Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(130)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Dara_d de unde ati luat tortul? Arata foarte frumos.

Fetelor care ati facut ecografia de sold la bebe. Unde ati facut-o si cat costa. La noi pediatru a zis ca nu se pune problema, dar ca sa fiu linistita a zis ca ma trimite la Budimex. Nu de alta, dar sunt stresata pe tema asta, caci am o prietena a carei fetita a fost operata la 4 luni si dupa aia a stat in gips ceva timp, acum e bine, merge. E o chestie care trebuie depistata la timp.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Gally tortul l-am comandat la un laborator recomandat de restaurant undeva la noi aici in sectorul4 ,pe lanaga parcul copilului.
Ecografia de sold pe noi ne-a trimis sa o facem la medlife la dr. stamate a fost 60 lei parca, dar ce probelma are de trebuie sa faceti aceasta eco??, la noi nu are pliurile la pulpite la fel si asa a fost la eco a iesit diferenta de un grad la unghiul de la oasele soldului.... nu stiu exact sa ma exprim corect.
Mada cred ca esti foarte ocupata cu botezul , la fel Didi si Capri spor la treburi. Abia astept sa vad poze si de la voi de la botez.
Sun de acum cred ca pot sa o duc pe Denisa duminica la biserica sa o impartasesc,in fiecare duminica sau cum se procedeaza?? Am inteles cu vaccinul sper sa nu avem nici noi probleme.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Mada am vazut ca mi-ai raspuns, sar'na. Deci pot lasa cupilu sa bea cat vrea el.
Cat despre par ... pai i'or placea alui tau brunetele cu par lung, dar depinde cum iti sta tie mai bine. Ca ai vazut ... aici majoritatea te-au votat blonda. Asa ca zi-i sa se mai gandeasca si sa lase prejudecata aia cum ca ii plac brunetele cu par lung.
Eu blonda aratam ca o tiganca aranjata, ca is creola la ten. Unul din momentele pe care mi le amintesc toata viata este ala de pe scaun la coafor cand mi-a scos coafeza punga din cap si am vazut ca parul e negru. Doamneee ... parca ma intosesem acasa dupa 10 ani de exil. Si acum mai am momente cand bag castaniu sau roscat dar cred ca numa de masochism ca sa simt placerea de a reveni la negru. Cand revin la negru simt asa ... o liniste . ia o pauzari, ce sa-i faci ...

AndreeaOr felicitari mamico. Nu poti atasa poze la mesaj. Cel mult poti pune un link (daca ti-ai incarcat poze in vreun album virtual) sau le poti pune pe contul de pepenasi cred. Asteptam sa-ti vedem comoara!

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Unghiutele - da, mai, asta vroiam sa zic... Adica nu se taie colturile de la carnita... da' a iesit altceva... Da, sigur ca nu se taie "drept" la 90 de grade... ca raman colturile ascutite mai ceva ca unghiuta initiala.... Sorry daca v-am confuzionat...

Kimmy - vaccinuri extra facem si noi, dar pe cele obligatorii le facem gratis. Alea suplimentare sigur ca le facem.

Cris - daca medicul e cretin si face vaccin unui copil racit, nu vaccinul e de vina si medicul cel cretin... Fereasca Dzeu de asemenea probleme... In cazul respectiv, copilul ar fi avut probleme si daca ar fi costat vaccinul 3 milioane...

Dara - cre' ca vroiai sa scri sectorul 1, nu? Ca Parcul Copilului e in sectorul 1
Suntem fani de cofetaria aia si noi

Azi m-am certat cu Eliza. A scos limba la mine si a zis ca ii stric joaca, ca vroiam sa plecam din parc, spre casa. M-a naucit, ca nu a facut niciodata asa ceva, dar probabil ca voia sa isi impresioneze prietenul, eu stiu??
Si m-am suparat pe ea si i-am zis ca daca eu sunt mama rea, sa isi caute una mai buna care sa ii dea de mancare si care sa aiba grija de ea.
Si s-a pus pe un plans de nu se mai oprea, ca ea nu se poate descurca singura, ca nu stie sa gateasca, si ca vrea sa stam de vorba, ca sa isi ceara scuze....
Si mi-a tinut asa un discurs de vreo juma' de ceas ca nu mai face, ca de acum se va gandi (ca eu ii spuneam ca trebuie sa se gandeasca inainte sa spuna ceva, si ca daca face un gest, sa se astepte la urmari,... blablauri cu responsabilitati si altele...) de mi-a frant inima, da' m-am tinut tare pe pozitii....
Acum mai avem putin si ne impacam, dar intre timp mi-am pus numai mie farfurie pe masa, ca i-am zis ca ei nu ii dau sa manance, din moment ce sunt o mama rea...
Iar acum ma intreaba din 2 in 2 minute daca mi-a trecut si daca am iertat-o...

