Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(130)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

gallyb rotarixul costa 250 lei si nu trebuie sa-l cumpar,ca il are la cabinet
vroiam sa zic ceva si la diuta dar trebuie sa citesc din nou ca am uitat m-am tampit de tot ultima perioada.de cand am nascut sunt super super uituca.ieri am uitat sa iau cu mine marsupiul,si trebuia sa-mi caut rochie ca sambata sunt nasa .imaginatima la probat rochii prin mall,cu scoica super grea dupa mine,ca doar bruntzilina are 6 kg
edit:dia si timi se trezea asa brusc,ca dadea din manuta si se speria.ai incercat sa pui o paturica langa ea?sa o tina putin mai "infofolita" sa se simta in siguranta.pana nu de mult eu ii puneam doua paturici pe amandoua partile in patut,sub cearsaf,si nu se mai trezea.acuma am scapat de ele,si doarme printesa neintoarsa,se trezeste doar sa mance bafta
anna,da e normal sa doarma toata noaptea ,nu trebuie sa-ti faci griji.ea deja isi face programul incetuc..timea inca se trezeste sa mance,dar adoarme bustean la loc cand termina.
imi pun si eu numele adevarat la semnatura ca sincer m-am plictisit sa fiu abordata cu numele pisicii lui sorella .dar nu ma supar nici daca imi ziceti tot asa ,cum va vine mai usor

Izabella mami de Timea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Sunt in zona...ma duc sa imi fac cafelutza

Sun, eu chiar nu stiu ce sa scriu...adica as face o adevarata compunere si m-as intinde pagini intregi, plus ca nu am nici darul tau sau al lui Ruxi de a compune...

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Izabella, chiar m-am gandit de cateva ori ce nume ai de ai nick-ul respectiv!!! Credeam ca e vreo prescurtare ceva...

Fetele, cat se mai da la o nunta??? Sambata viitoare sunt invitata la nunta unei foste colege de liceu si habar nu am cat sa dau...Anul trecut in vara ( la ultima nunta la care am fost ) am dat cate o suta de euro de pers!!!

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

Cuscri pai facem asa daca tot au fetze..invers

Adina incredibil cata caldura reiese din mesajul tau. M-ai facut sa plang de dimineata!

Adri scrieti fix cum vreti si cum simtiti si eu le imbin cumva sa aiba sens.

Gally noi seara iesim cu tati, de regula pe la 20.30. Daca vezi una de impinge carutul gol si tati cu bebe in marsupiu langa...noi suntem

Anna a mea asa doarme...toata noaptea.

Kim noi nu am avut reactii. Dar stiu ca se intampla sa faca febra, sa fie agitati, sa li se inroseasca locul intepaturii, etc. Rabdare si putere, ca nu tine mult! Sanatate puiutei!

Crisoprea La multi ani! Sa fii sanatoasa alaturi de bble tau!

Gata, am fugit in parc!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Mai fetelor, eu nu inteleg ce vaccin faceti voi acum?
Noua ne-a zis ca incepem vaccinarea la 3 luni.
Habar nu am ce vaccinuri se fac.
Lamuriti-ma si pe mine!

Mamii de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mai am o intrebare (in ultima vreme v-am cam bombardat cu ele; deh, ce sa-i faci, piticii, cum spune Diarux) - de ce se spune ca trebuie sa taiem unghiile copiilor drept, fara sa rotunjim la colturi? Sa i le las asa cu colturi mi se pare cam nasol, ca ea si asa se zgarie f tare, dar daca ar avea si colturi s-ar "mutila".

