Copiluti de mai-iunie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Beatrice, calatorie placuta spre casa

Am vazut pozele de la Deve. Ii sta bine lui Seb cu o fetitza in brate, he, he

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andreea sanatate copiilor, dar ce-ar fi putut sa le provoace starea de voma, au facut enteroviroza? Cand am fost cu Bianca la 1 an la Mamaia am avut de tras tot asa cu voma si diaree, in acelasi timp cu Delia, Sergiu, parca si Alexandra, deci a fost ceva cu apa. Cu ce-i tratezi?

Monu bine v-ati intors, mare lucru ca sunteti ok, sper sa nu incepeti si voi cu simptomele de bun venit acasa. Cum Praidul e la mare moda anul asta poate le-ar prinde bine si fetelor tale cateva zile, sa se mai imunizeze. Sau puteti veniti la munte mai des. Iaca, ce de sfaturi pe capul meu .

Nelia cum te mai simti? Migrena sau sinuzita? Iar ma bag la sfaturi , eu cand am facut sinuzita (de 2 ori anul asta) nu mi-a trecut fara antibiotic, unul care se ia o singura data. Sanatate! Copiii cel putin sunt mai bine?

Bea drum bun spre casa! Am vazut pozele, imi place ca sus la cetate scrie Deva, exact cum scrie si la noi sus pe Tampa de se vede de la mare departare. Nu ti-e rau de la urcat panta spre cetate, pare tare abrupta. Frumoasa panorama orasului! Asa cum spune si Gabitza v-ar sta foarte bine si cu o fetita (foarte dulcica papusa)...imi place rochita ta!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

elisor noi avem interdictie la salina. ca cica acum dr-ii zic ca de fapt la bronsite astmatifotrme nu le face bine.
De dimineata ma tot chinui sa pun pozele pe web shots si numai eroare imi da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Chiar nu stiu de la ce este. Filip a inceput sa nu mai manance inca din ultima zi de mare iar a doua zi dupa ce am ajuns acasa a inceput sa vomite si sa faca scaune apoase, ca diaree n-o pot numi pentru ca era apa apa. Asa ca am tras concluzia ca penultima masa de la mare e cauza.
Georgia in schimb a fost bine pana ieri cand a inceput sa-mi vomite mancarea. Cu scaunele sta bine deocamdata in schimb face putina febra si are muci.
S-ar putea sa nu fie legatura intre bolile lor dar nici nu mai stiu ce sa cred.
De tratat pe Filip l-am tratat cu acid nalidixic dar deja nu mai este pe tratament ca nu mai vrea sa-l ia si inteleg ca are un gust de-ti vine sa-l scuipi pe pereti. In rest regim strict: paine prajita cu un strat foarte subtire de almette, banana cu branza calcica si ceai de menta cat cuprinde. Bietul copil plange pe langa mine sa-i dau sifon si ciorba si eu nimic. Azi la pranz imi incerc norocul cu el. Ieri nici scaun n-a avut ca nu a avut din ce sa faca daca a stat nemancat. Azi in schimb a avut si nu stiu daca a fost de bine sau de rau ca era cam amestecat ma scuzati pentru detalii. Oricum nu a mai fost apa. O sa-l trec de azi si pe biotics baby ca sa-i refac flora.
Georgia n-a dormit toata noaptea. De cum a vomitat nu i-am mai dat lapte si evident ca s-a perpelit de foame, de sete, de vome, de febra si de nervi. Si eu pe langa ea si Mihai putin pe langa noi. Sunt varza de nesomn. Ei in afara de nurofen pentru febra nu i-am dat decat metoclopramid, altceva nu stiu daca ar trebui sa-i dau pentru ca diaree nu are. Oricum nici ea nu mananca si azi altceva decat paine prajita sau banana nu-i dau. Am incercat un piure din milumil hn am dat banii degeaba pe el si l-am mai si desfacut: mi-l scuipa amandoi intre ochi si eu trebuie sa fiu fericita ca-l scuipa si nu vomita.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Andreea - nici ai mei nu vor HN, dar le pun jumate-jumate cu laptele obisnuit. Asa il iau, nu il scuipa. Si are efect. Noi - sa nu zic vorba mare - cred ca am treut episodul. De maine le dau Sanzyme pt refacerea florei. De mancat... ceai de menta, banane la greu, branza de vaca si orez cu branza. Azi au mere coapte cu branzica si perisoare de pui.

