Bucurii de sept-oct 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata!
Lilina, wow, . E poliglot de mic! referitor la lapte eu ii mai dau Humana cereale cu lapte si Milumil Junior dar cred ca foarte curand voi renunta pentru ca laptele formula contine taurina iar copilul meu doarme pe zi ce trece mai putin si nu gasesc nicio cauza
Azi noapte iar nu a dormit, pana la urma oboseala ne-a facut sa cedam, am culcat-o cu noi in pat si la un moment dat a trebuit sa ma culc pe jos, ca fii-mea dormea intr-o pozitie de nu mai aveam loc in pat deloc. Diseara cobor militaria din pod ca nu se mai poate.
Gety, felicitari Mariei.
Monique, sa stapaneasca Cosmi sanatoasa bicicleta.
Pufy, ma bucur mult ca-ti place, spor la lucru in continuare. Faci ture de noapte ca sa poti sta ziua cu cei mici? Off, cred ca ti-e tare greu!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Lilina, multumim pentru cafea. Sa-ti fie de bine somnicul de azi noapte. Felicitari lui Vladone cel poliglot!
Monica, sa stapaneasca sanatoasa Cosmi bicicleta.
Gety, ma bucur ca Maria a folosit un alt recipient pentru baut.
Lexi, imi pare rau ca Maria doarme asa putin. Nu stiu cum mai aveti voi putere sa rezistati...
Pufy, servici usor! Cum reactioneaza pufisorii cu aceasta schimbare de program a ta?

Referitor la intrebare, nu pot raspunde, noi bem lapte de vaca, luam de la cineva.

Alexandrina 35+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Pufy acomodare usoara la noul job.

lexi imi pare rau ca Maria va "termina " in halul asta.Nu stiu ce sa spun, pt ca noi cu somnul nu am avut niciodata probleme. A mea adoarme pe unde apuca daca ii este somn.

xandrutzacum te mai simti. BB din burtik este cuminte ?

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilina

INTREBARE: vreau sa stiu cate mamici mai dau lapte formula la bucurii si cat mai au de gand sa le dea, pana la 3 ani ??????
haideti, sariti cu raspunsuri

Ruxa e pe formula (Nestle Junior) si nu are de gand sa accepte alt lapte. Poate odata cu mersul la cresa sa se schimbe desi nu cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata fetele

Am putin timp liber...nu am citit mai nik din urma...doar ce-am vazut ca Itzy a plecat in China....woowww...asta da realizare, asteptam cu interes mai multe detalii..

Monique, Xandrutza - am facut atunci tarta, supeerrrr a iesit

Lilina - intrebai de lapte formula - noi inca bem cam 350ml in total Nan junior 1+, cred ca in curand vom trece pe Nan 2+ pana la 3 ani asa cum ne-a zis pediatra, pt ca lapte de vaca de orice natura deocamadata nu accepta!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 24+
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Fetele, am citit intr-un articol, de curand, ca exista lapte formula si fara taurina dar nu spuneau care e acel lapte. Stie vreuna din voi care e acel lapte minune?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

A doua intrebare a zilei : bucuriile voastre au preferinte pt unul dintre voi ( mami sau tati)?.

Cosmi se intelege bine cu tati, dar cand sunt si eu ma prefera pe mine. Tot ce fac eu vrea si ea.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Fii-mea ii prefera pe toti. Cand suntem numai noi doi cu ea, ne striga invariabil "mamitati?" sau "tatimami?". De vreo 7-8 ori pe zi "striga catalogul" asteptand sa-i spunem unde e fiecare persoana chemata "Mami?" "la bucatarie", "tati?" "sunt aici, cu tine", "tataie?" "la televizor", "mamaie? Abi? Maicu (Marian, verisorul ei), buni? Neo? (Nero), Misi? Tache?" Cu cat mai multe neamuri in jurul ei, cu atat mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Monica, bebe e Multumim de intrebare
Narci nu prea are preferinte, conteaza sa fie unul din noi cu ea, sau amandoi. Pana si pupicii ii imparte in mod egal.
Lexi, nu stiu sa-ti raspund la intrebare.
Alexutza, ma bucur ca ti-a iesit tarta.
Nu merge link-ul pus de tine.

Alexandrina 35+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Legat de preferinte - nu are asa ceva, e ff fericit cand e in centrul atentiei, nu conteaza cine e cu el...eu sau tati..

Xandrutza - nu era link, asa a luat-o forumul...erau niste puncte de suspensie ...ma bucur ca-i baiat bebitza, Doamne cat mai ai de putin...cand e DPN-ul?

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 24+
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput