Mamici de pepenasi de iulie-august 2008(130)
Raspunsuri - Pagina 17
Kimmy spune:
Dilara Gabriela,Amalia Gabriela sanatate multa cu ocazia implinirii a frumoasei varste de 2 lunite 
Andreea am vazut pozele,Denisa este ca un ingeras!O pup pe micuta crestina.Felicitari!
Tecky vazut pozele cu Ralucuta.Mama ce a crescut si ce scumpa e!Si noi avem body ca voi ![]()
Oare ce o fi facand Denisa?Sper ca a nascut pana acuma un bebe sanatos fara sa se chinuie prea mult!
Izabella mami de Timea Cristina
dara_d spune:
Apropo de vaccin noua ne-a recomandat pentru 2 luni Infarix hexa, stiti cumva trebuie facut la fix 2 luni adica la noi ar fi pe 11 sept sau se poate mai inainte sau cumva se poate si dupa data asta?? Mi-a spus ca ii va face o intepatura in picior.
Si Denisei i-au mai trecut bubitele si noi am dat cu baneocin , asa a spus doctorita.
Felicitari Ioana pentru nastere, acum am citit.
Andreea
de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120
M&M spune:
Dara, in primul rand felicitari pt micuta crestina!! Si eu am pitici legati de botez, adica vreau sa il botezam pe bebe cat mai repede, dar nu depinde numai de mine...
Sambata cand ati avut botezul a fost si foarte cald ... Ce cumintica sta la nasi in brate!!! Hehehee...si i-a mai crescut parul![]()
Izabella, multumesc..
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
mcoca spune:
Andreea, si noi tot pe asta l-am facut. Nu cred ca conteaza 1 zi 2 ...
Vicky si
Maya (27.06.2008)
MissJJ spune:
Buna fetele!
Intru f f pe fuga sunt busy pana peste cap am intrat sa stiti ca mai traiesc, Laura sorry da si eu ca si Cristina nu le am cu chestiile literare
is total afona la chestii din astea.
Deschizi tu noul capitol de la scutecele? Eu am lucrat la o listutza pt cand ne mutam la scutecele da nu e chiar gata daca va intereseaza sa ziceti, oricum eu prea m-as baga la primul capitol ar fi fost fain sa il deschida tot Dana cum a zis si Laura. Oricum vedeti voi ce si cum hotarati.
Trsaritul prin somn e normal ar fi ingrijorator daca nu ar tresari asa mi-a zis moasa. Asa fac toti bebeii pana cresc mai marisori. Nu va speriati.
Despre dormit bustean toata noaptea si Amira face asa facem baitza papa sau daca a papat inainte bea niste ceiuc si adoarme si pana dim nu se mai trezeste. Eu o las sa faca nani daca doarme f adanc daca o vad ca da semne de trezire la ceva zgomote atunci o schimb si ii dau papa inainte de nani.
Am asamblat biroul am pus mobila am vopsit si pus la loc usa de la sufragerie mai avem doua oglinzi de pus una pe holul de sus si una la baie tre sa pun asternuturile ca ieri nu am mai apucat si sa bag mare la gatit ca pana diseara sa termin toate in afara de platouri care le fac vineri seara si salatele care tot vineri seara le pregatesc salatele pt gratar adik garnitura.
Maine dim vin rudele mergem dupa ei la aeroport asa ca in seara asta trebuie bagat si curatenie generala ca arata ca dupa razboi in casa asta de la atatea renovari si sa apucam si noi sa ne dushulim si etc ca maine dim ei la 7 si ceva aterizeaza deci tre sa fim de dim in aerport.
Camy iubita sorry ca nu am pus pozele si nu ti-am raspuns la mail da sunt pana in gat bagata in renovari si pregatiri. MUlti pupici si fii tare vor trece toate necazurile usor usor si va aparea soarele si la tine.

Oricum Darius va fi langa tine mereu si te va veghea si ma bucur tare mult ca ai pus pozele cu el la pepenasi.
Oana felicitari iubita sa va traiasca pepenasul si tie refacere rapida si multi pupici.
Pupici la toate multi si apasati sorry ca nu pot fi alaturi de voi mai des zilele astea da na am emotii vreau sa trecem sa iasa bine sa terminam sa pot rasufla usurata.
Uff am fugit ca deja ma crizez cate mai am de facut si ce putin timp mai am.
