Copiluti de mai-iunie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 13
Mercedes spune:
Ma bag si eu
beatrice- Fizioterapia nu se realizeaza pe baza ultra sunetelor in zona afectata? eu stiam ca la kinetoterapie se efectueaza masaj dar poate gresesc eu.
olgaT- iti doresc sa ti revii cat mai repede.
monu-fain. Stii ce mi a facut bia apropo de papusi? are vreo 2 papusi care spun cateva cuvinte si pe care considerand ea ca sunt murdare le a facut baie si impreuna cu bona le a pus la uscat pe balcon si... normal nu mai vb.
Danelutza spune:
... zic si eu, ca tocmai am terminat de facut fizioterapie. Deci, asa mi-a prescris medicul, cind imi facea doar masaj, cind imi punea electrozii in zonele dureroase. Asa ca... Olga, ti-am scris la casnicute, electrozii nu sint buni in timpul sarcinii, doar masajele...

Elvetia in miniatura
Tdi spune:
Stati asa ca va luminez io
![]()
- fizioterapia e un ansablu de tratamente, include masaj, electrozi, ultrasunete si altele. mie medicul de la fizioterapie mi-a prescris procedurile indicate pentru problememe pe care le aveam, inclusiv medicamente. tot el facea si acupuntura.
- kinetoterapia este gimnastica medicala, daca executi corect si constant face minuni! 
simona_filipas spune:
Eeeeeeeee gata cu belfereala.......am intrat intr-o priza de nici la buda n-am apucat sa ma duc ![]()
Elisor am net la servici, timpul ma omoara pe mine.
Cuscra , cu scuzele de rigoare.....se vede ca am imbatranit rau de tot.Eu am ramas cu impresia ca din 01.09 incepeti capitolul " gradi"
.Deh, ma ierti de data asta si promit solemn ca nu se mai intampla
Ioana asteptam poze cat mai curand
Clar eu am o problema psihica.......in fiecare zi ma streseaza problema gatitului. "Eu azi ce fac de mancare? "
Dati-mi si mie vreo idee ceva....ce sa mai gatesc ca ma omoara baietii astia ai mei cu zile.Mai ales mofturici cel mic
.Nu vorbesc de al mare care-i la respect.....adica la cura![]()
![]()
![]()
gabitzam spune:
Simona, uite aici un site excelent de unde te poti inspira pentru idei de mancaruri si deserturi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Feteloooorrrr am gasit locuri si am rezervat, in weekend mergem la Lacul Rosu si Cheile Bicazului! De vreo 3 saptamani ne tot dorim sa ajungem, ba n-am gasit locuri, ba pregatiri pentru iarna...de abia astept!
I-a sa vad ce-au mai scris fetele, citesc si ma intorc
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Teddy asa te vreau
! Nu ne arati noul look al Alyssei? Mersi ca mi-ai raspuns, am si uitat ca te-am intrebat.
Daniela la multi ani tatalui tau si multa sanatate! Cu placere accept, ca eu sigur nu fac de smochine, sa nu-mi spui ca le culegi din propria gradina...
Lili sper sa-ti ramana obiceiul de a intra si scrie ca mie imi face placere sa-ti citesc mesjele
! Si calaritul unde l-a prestat Sergiu? Daca dispuneati de timp mai mult puteati sa va abateti la Vulcanii Noroiosi, din poze pare foarte frumoasa zona de la barajul Siriu, a, si mai este pestera unica in lume cu trei intrari. Cred si eu ca-i consternat Sergiu cu barza, asta era pe vremea noastra cand era tabu sa spui cum vin copiii pe lume, mult mai simplu o minciunica ambalata frumos.
Clara, Teo gargarita cand incepe gradinita? N-ai facut poze de la aniversare, tot intru sa vad daca ai noutati, desi ma instiinteaza dropsul, dar vreau sa i-o iau inainte ![]()
Mercedes hai ca Bia e pe drumul cel bun, o sa-i placa la gradi cu noua grupa si educatoare mai repede decat te-ai fi asteptat. Pana la urma o dai la alta grupa decat varsta ei, nu? Ca si Lili ti-am spus si eu acum cateva pagini despre sportul lui Cristi, mare lucru ca face miscare, vezi cum sunt copiii din ziua de azi, sedentari majoritatea, face ceva care-i si place. Te inteleg ca ti-e greu, ca dupa servici nu-ti mai arde sa fii pe drumuri, poate gasesti o solutie. Pe Andreas desi nu l-am dat la sport face miscare foarte multa, acum e pasionat de parkour, chiar am ramas uimita ce figuri stie sa faca.
Monu pai e foarte bine cat are acum, Bianca are 15 kg.
Simona pai esti o fericita ca ai net la servici, eu n-am
si sufar. Pai ce, toata ziua vrei sa gatesti, macar o zi da una ba, eu fac ciorbita (vara mai rarut) cam pentru 5 zile, iar felul II o data la 3 zile. Cine vrea meniu alternant sa-si faca singur, daca n-ar trebui sa merg la servici poate c-as gati mai des, dar am un fix
nu pot gati dupa ce s-a lasat intunericul, adica iarna. Am senzatia ca unde naiba sa mai ma apuc de treaba cand deja e noapte, senzatia ca nu-mi ajunge timpul, asa ca iarna gatesc mai mult in weekend sa ajunga macar pana la jumatea saptamanii. Ti-am dat la idei 

Nelia tot la taclale sunteti sau vorba Danielei la scos paie
OlgutaM serios, da' ce-i cu voi, e totul in regula, mai dadeai inainte un rand acolo, da' acum nimic. Sper ca nu sunteti bolnavi.
Azi incepe Cerbul...in sfarsit un an fara ploaie de Cerb ca deja e celebra asocierea Cerbului cu vremea rea...Cand am iesit de la servici era asa o atmosfera de sarbatoare, lume multa, nici nu stiai care-i turist care-i localnic, am prins fanfara militara si am alergat dupa ei sa-i pozez, eu si inca cativa turisti, cred
Andreas (17.08.1998)
patriciaRO spune:
Eu am facut fizioterapie cu masaj. fff bun. m-a ajutat tantii aia si m-a reparat.
Azi am prestat 2 coliere si o bratara.
Piatra soarelui si peridot. Explicatii la pietre si la ce sunt bune, le gasiti pe site-ul meu.
42 cm
http://img108.mytextgraphics.com/photolava/2008/09/03/img7936-4bqpaetcj.jpeg
coral si perlute: 44 cm
http://img702.mytextgraphics.com/photolava/2008/09/03/img7909-4bqpb901m.jpeg
si o bratara cu agate din care i-am facut si lui Monu un colier.
http://img702.mytextgraphics.com/photolava/2008/09/03/img7929-4bqpbpxe8.jpeg
Beatrice, mamic de Alex pifos
ioanailincam spune:
Uitati aici pentru cine nu crede ochii verzi fata de ochii albastri. Din pacate nu e grozava niciuna din poze, cand o sa am prospaturi va mai arat.
Rezumatul la Grecia maine la birou ca sunt mai libera.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
elisor spune:
Ioana unde bre sa ma uit? Mai explicit te rog.
Bea e o placere sa-ti vad creatiile, frumoase rau! Cand mai vii in Ro, la anul in vara?
Fran ai promis poze...
Andreas (17.08.1998)