Gata, fug sa vad daca e gata fripturica din cuptor

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Caprioara este super poezia.
Sun ai cumparat vaccinul sau l-ai facut pe cel gratis?
Mada ce harnicuta esti, te admir, nu stiu cum reusesti sa le faci pe toate si sa ai grija si de doi copii mici.
Violeta mai putin si nasti si tu.
micuta mea doarme la mine in brate, draga de ea doarme atat de mult de la picaturile alea, sa nu aibe efecte adverse, ca i-am mai dat o picatura, dar cred ca asta este ultima, nu-i mai dau.

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Sun, blonda zici? De-abia astept sa vad poze. Eu am fost in toate felurile: si blonda, si bruneta, si roscata... si satena in mod natural.

Cu kg, eu am ajuns acum la 63.5; cand am iesit din spital aveam 68. Mai am de dat jos 8 kg ca sa ajung de unde am plecat si 10 kg ca sa ajung cum eram in mod normal, ca m-a prins sarcina oricum intr-un moment prost dpdv al kg . Oricum luasem mai mult de 20kg, deci e binisor pana acum cat am dat jos.

Hai ca o sa mai revin, acum si eu am uitat ce vroiam sa mai zic .

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

CAPITOLUL NUMARUL 131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna fetelor!
Vai ce putin mai e si trecem la scutecele. Eu ma straduiesc sa tin pasul la citit dar nu imi reuseste mereu, iar de raspuns, daca nu sunt consecventa cu cititul, nu are rost ca pana ajung eu deja raspund fetele mai harnice. Thank God for them! Multe intrebari de-ale mele au fost formulate deja si au primit si raspunsul.
Noi suntem bine, in linii mari. Ne mai supara colicii adica avem zile mai bune si altele mai putin. Ma inarmez cu rabdare si astept sa treaca. Si bebelinului meu ii place in brate, pe burtica mea asa ca asa il consolez cand e agitat de la durerile de burtica sau se screme si se necajeste. Nu stiu daca se invata asa dar nu as putea sa il las sa planga pana se invineteste. E ciudat ca Ana nu era asa, adica nu cauta consolarea in brate.
Eu ma declar multumita de reactia Anei la fratior. adica il iubeste, il pupa, sare sa ii dea suzeta sau ii prezinta jucarii. Are si momente cand cere atentie tocmai cand/pt ca il alaptez pe Victor dar in general intelege cand trebuie sa fie cuminte. In plus are deja un puternic sentiment de aparteneta a lui Victor in familia noastra. Odata s-a pus pe plans pt ca a vazut un carucior gol si s-a speriat ca a disparut.Nu s-a linistit pana nu a verificat daca Victor chiar e in caruciorul nostru. Acu 2 seri vecina noastra a vrut sa faca o gluma si i-a aratat pe nepotelul ei (nascut pe 10 august 2008) si i-a zis ca l-a luat ea pe Victor si s-a pus Ana mea pe plans cu lacrimi ca Victor e al nostru si nu il da. Iar cand i-am explicat ca de fapt e George, bebelusul vecinei, si Victor e al nostru mi-a zis ca nu vrea sa il vada pe George niciodata
Cam atat despre noi.
Eu am emotii ca luni incepe Ana gradinita. Nu-mi vine sa cred ca am asa fetita mare. Bineinteles ca eu imi fac griji iar ea se va simti foarte bine (sau asa sper sa fie) asa cum s-a intamplat si cu mersul la mare.

Gata, va pup cu mult drag !

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Am uitat sa raportez ca de aproape 2 saptamani il alaptez doar la san. Mi-a crescut productia si cred ca ii ajunge. Mai bagam cate un ceai cand ne supara tare burtica.
La mine nu se aplica faza cu san-suzeta. Dimpotriva, daca vrea doar sa fie consolat si eu il pun la san se enerveaza cand trage si incepe sa curga lapte din san si il scoate afara. Prefera suzeta de plastic :) sau un ceai caldut daca e necaz mare.

Petrecere frumoasa tuturor celor care boteaza in we! Asteptam poze si impresii.

poze Ana
varsta Anei

Mergi la inceput