dureri de coloana si de cap. Dar acum au trecut toate si speram sa nu mai revina.

In rest ne obisnuim cu broscuta asta mica, luam fiecare zi asa cum vine. (acum stam mai toata ziua in putulica goala ca ne-am iritat de la scutecele lui peste) si incercam sa facem fata programului de supt tot la 2 ore mai ales noaptea.

Pupici tututor, mari si mici. Sper sa am timp sa citesc macar putin din urma si FELICITARI TUTUROR NOILOR MAMICII.
Andreea Oradea

P.S. cum atasez poze la mesaj (nu de alta dar sa ma mandresc si eu cu putzasul meu )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Dara nu, noi n-am avut nici o reactie. Ca sa nu mai zic ca a dormit cand i-a facut vaccinul. Bine urlase inainte la luat de sange, de mi se taiasera picioarele. Si nu, nu lasam pe nimeni in urma...TOATE mergem la scutece!

Diana eu sunt de acord, iti dai seama! Cu vopseaua nu stiu sa te ajut, ca io si cu pixu daca-mi dau pe par, ma chinui 15 luni sa se ia Voi pe 7 aveti botezul, nu? Ne arati marturiile?

Ileana nu, n-am mai fost. Dragos m-a rugat sa gasesc alta strategie de abatere a atentiei, pt ca lui nu-i plac blondele iar eu as arata k mamaia in concediu. Are dreptate!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helou,

Nu am avut timp sa citesc din urma, dar sunt nerabdatoare sa va scriu ce-am compus azi noapte, pentru stafeta. Cum zice Fulga , m-am mai gandit, si iote ce a iesit (am doua variante intr-un loc, sa-mi spuneti care e mai buna):

Iulie-august va vesteste:
Pepenasii-s toti sositi .
Odiseea de poveste
A cam ajuns la sfarsit.
La nascut va dam stafeta ,
Asa cum e si firesc!
Uite scot si majoreta ,
Sa nu credeti ca glumesc!

Caprioara si Ilincutza
Va doresc din sufletel / Va doresc ca la soroc
Sa nasteti toate fugutza
Si sa nu doara defel ./ Si sa nu doara deloc.
Pruncusorii sa va fie
Unul si unul de frumosi ,
Sa vina cu veselie,
Sanatosi si papaciosi .

Si acum la incheiere,
Va anuntam ca ne mutam :
Ne gasiti la scutecele,
In doua luni va asteptam.
Multe sfaturi veti gasi
Despre cum copiii cresc
Dar si griji si bucurii ,
De mamici, cum e firesc.

Ei, m-am cam lungit cu scrisul
Gata, ma opresc aici
Si ca sa inchei cu versul
Va trimit multi-multi pupici .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am facut album cu marturiile pe contul iulie.august. Pozele nu sunt stralucite ca statea fi-mea calare pe mine, toata ziua face poze .
Dupa cum vedeti, marturiile nu sunt cine stie ce, am reusit sa fac niste cutiute si apoi am asamblat ce vedeti acolo. In cutiuta va sta suzetica aia mica si voi mai pune niste bomboane sau pietricele decorative, poate imi dati vreo idee...sa nu va speriati de unghiile mele mov .

Edit: am cumparat si o cutie mare pe care o voi decora zilele astea. In ea vor sta marturiile.

Diana, mami de Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Asa pauza de la fiert legume si marinat carnuri .
Super ideea Diana vb pe mess si iti zic ce si cum ca in caz de nu reusesc sa fiu pe net atunci sa avem si noi capitol la scutecele.
Ileanna eu la mine par=blond=punct da a meu ii plac brunetele si de dragul lui m-am facut odata bruneta da ma simteam exact cum te simteai tu cu blond. Asa ca acu is la jumate de drum castaniu cu diverse tente.
Diana eu m-am facut cu din asta care se duce la spalat dar eu am folosit de la clairol nu stiu cum is loreal in ro dar aici nus tare bune. M-am facut si eu si mi-a trecut acuma merg pe clairol sau garnier.
Andreea felicitari.
Caprioara super bestiala cel putin prima scurta si la subiect, sorry da eu v-am zis ca is mai "realista" asa, am terminat real si nu le am cu infloriturile si chestiile lungi, eu is cu scurt si la subiect.
Ileanna vezi ca tiam raspuns cu ceaiul in celalat mesaj.
Creca mai vroiam sa zic ceva, aaaa da cu tunsul baieteste ati vazut ca eu am fost si scurt tunsa si tare imi placea si ma simteam super da a meu e cu brunete si lung, na ma chinui sa gasesc o cale de mijloc ca intr-un fel il inteleg si pe el ca eu de ex daca nu imi place cum ii sta cu tunsoarea/hainele etc nu ma simt nici eu bine cum ar veni si asa ma chinui sa gasesc cale de mijloc. Da o iau si prin aratura dupa cheful meu uneori.
Gata fug ca guita purcelul si piuie puiul in bucatarie.
Merg sa fac si pasta de mici.

Mami de printese Ari si Ami

Mergi la inceput