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Rotarix, aici costa 140€ toate dozele (3 parca). Am discutat si eu cu mai multi medici daca sa-l faca Maya sau nu, si concluzia generala NU :
1. Sunt destul de rare diareele ultra-severe (un caz in 25 de ani a avut medicul de familie)
2. protejeaza contra unui sg virus
3. bebele se poate imuniza repede singur, fara sa iti faca nu stiu ce forma grava, fara sa iti dai seama
4. are un gust super neplacut, bebele regurgiteaza o mare parte, deci nu esti sigur ca a mai ramas ceva (aia de la firma producatoare zic ca si o cantitate mica ajunge, à voir ....)
5.este ultra nou, eu fiind mai conservatoare prefer sa mai astept ... sa fie altii cobaii

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Cristina pe aici se da cam 5-600 lei de pers si 8-900 de pereche...da e foarte relativa suma asta
Anna si eu ma intrebam de unghiute,ca si eu i le rotunjesc
Sun multumesc...da,rabdare noroc ca este din belsug pentru sufletul meu
Nati din cate stiu eu,pe aici asa se fac,din 2 in 2 luni,primele chiar in maternitate
Vicky nici nu prea vreau sa fac rotarixul la fata...medicul ei insa e destul de insistent.Aici de fac 2 doze daca am inteles bine,si a ramas vorba sa facem prima la 4 luni,si a 2-a la 6...dar mai vedem noi

Izabella mami de Timea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Neatza mamici si burtici

Nu am reusit sa citesc din urma, ma scuzati daca pun o intrabare la care s-a raspuns deja. In legatura cu vaccinurile pe care le faceti: pe cele cu plata sau cele gratuite? Ce efecte adverse pot aparea la cele gratuite?
Stiu ca se discuta pe forum si erati ingrijorate de iritatia de pe fata bebelusului, si Miruna este iritata de vreo saptamana, am crezut ca este de la caldura si am sperat sa-i treaca, am spalat-o tot mai des pe fata, dar degeaba ieri era si mai tare iritata, toata fata era plina si am mers cu ea la medic, si se pare ca a facut o alergie la sucul de portocale pe care eu l-a baut foarte des in ultima per, in special ieri cand am baut vreo 3 sau 4 pahare,medicul mi-a dat o crema Fucidin sa o dau, si picaturi Zyrtec pt alergie, si in dimineta asta este mult mai bine. Problema este ca fetita doarme foarte mult, de aseara de cand i-am pus o picatura in ceai a dormit toata noaptea (vreo 7 ore) s-a trezit, a mancat foarte putin si acum doarme iar, ce sa fac sa-i mai dau picaturi(am citit pe prospect si scrie ca nu este recomandat copiilor sub 2 ani). Biribu daca intri pe forum te rog mult sa-mi dai un sfat.

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Felicitari Oana pentru bebe, refacere rapida si mult laptic.
Camy acum am citit ce ai scris si nu imi vine sa cred dar tu stii ce este mai bine pentru tine,poate asa va fi cel mai bine.Apropo de adoptie sa stii ca se poate sa adopti si bebe mic , nasii mei anul trecut au adoptat un bebe de 2 luni, procedura este birocratica, ca mai inainte de a adopta trebuie sa ai un atestat care arata ca esti apt de adoptie din toate punctele de vedere psihologic, financiar,social,...
Cine mai are botez acum in weekend??
Asa ma bucur ca am botezat fetita ca imi statea pe creieri, a mea tresarea mereu , se trezea din somn plangand, acum mi se pare mai linistita, si vreau sa spun ca a inceput sa rada de vreo saptamana, ma topesc cand rade la mine.
Vedeti cu ce imbracati copiii la botez , la noi a fost foarte cald si nu a stat cu rochita de botez si costumatia aferenta decat la biserica apoi am schimbat-o ca era uda toata de traspirata. Asa avem noi bafta ca familie la noi la nunta pe 24 septembrie acum 3 ani sa ploua cu galeata iar la copil la botez au fost 40 de grade, ca se sufoca si ea si lumea.
Cum vi se par pozele Denisei de la botez? a stat chiar linistita.
Anna eu ii tai unghiile drrept ca ea le are patratoase si nu ma bag la colturi ca nu prea am cum , as chinui-o prea tare si asa abia i le tai.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput