Copiluti de mai-iunie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ioana, unde 'aici'?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Ioana pai copila e demential de frumoasa!!! Are "ceva" din tine categoric. Ai dreptate oarecum...sigur nu e reflexia soarelui? E superba oricum!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor din gradina sint smochinele, dar sint pretentioase si am apucat sa fac doar doua kg, ca nu pot pune multe in oala, doar un singur strat. Sper sa reusesc sa mai fac citeva borcane, ca... cum se coc, cum le string, dar au inceput ploile si daca o tine vreo citeva zile, se crapa toate si nu le pot folosi .
Multumesc pentru urari

Beatrice ce frumos e colierul cu perle si coral, unde sint eu innebunita dupa culoarea verde, imi face rau cu ochiul.

Ioana mama, ce de-a inimioare or sa fringa ochisorii aia verzi

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cineva sa ma opreascaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
De 4 zile ma uit la anatomia lui grey si nu ma pot opri! De dimineata de cand ma trezasc pana noaptea tarziu ma uit ca o drogata. Am avut si cosmaruri cu personajele. IOANA! Tu stii cum e asta ca pe tine te-am auzit ca te uiti asa la seriale: cum te opresti?

Copiii sunt bine, sunt in berceni de sambata ca am fost la o nunta. Nu mai vomita, nu mai au diaree si mananca bine. Georgia in schimb se pare ca iar nu mai accepta laptele normal. Desi o trecusem in totalitate pe lapte normal de mai bine de o luna acum nu mai vrea si pace. Copilul asta e fitos rau. Din punctul asta de vedere este mult mai pretentioasa decat Filip, de fapt si din altele, este foarte mamoasa. Nu ma gandesc cum o sa faca cand o incepe gradinita. Si apropo de gradinita eu sunt dusa rau: nici acum nu am facut analize copilului. Cat dureaza pana ies?

Elisor, ce avant muncitoresc pe tine cu zacusca! Bravo!
Sa va spun ca anul asta la mine in casa zacusca e motiv de scandal? Pentru ca am intrat in greva? Si mai mult decat faptul ca Mihai ma tot impinge si preseaza pe tema asta ma enerveaza faptul ca pur si simplu nu vrea sa renunte. Ma enerveaza si ma inversuneaza si mai tare. Asa ca am cumparat vinete, le-am copt, dar sunt numai si numai pentru salata. SI daca o sa vrea zacusca n-are decat sa le faca singur. Si sa zica mersi ca le are gata coapte si curatate la congelator. Hmmm nu cred totusi ca o sa-i expun aceasta varianta.

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ioana, dar i s-a inchis si parul la culoare. Din blonda cu ochi albastrii, a ajuns satena cu ochii verzi

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Salut fetele! Am vazut o fata frumoasa cu ochii verzi si cu parul padure... Vai, Ioana, cit de frumoasa si mare e Ana! M-a socat imaginea ei, Tudora pe linga ea e un puisor!

N-am citit ce ati scris, nici la Sezataore, nici la mamici fericite... am terminat si de scod paiele... dar nu mai am timp de nimic. Aseara am fost la curs, care e greu tare, si mai am unul la care abia luni aflu ce si cum. In rest, am intrat intr-un virtej de nu mai stiu ce sa fac mai intii. Toata dimineata am umblat dupa lucruri necesare de cumparat, nu stiu cum de nu le-am gasit, in rest am dat bani pe altele de care nu avem nevoie... Am un stil, de-mi vine sa ma bat singura! Am ajuns acasa si intr-o viteza am facut un pic de ordine, ca nu se mai vede om cu om la noi, unde e casa mea cea ordonata si curata de pina mai ieri. Acum trebuie sa ies sa iau fetele, Octav a inceput serviciul la timp plin, s-a dus fericirea mea. Cind ma intorc cu ele trebuie sa o pun pe Agata serios cu burta pe carte, am incercat ieri sa facem ceva si nu mai stie nimic! Trebuie sa iau toata clasa I, cartile, sa o ajut sa-si aduca aminte, si deja au inceput temele la clasa a II-a. Nu stiu cum ma voi descurca, pentru ca Tudora e obisnuita cu atentie maxima, si-a dat drumul al vorba cit de cit si nu-i mai tace gurita, tot timpul are de spus ceva, cel mic nu sta nicaieri in siguranta, nu vrea decit sa exploreze casa si trage de toate alea, are o boala cu firele, le scoate din prize si le suge si apoi vrea sa le puna la loc... trage de perdele, de tot ce atirna... Am intrat un pic in panica, pentru ca mi se par foarte-foarte multe de facut si nu vad cum se pot face toate nici ca timp fizic, nu mai spun altfel...

Ieri a fost placut, va scrisesem de fapt un mesaj dar l-am pierdut si m-am enervat si nu am mai scris altul. Am fost intr-un parc si am lansat o barcuta la apa, am dat de mincare la rate, pescarusi, veverite, am facut un picnic, apoi fetele s-au jucat intr-un parculet si noi am stat cu bebe pe patura cu ochii pe ele si atunci am apucat si noi sa mai vorbim un pic. Am facut si poze, dar nu stiu cind voi reusi sa le pun intr-un album privat si sa va dau apoi adresa in contul comun. A fost singura zi petrecuta impreuna, ca de astazi dimineata a inceput nebunia!

Gata, trebuie sa ies din casa dupa fete, ca deja s-a facut ora de plecare. Poate va mai scriu la noapte, daca reusesc sa cul gasca la timp. Cei mari cam pica devreme, ca inca sint dati peste cap, dar dimineata la 4, Agata s-a trezit si cica nu ma poate sa doarma si vrea sa stea de vorba, sa-mi povesteasca ce a facut in vacanta!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Elisor, poti lua oricand vrei, ca fac pachetele de aici si trimite mama din Ro. Eu doar le scriu si pregatesc, ea se duce la posta. Ca mi-am luat cu mine avize. Si cum strang mai multe plicuri, ii trimit ei pachet.

Danelutza, pai na, zi-mi daca il vrei ca sa ti-l opresc. Nu e deloc mult.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Andreea sunt sigura ca o sa revii la sentimente mai bune, nu-l lasi tu pe Mihai fara zacusca...si eu visez la un maraton de-asta cu serialul preferat, cand o sa trimit si eu copiii...
Pai care-i baiul daca mai papa laptic formula? daca p-ala-l vrea zi mersi ca bea ceva, io i-am dat lu' fie-mea pana la 1 an si 9 luni.

E un taraboi la mine de nu se poate descrie...Andreas o antreneaza pe sora-sa sa sara peste obstacole in lungime si-n inaltime (pacat c-a ratat olimpiada), culmea ca si reuseste maimuta, iar Dan se uita la cerb cu decibelii ridicati...

Mergi la inceput

Bea da-mi pm cu how much, cel turcoaz si cel cu culori tomnatice, maron cu verde.

Nelia da' nu tu acomodare, nici macar la fusul orar? Bine cel putin ca ati apucat sa aveti o zi de relaxare, placuta, in familie, ca sa va incarcati bateriile.

Fetelor care-i smecheria cu stelutele alea din bara de meniuri, semn de carte?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ce frumoasa e Ana!

Mergi la inceput