Copiluti de mai-iunie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

OlgaT, ai nevoie de timp sa recuperezi dupa accident. Cred ca poti sa faci fizioterapie linistita daca previi medicul - el o sa selectioneze tot ce este permis in graviditate si o sa fie totul bine. Iti tin pumnii! Curaj!

onix, de abia acum am inteles ce e cu programul ala asa de scurt de cresa. Aici nu cred ca exista asa ceva, totul se plateste. Pana si aerul pe care il respiram (AC)

ada 74, bine ca m-ai linistit cu urcatul pe munte ca eu gafai si daca ma ridic de pe scaun. Sa stii ca si bursuca e nelamurita cu fratiorul - ea imi spune ca in burtica e un bebe (imi arata in stanga) si fratiorul ei (imi arata in dreapta). Cred ca se asteapta la un baietel de varsta ei care o sa se joace cu ea. Dar un coleg de servici mi-a adus o carticica pentru copii care explica unde e bebelusul si cum creste in burtica la mami si sper sa se lamureasca si ea. Am de gand sa o iau la ultima ecografie sa vada ca dupa aia n-o sa mai fie mult si o sa-l luam in brate. Mai ales ca o colega mi-a spus ca sora ei a trebuit sa mearga la spial sa faca niste analize, si cand sotul ei s-a dus sa o ia acasa cu fetita si bebelusul, fetita de trei anisori s-a uitat de jur imprejur si i-a spus mamei 'sper ca nu mai iei alt bebe acasa.' cu numele suntem aproape de decizie. voi?

mercedes, a mea canta si danseaza fara probleme in public. In prima zi de gradi am fost cu ea la toaleta sa faca pipilic si a inceput sa cante in toaleta de erau educatoarele cu gura pana la urechi.

cloreta, care veselie, ca sunt paranica si nevricoasa ca orice burticoasa la sfarsit de drum.

ioanailincam, am vazut ochisorii verzi - absolut superbi! fetita ta e frumosa foc si cu ei albastri, si cu ei verzi!

bea, frumoase bijuurile!

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanailincam

Uitati aici pentru cine nu crede ochii verzi fata de ochii albastri. Din pacate nu e grozava niciuna din poze, cand o sa am prospaturi va mai arat.
Rezumatul la Grecia maine la birou ca sunt mai libera.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui NewMami

[quote]citat din mesajul lui ioanailincam

Uitati aici pentru cine nu crede ochii verzi fata de ochii albastri. Din pacate nu e grozava niciuna din poze, cand o sa am prospaturi va mai arat.
Rezumatul la Grecia maine la birou ca sunt mai libera.

Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ioana, or fi ei verzi acum, dar oricum piu dar frumoasa mai e Ana E tare, tare frumosa, indiferent ce culoare au ochisorii ei. A crescut mult de tot, si parca e tot mai frumoasa.

Ana, Bianca lui Elisor si Olivia lui Pisik ma baga in boala cu ochisorii lor Vai de capul parintiilor, ca vor face ravagii printre baieti.

Elisor, dupa munca prestata ptr. zacusca meriti din plin o mini-vacanta - drum bun si distractie cat cuprinde. Asteptam poze cat mai multe. Ce n-as da si eu o fuga pana la Brasov la Cerb :)

Pisik, inca un pic si esti gata. Ce frumos trebuie sa fie sa ai pereche. Spuneai ceva de o scoala noua ptr. pisicuta? A inceput deja? Cum e, ii place?
Al meu prichindel e putin derutat la noul pre-school plus 2 zile la vechiul daycare in Canada. Azi dimineata a plans si mi-a spus ca vrea sa stea cu mine si ca nu mai vrea nimic altceva, nici jucarii, nici culori, nici carti. Mi s-a rupt inima. Am sunat cum am ajuns la serviciu si deja era tot o veselie, se jucau de-a pirates. sunt sigura ca ma duc dupa el si nu vrea sa vina acasa :)

Lili, imi incercam norocul si eu, te-am vazut cat de bine areti, ce baietel frumos ai, m-am gandit ca poate - poate - i se arata si lui Patrick de-o surioara sau fratior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

elisor- da si la noi sunt antrenamente in casa dar de fotbal sa vezi ce suteaza bia in poarta lui cristi ... ma mir ca d na de desesubtul nostru nu bate in calorifer.

Bia are 3 ani si trei luni si merge la grupa mica unde gr. de varsta e de la 3-4 ani. De asta am ramas mirata ca i am schimbat grupa si cu ce usurinta a acceptat ideea ca le a si pupat pe educatoarele noi. O impingea pe bona afara din clasa si ii spunea ,, neni dute,,ca ea vroia sa stea acolo cu copiii chit ca doar au fost in inspectie. Vroia sa participe deja la activitati abia au scos-o din grupa pe motivul ca mami tb. sa i aduca la doamne adeverinta ca e sanatoasa. Asa ca ieri ne am conformat am mers la medic si suntem in posesia adeverintei pe care bia mandra ii arata la tati ca o va duce la gradi.. .
Au ramas mirate si doamnele cum de accepta asa usor si cred ca s-au convins ca cel putin cu ea nu vor avea probleme de acomodare. Cred ca aici si a pus amprenta colectivitatea incepand din luna martie.
Abia astept sa merg luni dimi cu ea.

ioana- Am vazut si eu o fetita frumusica foc, sa ti traiasca!

Apropo am fost si noi ieri la evaluare bia are 110 cm si 21 de kg. Cred ca e cea mai corpolenta de la copiluti dar zic eu ca e si inalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Elisor, ti-am trimis mesaj.

Azi incep serviciul. abia astept si cred ca si fetele de la sala..

si tot azi Seb are zi de alergat. Ca la noi in parc au loc comeptitii de atletism pe echipe. Si compania lui azi alearga 5 km... Sunt 50 oameni in grupa lor. Seb alearga primul. Si e cu stafete si cel mai bun timp al echipelor, castiga... Imi pare rau ca in timpul asta sunt la serviciu ca mi-ar fi placut sa-l vad alergand.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata...

Mercedes dar ai o domnisoara in toata regula, Isabella are doar 100 si 14.6, dar la cita energie are in fund, nici nu o sa se ingrase prea mult. De fapt, eu aveam la 14 ani, 38 de kg, ca m-au respins la vizita medicala cind sa dau examen sa intru la liceu
Ce bine ca se acomodeaza Bia asa usor, sper sa ma pot lauda si eu ca s-a acomodat Isabella.

NewMami deci pina la urma ai folosit tu servetelele, care erau pregatite pentru mine ?

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Bafta la gradinite.

Imediat incepe expo baby si eu nu stiu ce haine sa le iau la fete. am vazut noua colectie la coccodrillo si ca niciodata nu mi-a placut nimik. e atat de trista cu culori inchise! voi de unde le cumparati hainele de toamna iarna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata, mamici! Cand am pus aseara pozele nu m-am asteptat la asa avalansa de comentarii si laude. Ca sa raspuns la toate pe scurt, nu e reflexia soarelui (ca si eu am crezut initial ca e de la bec pentru ca atunci cand ne-am revazut era noapte deja; dar dimineata primul lucru am luat-o si am dus-o la geam - si de atunci am mai verificat de cateva ori in aer liber - si am vazut din nou, sunt verzi. Intr-adevar sunt mai rari ochii verzi, dar sunt si tare pretentiosi, eu una tare greu ma impac cu soarele, cu lumina de neon, in general cu orice fel de lumina care e puternica. Cat despre faptul ca a crescut, multa lume nu crede ca are doar 3 ani pentru ca ea pare de 4-5 ani si la inaltime, dar mai laes la fizionomie, nu mai are nimic dn fata de bebe, si asta de multa vreme. Eu nu ma entuziasmez prea tare pentru ca si eu eram o frumusete cand am fost mica, dar n-am ajuns vreo miss, iar mai devreme sau mai tarziu genele familiei mele isi vor spune cuvantul (nas si gura mari; daca s-ar putea, aici as prefera sa semene cu soacra-mea si cu tac'su, care au trasaturi mult mai regulate si fien). E, noi sa fim sanatosi, ca mai are pan' s-o marita.

