Copiluti de mai-iunie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 6
NewMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui OlgaTarziu Azi dimineata mergand spre lucru am avut un accident oribil. Ploua, un truck a decis sa faca la stanga, mi-a taiat fata si eu m-am izbit cu masina in truck. A venit politie, pompieri, salvare. Abia am ajuns acasa de la spital. Masina e distrusa total. M-a salvat masina si air bagurile..... E greu sa va spun ce simt acum. Ma doare fiecare cm din piept si spate. Am vanatai peste tot. Bebelusul e bine. Doamne multumesc nu am nimic rupt. Politistul a spus ca un pic daca alunecam mai spre stanga, putin daca aveam o masina mai proasta si muream. M-am intors in impact 180 de grade, era sticla si fiare peste tot in intersectie. Inchid ochii si vad doar truckul ala mare si alb care se apropie cu viteza cumplita, si eu m-am agatat de volan si am zis doar" Doamne ai mila, nu ma lasa.".... Olga Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta. Albert Schweitzer |
DOAMNE, Olga m-am infiorat cand am citit .. M-au trecut toti fiorii. Nici nu-mi pot inchipui , credeam ca ne povestesti de un cosmar - dar nu era realitate. Doamne, bine ca e acolo sus cineva care te iubeste si a avut grija sa nu fie mai rau.
Stai in pat, odihneste-te si incearca sa te refaci psihic.
Numai bine iti dorim
.Vroiam sa scriu mai multe, dar patania Olgutei m-a lasat fara cuvinte.
monu spune:
Olga, Dumnezeule! Bine ca ai scapat. Si bb bine ca e bine. Am amas fara cuvinte. Teribil!
gabitzam spune:
Doamne fereste, Olga!!! Mi-au dat lacrimile instant, cand am inceput sa citesc am crezut ca e ceva cu copilul! Bine ca a avut Dumnezeu grija de voi!! Sa te refaci repede iti doresc.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cloreta spune:
OlgaT, doamne, nu imi revin, am pielea de gaina si plang, bine ca esti bine si bb la fel!
Ai grija de tine, sa te refaci rapid
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
monu spune:
Vrea sa vina cineva diseara in Herastrau?
Edit - stati asa ca s-a starnit o furtuna cu vant in zona..... se vede totul numai alb de la praf.
Androix spune:
Olga, m-au trecut toate transpiratiile! Slava Domnului ca ai scapat cu bine si tu si bb mic. Uite asa circula tembeli pe strada in libertate si pentru ca sunt ei neatenti poti sa patesti necazuri urite.
Ai grija de tine si sa te refaci repede si complet!
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
nelia spune:
Olga, bine ca nu s-a intimplat nimic! Sper sa te refaci repede si fizic, dar mai ales psihic. Sanatate si sarcina usoara in continuare!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
pisik 4ever spune:
OlgaT, ingerasul tau pazitor a avut grija de tine si de bebelusul tau. Cand am citit despre accident mi-a venit in gand ceea ce mi-a venit in gand cand am aflat ca sunt graviduta a doua oara - copilasul asta e harazit sa vina pe lume. Ai incredere ca totul o sa fie bine. Ai grija de tine. O sa treaca si cosmarurile si teama.
elisor, multumim pentru incurajari. am sa incerc sa gasesc un pic de timp sa ma ocup de poze. acum vreo doua luni am trimis un link pe adresa noastra de pe yahoo.
va doresc un weekend placut si sanatate la bolnaviori!
... si
albastricile lui mami 08.05.05
elisor spune:
Si eu intrasem sa spun ceva dar cand am ajuns la mesajul Olgai m-au trecut fiorii. Slava cerulului ca DD e mare si bun si v-a protejat pe tine si bb tau ca intradevar numai o minune v-a salvat. Iti doresc multa putere sa poti trece peste accident, peste imaginile pe care le ai in fata ochilor si sa te gandesti doar la Tony, Stefan si bb. Poate ti-ar face bine sa intri mai des aici, ai fi uimita de sustinerea noastra, te pup
!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"