Copiluti de mai-iunie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mercedes dar pe unde fusei de n-ai mai aparut o perioada buna, am tot strigat catalogul? Cum nu mananca Bia ta fructe dar alea de le-ai enumerat ce-s? Orice copil cred ca se indeamna cand nu mananca de unul singur, ca nici a mea nu prea e fan fructe, piersici nu amnanca deloc, dar daca manca Alexandra hop si ea, in schimb a mea mananca pepene, daca il pregatesc corespunzator, bucatele mici cat sa bage o data in gurita si musai fara samburi.
Da-i pace lui Cristi, nici eu nu agreez fotbalul dar cel putin face miscare, vezi copiii din ziua de azi cum sunt, casatoriti cu pc-ul, altceva nu mai stiu. Tu de mult timp spui ca are o pasiune pt. fotbal, de ce sa-i strci visul, doar joaca ca amator nu face performanta sa ajunga un analfabet, iar conditia impusa cu invatatul e foarte buna. Invata, joaca.
Nici Bianca nu spune unele litere, dar pana la 4 ani nici nu ma gandesc sa umblu pe la vreun logoped, sunt sigura ca in capsorul ei le stie, dar deocamdata nu le poate pronunta, asa ca nu-mi fac griji inutile. Eu am alte ofuri, pipilica.

Daniela exact asta vroiam sa-ti propun, sa-l trimiti la rude in Ro, ca aici sigur se repara tot. Foarte scump reparatul, vreo 700 lei, mai bine iei unul nou, dar pacat de poze.
O felicit pe Isa ca incepe sa se descurce singura, Bianca mea amuteste cand e intrebata ceva, in schimb pe noi ne toaca de ne innebuneste, apoi tot ea ma intreaba "am fost lusinoasa, mami?", "plomit ca data viitoare volbesc eu". Numai ca tot promite...

Gabitza tot asa mare e si Andrei? Inseamna ca a mea e mititica rau, ai vazut ce diferenta e intre fete, un cap. Ha, ha, nu are culoare sanatoasa in obrajori e efectul Aquaparkului de sambata, a venit ca un rac acasa (a stat numai in apa).
Sarumana de comentarii! Si multumesc ca ai pus pozele si pe drops, ca acasa nu s-a rezolvat picasa, poate dupa ce reinstalam toate alea pe el. Ai dat divort de drops, e mai bun picasa?

Teddy !


Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna dimineata, la o tare si amara! Nu am citit ce ati scris pentru ca nu ma pot uita pe monitor. Ma doare capul din nou de-mi vine uite asa sa fac cu el. Noi inca mai avem ramasite din gripa, adica stranutam, copiilor le mai curg nasucurile, poate ca de asta e, o fi vreo sinuzita, desi eu nu am avut probleme cu sinusurile, poate ca de la nesomn, ca nu prea dorm noptile, a intrat si Lisandru in rindul copiilor normali, adica cu 4-5 treziri pe noapte. Poate ca e vreun dereglaj hormonal (tot astept sa-mi vina, ca vine cam la o luna si jumatate - e prima data cd imi vine dupa ce am nascut, dar nu e la 28-30 de zile) sau poate ca am ceva pe creier, adica si-a facut cuib vreuna din pasarile alea din stolurile multe pe care le am. Miine dimineata, daca nu-mi trece, ma duc bou la vreun doctor de pe aici, ca sa am de unde sa ma intorc vaca... sau invers. Ca pe astia nu i-au invatat la facultate decit cum sa actioneze in cazuri de urgenta maxima, ori cum eu nici nu vomit, nici nu lesin, nici singe n-am pe nicaieri... ba ma ocup cu brio si de doi copilasi mici... ma vor trimite sigur acasa cu some tylenol.

Asa ca va las cum v-am gasit, am vazut ca sint citeva paginute si la capitolul precedent si aici, le voi citi cind imi trece timpita asta de durere, daca mai trece vreodata.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eli, da, atat e de inalt Andrei cat si Alexandra, ca am vazut asta cand ne-am intalnit la Brasov. Si eu imi ziceam ca e cel mai inalt dintre toti copii de varsta lui, nu mi-a venit sa cred ce mare si frumoasa s-a facut Alexandra. Oana, ce ii dai sa manance?

La Dropshots nu-mi prea place ca parca par pozele mai mici, cred ca le misoreaza. Si la picassa este si spatiu mai mult pentru upload, si le organizez parca mai bine pe albume. Dar o sa mai pun in continuare si pe dropshots.

Mercedes, Andrei al meu vorbeste stalcit de tot, de multe ori doar eu inteleg ce zice. Eu ma bucur ca si-a dat drumul si zice totusi, ca s-a pornit foarte tarziu. Cu alte persoane pe care nu le cunoaste nu vorbeste, doar cu cei din familie, cu Dora si banuiesc ca si la gradinita.


Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao!
Am pus www.dropshots.com/teddylyon1#date/2008-08-27/00:00:13" target="_blank">poze din vacanta!
Sper sa revin mai tarziu sa mai scriu cate ceva...sunt prinsa cu o gramada de treburi casnice si parca a intrat timpul in sac, nu reusesc sa fac nimic calumea.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Nelia asta nu se cheama migrena ce ai tu, ca de la curent sa avem pardon, dureaza de prea mult timp. Luni iti vin plimbaretii?

Gabitza si mie imi par pozele mai mici fata de webshots, in schimb dropsul mi se pare foarte facil la comentarii.

Teddy am vazut pozele calde, calde...Aly cred ca s-a simtit foarte bine, mai o matza, mai un catel, mai o vorba cu strabunica pe lavita din fata casei (sau de la poarta), mi s-a parut ca s-a adaptat foarte bine, doar o bubita pe obrajor...a, tricoul cel mov e de la Benetton cumva, ca ma obsedeaza?!

Marilena sarumana ! Tu nu mai dai nici un semn pe-aici, cum merg pregatirile, cand este evenimentul?

Cristina am primit azi coletul, multumesc frumos inca o data ! V-ati intors din Thassos?

Ioana te-ai lipit de vreun grec?

Cornelia mai e putin si plecati...of, ce va invidiez


Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ieri seara mi-a venit Andreas cu o cutie cu 3 pisoi, inca nici ochi nu au...ce ma fac eu cu copilul asta ca i-am spus de nu stiu cate ori ca nu vreau nici un animal in casa, deocamdata, asa cativa ani. Mi-a dat un ultimatum: ori ne mutam la casa sa-si creasca cate animale vrea ori imi aduce o pisica acasa. Imi aminteste atat de mult de mine cand eram mica de nu-mi vine sa cred. Si eu am innebunit-o pe maica-mea cu pisicile. Intr-o seara m-a tot auzit chitaind in pat si cand a auzit o pisica mieunand de sub plapuma sa i se faca rau.
Mama puilor cica a murit, dar eu nu cred povestea asta, sunt sigura ca i-au luat puii de la ea si Andreas milos cum e i-a adus la el.
Dar azi au ajuns pe maini bune, la o asociatie, ceva cu protectia animalelor, asta daca dau crezare balivernelor indrugate de fiu-meu, ar fi in stare sa ma convinga ca albul e negru numai sa-l las cu pisici.
Ce ma fac eu cu el?!

Apoi stiu ca am scris azi, recuperez lunile de absenta, ups


Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

A terminat Filip si a inceput Georgia cu boriturile. Deja simt ca nu mai pot. M-am luptat cu el corp la corp sa-si ia nenorocitele de medicamente ca ale dracului au asa un gust ingrozitor. Mi-e groaza ce o sa mai trag si cu fi-mea

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, am revenit si noi acasa sanatoase. sa vedem cat tine minunea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Am citit din urma

sanatate multa pt copilasii lui Androix care sunt bolnaviori acuma si pt Nelia pe care o doare capul. Nelia saru mana a venit coletul. Ma duc vineri sa il ridic.

vazut poze superbe din vacantele lui gabitza, elisor, tdi, simona, aurasa. daca uit pe cineva scuze. vazut harry potter frumos intruchipat de alex nazdravanul.

beatrice sa ajungeti cu bine acasa in dk.

elisor ma lasasem de fumat de cand cu sarcinile si copiii. acum am simtit nevoia sa fumez ca am avut dadace la copiii si eram mai libera (am fost cu socrii pe post de dadace).

incerc sa pun poze sa vedeti ce fain a fost. ca atmosfera, ca restul.... la anul albena scrie pe noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete

Noi suntem in Deva la o prietena si maine dimineata vom pleca spre Bratislava, mai stam inca o zi si acolo, apoi Berlin si pe urma DK.

Abia astepam, ca numai pe drumuri e aiurea. Parca tot mai bine este acasa...

Poze din Deva cu prietena mea cine vrea sa vada:

http://piticii2003.multiply.com/photos/album/58/La_Diana_in_Deva_27_august

Beatrice, mamic de Alex pifos




Mergi la inceput