Androix - te anunt funebru ca nu exista metoda sa te dezlipesti de urmatoarele 4 seriale pana nu ajungi la zi cu ele (moment in care cazi intr-o neagra depresie pentru ca nu mai sunt): Anatomia lui Grey, Neveste disperate, 24 si Prison Break. Eu cu toate am patit asa si l-am adus pe barbat in pragul divortului pentru ca m-am uitat zile intregi (vreau sa zic seri la rand de cand ajungeam acasa pana la 2-3 dimineata, asta indifirenet ca a doua zi era zi de munca). In perioadele alea nu m-a interesat nimic: copil, barbat, casa. Noroc ca am dat gata relative repede episoadele si pana treceam la urmatorul aveam timp sa-l imbunez pe sot.
Asa, sa va spun acum si de Grecia. A fost frumos si bine, dar nu spectaculos, caci eu asa ceva imi doream. Hotelul era undeva la capatul lumii (nu in statiune) ca nici semnal la telefon nu aveam decat pe plaja si la poarta compexului (asta a fost un motiv de stres major pentru mine intrucat ma gandeam pe de o parte la colegi, pe de alta parte la Ana – pana la urma s-a dovedit ca nu am pierdut prea multe apeluri, dar stresul a fost acolo). Hotelul nu era facut dintr-o cladire de 10 etaje, ci erau mai multe camera una langa alta (pe 2 etaje), deci complexul era format din mai multe case cu 2 etaje. Complexul era imens practic, ceea ce face ca nu prea am simitit activitatea animatorilor (ma rog, barbatii au simtit-o ca se juca mereu volei pe plaja, dar pentru fete era gimnastica acvatica si cam atat – oricum nu m-a interesat prea mult intrucat eu am citit non stop; dar daca ar fi fost Ana probabil as fi vrut mai multa activitate). Mancarea a fost foarte buna, spre sfarsit ajunsesem sa ne cam plictisim caci salatele si garniturile erau aceleasi, dar oricum am mancat ca spartii astfel incat am pus la loc cele 2 kg pe care reusisem sa le dau jos inainte sa plec).
Si apa a fost foarte buna (calda si curata), plaja curata; asa ca eu, care in Bulgaria am stat aproape exclusiv la piscina, aici am stat numai la mare si am intrat in apa in fiecare zi (ceea ce n-am mai facut de multi ani).
Intr-o zi am fost la Salonic la shopping, am mai prins reducerile si am luat multe lucruri frumoase si destul de ieftine. Pentru ca nu am apucat sa iau tot ce mi-am propus in acea zi (de frica sa nu gasesc la magazinul urmator lucruri mai frumoase) la intoarcere am mai oprit vreo 3 ore, de data asta cu rezultate maxime.
Una peste alta a fost frumos, m-am odihnit, dar partea asta de Grecia – Halkidiki – nu pot spune ca m-a impresionat. La anul vreau sa mergem in Turcia si Portugalia, sa vedem cum reusesc eu chestia asta, nu de alta, dar apoi incepem lucrul la bb 2 si cine stie cand mai plecam singuri in concediu.
Si ca sa raspund la intrebarea lui Elisor cu Turcia, nici nu am pretentia ca ma duc sa lucrez; cand am zis ca merg cu biroul, era la propriu: merge toata lumea de la birou in excursia anuala a firmei: vom sta pe un iaht timp de aproape 4 zile, in care se pare ca vom manca si bea pana ne va pocni pantecele.

Elisor - daca ajungi la Cheile Bicazului - dupa baraj imediat - este un debarcader de care ma leaga amintiri frumoase. Dupa ce am dat bacul am fost acolo cateva zile cu barbatul si cativa colegi si ne-am distrat de minune: la debarcader au si cazare, numai ca au camerele un pic mai mari decat un dulap: adica intra un pat marisor si cam atat. Dar pentru acele vremuri a fost foarte bine, acum am inteles ca s-a facut si un motel, deci se poate sta civilizat. De mult doresc sa ajung acolo, dar e destul de greu cu zilele astea limitate de concediu. Asa ca fa ceva poze si pentr mine sa-mi aduc aminte de vremuri demult apuse.

Gata, ca tricotez la mesajul asta de dimineata, sa ma mai apuc si eu sa lucrez. O zi buna!

Ana - dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Stie care ceva cu ce deosebeste radiografia pulmonara de micro? M-au capiat astia cu analizele de gradinita, parintii trebuie sa faca micro, iar la Medlife, unde am facut restul de analize se fac numai radiografii pulmonare. Unde naiba sa ma duc ca ma ia capul, de nu ne-am analizat pe toate partile

Ana - dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am lipit ciresele pe uniforma si saculetul pentru gradinita. Ce frumoase sint, mama de m-ati vedea ce ...

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput