Copiluti de mai-iunie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Beatrice, calatorie placuta spre casa

Hihi, sarutmanaaa. Daaa, i-a placut mult de Neria, fetita cea mica a prietenei mele.

Pana sus se urca cu un lift. Care e fff tare. Acolo urci asa nitel ca erau in consolidari si nu puteai sa vezi mai mult decat ce am vazut noi. dar era suficient.

Azi am fost la castelul Huniazilor in Hunedoara. castelul lui Matei Corvin. Frumos peisajul de numa...

aici:
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/59

Beatrice, mamic de Alex pifos

Pagina PITICILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

In sfarsit am reusit sa vad si eu pozicile lui elisor – alea nemaipomenite ! superbe ! cat despre pisici – si eu aduceam acasa pisici de toate varstele si am tot adus pana m-am facut mare si am plecat de acasa – pe ultima i-am adus-o maica-mii pe cap cand eram studenta si o mai are si in ziua de azi

Am vazut si pozicile puse de tdi – prospaturile – o fetita frumusica foc si o burtica mare mare – ce sa fac fetele acum vad burtici peste tot.

Ma intrebati daca am o burtica mare – cred ca e mai mare acum decat cu bursuca – atunci luam pe lateral – acum e mai mult tuguiata in fata. Sper sa fie mai mare puiutul ca daca scot iar o aschilabie de 2 kile jumate care cere de mancare tot timpul imi iau campii si il las cu tac-su. Am fost sa iau o centura ca ma durea burta jos ingrozitor cand mergeam sau stateam in picioare – de cand port centura e mult mai bine. Si stimabilul sot masoara din ochi alte burtici de la raionul cu specialitati pentru burtici mari si imi scoate ‘ei vezi ca ele au burtica mai mare ca tine ?’ Imi venea sa-l iau la palme – poate sa-mi zica de altele ca au sanii mai mari ca nu ma deranjeaza – dar sa-mi spuna asa ceva de burtica mea… ingrozitor !
Incet-incet am ajuns in sapt 32. Stiti ca ada74 asteapta o fetita in timp ce eu astept un baietel? Mai amuzant e ca prima oara ea a tras la sorti un baietel si eu o fetita – am nascut la diferenta de trei zile una de alta iar acum daca totul se desfasoara cum trebuie asteptam amandoua un bebelus pentru octombrie.

Fetele – din cand in cand stresez ca nu am facut amniocenteza pentru ca daca as fi stiut de vreo problema nu as fi continuat. Nu am facut-o pentru ca tripulul test si eco morfologica au iesit amandoua bine si doctorita mi-a spus ca e o probabilitate f mica sa fie probleme cu ambele teste cu rezultate bune – asa ca am zis ca nu fac amniocenteza. Curios cum in viata ne punem in situatii mai mult sau mai putin delicate de unii singuri – sunt sigura ca multe din mamicile ce fac testul nu sunt hotarate daca pastreaza sarcina sau nu in cazul unor probleme – iar eu care nu as fi ezitat nici o secunda sa renunt la sarcina daca erau probleme am refuzat sa il fac. E adevarat ca in sufletul meu nu am nici o urma de indoiala ca bebe este bine – oricum in momentul asta nu am de ales decat sa continui sa cred in ce simt.

Noi am inceput deja scoala aici saptamana asta – biata bursuca e atat de obisnuita sa o ducem la gradi si sa o lasam acolo ca imediat ce am intrat in sala cu copii s-a intors si ne-a facut ‘pa’. Ce perioada de adaptare ? S-a prins ea care e treaba cu gradi si cu educatoarea si ca mami sau tati vin sa o ia seara. Aici din pacate noi le facem pachetele si trebuie sa ii dau un sandvis – nici nu va inchipuiti cum ma calca pe nervi treaba asta deoarece imi aduce aminte de sandvisurile oribile pe care la mancam la scoala in perioada epocii de aur.

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Pisicule bine ca mai dai cate-un semn, mai rarut, dar decat deloc...sarumana de aprecieri la adresa pozelor!
Pai si cati ani are mai pisica de la mama? O fi saraca batrana rau.
Asa se spune in popor ca in burticile tuguiate sunt baieti, desi nu cred chestia asta mi s-a confirmat forma burtii, la amandoi copii.
Nu te mai stresa cu amnio, ce-ai facut e bun facut, o sa ai un bb sanatos, nu ca as prevede eu chestii, dar asa cum iti spune si instinctul, plus ca nu ai nici antecedente...pe de alta parte e normal sa-ti faci totul felul de ganduri dar concentreaza-te asupra imaginii cum il vei lua in brate pentru prima data, cum ii vei auzi primul tipat, cum iti va cauta sanul sa suga si te vei simti mai bine ! Ce cuminte si intelegatoare e Olivia! as vrea s-o vad si eu, sigur e schimbata de la 2 ani cand am vazut ultima oara, unde gasesc poze?