Mami de printese
Ari si
Ami
ileanna spune:
cristina_26 multumesc mult pentru ca mi-ai raspuns la intrebarea cu regurgitatul pe nas. Eram putin ingrijorata pt ca este asa de smiorcait in timpul zilei incat de multe ori ma intreb daca nu are o problema si nu-mi dau eu seama.
Izabella si AnnaBaby cred ca cine a spus de colturi s-a referit la faptul ca nu e bine sa ne bagam cu foarfeca asa ca la manichiura noastra. Adica sa nu fortam intre unghie si carnitza. Dar daca raman colturi care ies peste degetzel mie mi se pare normal sa i le tai pt ca sunt super ascutite. Eu una asa fac si sper sa nu gresesc.
Fetelor mai am o intrebare (se pare ca au inceput sa iasa si la mine piticii. V-am mai zis ca in general copilul meu daca e treaz plange. Foarte rar are niste momente in care este treaz ... tace ... sta cu capsorul pe o parte si priveste pur si simplu in gol, in tacere. Ei, mie mi se pare total creepy si ma apuca frica. De unde poate ca ar trebui sa fiu fericita si sa-mi fac ceva din treaba ... nu il pot lasa asa ca ma ia depresia!!! Mai face vreun copil asa??
http://community.webshots.com/user/my_margaret
ankalaura spune:
Salutare fetele
Am 71 de kile! In doua saptamani am mai scazut 2, fara sa tin vreo dieta
Mai am 9 kile ca sa ajung de unde am plecat, 12-13 ca sa fiu fericita!
Cu vaccinurile, ma gandeam sa nu ma bag, dar...
Eu i-am facut Elizei vaccinurile gratuite si nu mi s-a parut nimic aiurea la ele. NU a avut nici o reactie adversa. Suplimentar i-am facut ce am considerat eu, platindu-le, desigur - varilix, havrix,...
Asa voi proceda si acum. Mi se pare aiurea sa dau atatea milioane pe un vaccin pe care il pot face pe asigurari, si sa fac altceva cu milioanele cu pricina. In fond... de ce nu ar fi bune astea? Eu nu stiu pe nimeni sa fi facut poliomielita pentru ca a facut vaccinul gratuit.
Ma rog, sper sa nu supar pe nimeni, dar ma gandeam ca or fi si persoane carora nu le prisosesc banii, si poate se sperie citind ca cele gratuite nu sunt bune sau ca dau reactii adverse...
Noi nu am patit asa ceva si nici n-am auzit pe careva sa se imbolnaveasca de ceva ce protejeaza vaccinurile obligatorii...
Scuzati 
Anca mami de Eliza si Erika
M&M spune:
Ileanna, bebelinul meu mai tot timpul sta cu ochii fixati in anumite puncte!!!..Probabil, incearca sa se adaptaze la noua lume, cerceteaza sau au nevoie de momentele lor sa isi dea seama ce se petrece in jur...Eu incerc sa vorbesc cu el si, dupa cateva minute intoarce privirea spre mine,,,![]()
Cu taiatul unghiutelor, eu nu i le tai drept, adica sa ii las colturi, i le tai rotunjor, atat cat pot...
De dormit noaptea, si Mihaita al meu a avut cateva nopti incare s-a culcat la 11.00 si s-a mai trezit la 6.00 dimineata ...Si da, si al meu da din manute si picioruse si se sperie saracutul uneori. Asta din cauza ca la varsta asta , bebeii nu isi controleaza miscarile. La fel se intampla si cu ochisorii pe care uneori ii mai roteste ...aaaa...plus c amuschii inca nu sunt bine reprezentati inca..
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
ileanna spune:
Huh ... io nici nu stiam care-i diferenta intre vaccinurile gratuite si astea platite. Credeam ca e vb de mai putine intepaturi sau ceva de genul asta. Ori ca alea gratuite nu cuprind toate bolile.
Mie mi-a zis dr ca alea gratuite is proaste si nu mi-am mai pus intrebari ...
http://community.webshots.com/user/my_margaret
MissJJ spune:
Ileanna ca mi-am adus aminte intrebai cat ceai ii dau eu ii fac 100 de ml odata ca e o lg de ceai la 100 ml de apa si uneori bea doua bibe pe zi de ceai uneori abia se lincioreste in unul, deci depinde are zile cand bea mai mult zile cand nu bea mai deloc. Si unele zile chiar vrea ceai ca am zis mai poate inca i-o fi foame no way scuipa laptele si ceaiul l-a luat din prima.
Fug la legumele mele daca mai reusesc sa intru mai trec pe aici.
Mami de printese
Ari si
Ami