Copiluti de mai-iunie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 7
elisor spune:
Gabitza pe picassa poti intra si cu mozilla? N-am reusit nici cu browserul asta, nu-mi mai interzice accesul dar nici nu le vad, imi da un mesaj legat de browser. Ciudat se comporta tot pc-ul ca nu mai pot descarca nici pozele de pe card.
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Eli, eu am intrat pe Picasa si cu Mozilla si cu Internet Explorer, si de acasa si de la servici si a mers foarte bine.
Ai vreun antivirus mai ciudat sau un firewall? Sau ceva de anti-spyware? Poate nu e facuta vreo setare ca lumea si are ceva cu pozele. Ca esti singura pe care am auzit-o ca are probleme cu Picasa.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
La multi ani pentru toti ALEXANDRA si ALEXANDRU!
Andreas (17.08.1998)
gabitzam spune:
Multumim, Eli
Suntem si noi Radu Alexandru ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Tdi spune:
Ciao la toata lumea.
La multi ani, Alex, Alexandra si Alexandru!
Sanatate multa copilasilor bolnavi!
Cuscra, m-am blocat cand am citit ce ti s-a intamplat, sunt fara cuvinte mai ales ca am avut niste presimtiri ciudate in legatura cu tine. multumesc lui D-zeu ca sunteti intregi si tu si bebe si iti doresc sa poti trece peste necazul asta!
Scuze ca nu pot scrie mai mult, am o perioada tare aiurea.
Va
pe toate.
monu spune:
Elisor e cumva sf Alexandru? noroc cu tine ca habar nu aveam ca e. Se pune si pt Alexia nu? pupici ca esti asa de atenta.
fetele ce mai stiti de Loreen?
Cloreta spune:
LA MULTI ANi ALEXANDRELOR SI ALEXANDRILOR!
Eu de asta intrasem azi dar m-am blocat cand aiciti de Olga si pur si simpl
u am uitat.
Loreen, e plecata in concediu, e plecata din tara.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
onixone spune:
Multumim si noi pt urari.Olga am ramas traznita de ceea ce ti s0a intamplat.Cineva acolo sus va iubeste.Noi suntem bine eu am reinceout cursul de contabilitate si zic ca stau 2 ore la invatat si ma apuca 5 ore.Asta pt ca inca sotul e acasa si pot sta aici in bucatarie in timp ce ei zbiara din sufragereie cu tot felul de jocuri.
Nelia pai ai muncit nu gluma am crezut ca faci mici decoratii in casa dar in schimb ai muncit ca un rob.Imi pare rau sa aud ca te doare capul.Mie imi trece cu mefenamic acid tablets(ii zice in engleza)Roaga sotul daca nu e prea tarziu sa iti aduca Vidan se numeste in romania .Are aceeasi compozitie.Aici se da numai pe reteta de aceea iti spun sa il aduca sotul.Merge de minune.Eu bat in lemn de 2 luni de cand am lasat anticonceptionalele nu mai am probleme.Primul ciclu l-am trecut cu brio, adica ma durea capul dar tratabil cu o pastila iar al doilea nu am luatr nici una caci nu m-a durut.As lua anticonceptionalele din nou dar tare bine e fara durere de cap.Ne protejam noi, dar tot am emotii cand e sa vina.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
elisor spune:
Buna!
MamaJipa io sunt exact ca studentul ala, cand are de invatat ar face orice prin casa da' sa poata lasa cursurile deoparte, acum cand am treaba pana-n la gat as pune si eu mana pe-o carte, de fapt as pleca pe undeva la o pensiune da' sunt gpale cardurile
Spor la invatat!
Monu sigur ca o includem si pe Alexia, tot ce incepe cu Alex...sarbatorim
. Ultima oara cand an vorbit cu Laura (vreo 3 saptamani parca) spunea ca va pleca in concediu in Croatia si ca la toamna cand ne mai adunam pe la case si incepem sa impartasim cam aceleasi ofuri, gradinita, crede ca va reincepe sa intre din nou...pana atunci ii urez si pe aceasta cale: concediu placut!
Gabitza acum stam in stand-by cu pisiul, ca vrem sa luam un hard gigantic si apoi vom reinstala toate din nou si o sa vad atunci daca mai are carcalaci.
Eu am o febra musculara de abia ma misc. Ieri am fost la iarba verde sa coacem pentru zacusca legumele (din pacate s-a suprapus cu venirea lui Lili la Brasov si n-a fost chip sa ma intalnesc cu ea, Sergiu si tati, din pacate) si nu mi-am imaginat nici o clipa ca simpla pozitie ciu-ciu o sa ma anchilozeze. Cand am gatat de dezpielitat legumele ma durea spatele rau de tot, iar azi cum spuneam muschii de la picioare.
Acum ma lupt cu zacusca s-o termin, adica ea-si vede de treaba ei sa fiarba ca eu mi-am vazut pana acum de-a mea si am pregatit-o.
Va pup, intru mai tarziu! Duminica placuta in continuare!
Andreas (17.08.1998)
elisor spune:
Clara e ziua ta, cumva?
Andreas (17.08.1998)