Bea primit pachetul, super surpriza , multumesc mult! initial am deschis pliculetul cu colierul surpriza si mi-am zis "ha, ha, a gresit Bea comanda" (credeam ca intr-un plic e colierul iar in celalalt cerceii, asa ca nu mi-am pus problema de ce sunt doua plicuri). Frumoase amandoua! Succes in biznis!

Monu meduza??? Doamne dar mari mai sunt, bleah! Socrii tai au venit tocmai din Maramu? Pai maine nu ti-l iau la inaintare pe coleg? Adica nu-i zic nica ca am oroare de discutii care nu duc nicaieri, ca cine stie ce scuze-si gaseste, dar maine categoric plec si eu mai devreme...ca vreau sa cumpar vinete pentru congelator, pentru zacusca si castraveti pentru murat.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Bea vazut pozele, e impresionant castelul, v-am vazut si masinuta, cat faceti pana acasa? Va mai cazati pe undeva, nu?

Monu eu am fost la 4 stele AI in statiunea Sveti la Dolphin Marina, hotelul e pe plaja cu piscina gratuita (ma rog, inclusa in all), club pentru copii doar ca era cu animatori nemti (cu TUI) si Bianca n-a vrut sa participe, doar la dansuri mai topaia dar mai de pe margine. Pe plaja erau si jocuri pentru noi astia mai mari, plus loc de joaca pentru copii. Camerele nu mint daca spun ca erau imense si am avut si doua.
In fine, daca vrei in Albena eu ti-as sugera Kaliakra superior sau Gergana. Sunt chiar pe plaja. Eu mi-am dorit foarte mult Kaliakra dar n-am gasit sub nici o forma bilet. Dar pana la anul ai timp sa prospectezi piata, eu zic ca merita Bulgaria fara doar si poate.

Olgutele voi nu mai dati nici un semn? E totul in regula cu burtica, da, cat ai acum vreo 8-9 saptamani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Elisor, merci de info. Pe Kaliagra am pus si eu ochii. Poate gasesc bilete la targul de turism.

Danelutza, saru mana de comentarii. :)

Fetele, TREZIREA!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Neatza
Poftiti la proaspata
Ma apuc de vizionat poze frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

aaaa ma scuzati dar pe mine m-a tinut toata noaptea treaza numita "stomac de azbest" si la 6 s-a decis ca trebuie sa ma si ridice din pat. Asa ca sunt treaza de mult, doar ca dorm pe mine

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Neatza!
Ce-mi place cand intru si gasesc cafeaua facuta , sar'na!

Monu pai la targ sigur gasesti ca e din vreme tare, cel putin la noi a fost in primele zile din mai, eu biletul mi l-am luat de-abia in iulie.

Simona da' tu ai slabit? Mie asa mi se pare.

Andreea, Nelia nici o ameliorare?

Am vazut ca vine Babyexpo si-n Brasov la sfarsitul lui octombrie, iar in Bucuresti in septembrie la sfarsit. Ioana, pe unde esti, aigrija sa nu-l ratezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Moamaaa ce poze frumoase am vizionat.....

Elisor am slabit vreo 11 kg cu chiu si vai dar inca mai am de dat jos min 6 kg.Ce sa fac daca m-am facut cat o balena?Acum suport consecintele ciocolatelor.Ce dulce e Bia......i-as manca obraziorii

Cuscra nu-ti face probleme cu pronuntia literelor. O sa-si dea drumul cand v-a fi pregatita Iza.Va tinem pumnii la gradinitza

Bea frumoase poze. Ce mare s-a facut Pifosul

Tdi, ce vacanta frumoasa ati avut....M-am delectat cu pozele voastre

Monule ai doua printzese superbe. In ce staiune ati fost voi?

Androix pentru diaree(mai degraba apa decat diaree) poti sa-i dai furazolidon.La noi asta face minuni.Smecta nu-l suporta, malidixicul e groaznic; sau poti incerca si cu hidrasec care e chiar bun la gust

Mergi la inceput

Simona deci te-am remarcat, da? Felicitari! Las'ca daca ai dat jos 11, se cheama ca ai ambitie si le vei da si pe cele 6, succes! Am nevoie si eu de-o infuzie de ambitie de la tine. Mersi de vizionare si comentarii!

Apropos de stalcit litere mie mi se par foarte draguti asa cum vorbesc acum (unii dintre ei), stiu ca nu peste foarte mult timp vor vorbi corect, dar au un farmec atat de dragalas cum pronunta ca mie mi-e drag s-o provoc la pronuntat cuvinte si culmea e ca-i place foarte mult jocul asta, ma pune sa-i caut cuvinte sa le pronunte si pe masura ce reuseste sa spuna un cuvant corect isi aduce aminte cum il pronunta cand era mai "mica".
Asta nu inseamna ca nu ii admir si pe cei care vorbesc corect, cum ar fi Teodora a Clarei, dau un exemplu si sigur ca mai sunt si altele.

Am editat din cauza ortografiei

Mergi la inceput