Mergi la inceput

Intr-un final apoteotic am reusit sa incarc pozele dar in alta parte

http://www.flickr.com/photos/11499607@N04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Andreea pai cum sa-i placa HN ca are un gust de-ti versi matele, scuze de expresie. Pediatra mi-a spus sa evit nurofenul (din pacate nu-mi amintesc si motivele, am retinut doar concluzia ca face mai mult rauu decat bine), iar pentru febra sa folosesc eferalgan sau panadol. Tu n-ai nimic?

Monu vazut pozele, m-au incantat pozele, iar mi s-a facut dor de mare. Nu-i bine sa mergi nici la inceput ca apoi vezi cum altii inca merg si tu deja ai fost, dar nici la sfarsit cand astepti sa-ti vina timpul sa pleci, cel mai bine e sa stai toata vara la mare, asa cumsta Andra, apropos, tot la mare esti?
Monule ai niste papusi, cred ca ti-e greu, dar ce fain ca sunt de varsta atat de apropiata, in 2-3 ani se vor juca singure de n-ai treaba cu ele.

Am vrut sa plec si eu azi ceva mai repede de la servici, daca tot n-am sefa, mi-am anuntat colegul de dimineata si ce credeti c-a facut? La un moment dat imi spune ca daca tot nu e sefa pleaca si el mai devreme , adica cu vreo 4 ore, eu vroiam cu 1 ora mai devreme sa plec. Am ramas uitandu-ma la el in ideea ca glumeste, asa ca pana sa spun ceva a iesit din birou. Ei, cine-i toanta la faza asta?!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Aoleo, Elisor eu ii taiam motul la coleg il luam de o aripa si il fixam de scaun. Ce nesimtit. S-o fi dus acasa sa faca cozonaci!? Merci de vb dulci si de duh. M-ai uns la suflet. Sa stii ca e greu! Dar parca e usor cand si cei dragi se bucura alaturi de mine ca am 2 fete faine.

Chestia aia mare era o meduza. am vizitat o fregata germana si erau vreo 6-7 meduze mari in jurul ei si pe plaja am vazut si vreo 3 decedate. Tare ciudat. Prin anii'90 am vazut meduze mici cat palma dar anula asta..... bbbrrrr erau tare mari.

Cat am fost la mari cu socrii din dotare (bone exceptionale) ne-am plimbat si am dus fetele peste tot. La fregata militara, la delfinariu, la rechini si pirania, am fost si la gala laureatilor de la mamaia cica noi 2 ca pe la ora 22 am zis la socru sa o aduca si pe alexia care plangea la telefon (am ajuns in hotel la ora 1 cu mainuta dormind), cred ca ne-au dat si la tv, la masinute, in satul de vacanta, la corzile alea de sari in sus, peste tot. Antonia a fost exemplar de cuminte. a fost super dar la anul, cred ca am mai zis incercam bulgaria la albena. vrau si eu sa ma lafai in lux si servicii pt copii de calitate. vro sugestie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Monu, bine ati revenit! Acush ma uit si la poze.
Fetele tale au bronsita asmatiforma? Aerosoli la greu le trebuie, fratele me a avut cand era mic, doamne ce il mai bibilea mama si musai in fiecare an la mare.De salina nu stiu ce sa zic, noi mergeam de distractie cand eram mai mari pentru ca erau terenuri de sport inauntru, stiu ca erau persoane la tratament dar nu stiu exact pt ce.
Androix, santate multa puilor! God, prin ce treceti si voi. Nu vreau sa te sperii dar cand a avut garga enterocolita la 1,2 ani nu a avut diaree de la inceput, doar vomita. Si mie o tanti dr de la spital mi-a zis ca putem sa ii dam si mamaliguta cu branza la regim, asta daca papa ai tai ca sa le mai dai ceva de ros. Si covrigei sarati alea, alea.
La nou ultima data cand a fost bolnavioara tusea, facea febra si a dat si in diaree, de fapt vb Andreei, apa mai mult. Stiu ca si medicamentele, unele au efecte de genul asta la scaun, la noi amestecat cu ce avea in gatusor si nu scuipa a fost suficient.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Am uitat sa precizes ca la mare am fost cu barcuta pe mare si s-a plimbat dra cu telegondola.

Cloreta nu stiu ce sa zic. Noua 2 medici ne-au zis ca ele au interdictie la salina. Dar... au aparat salin in camera... si le este recomandat aerul curat de la munte si mare (mare vorba vine ca in sejurul asta mirosea a petrol). Noroc ca Alexia avea in fund ultima doza de moldamin ca altfel ne intorceam raciti cobza si anul asta. Acum doar tuseste sec. Azi ce e drept de cand suntem in Bucuresti nu a mai tusit.

Mergi la inceput