Bucurii de sept-oct 2006 (139)
Raspunsuri - Pagina 8

xandrutza_76 spune:
Lexi, sanatate lui Cristi! Sper sa rezolvati cu un loc la gradi pentru Maria. Zic si eu, poate are ceva de plange asa mult noaptea... Dar de urat nu va uraste. Of, sper sa-i dati de capat...
Andra, ma bucur ca Vladut socializeaza bine cu copii, bravo lui! Cat despre poze, astept sa le puna Sandra pe ale ei (daca are timp), sa te pot vedea si pe tine.
Sandra, am uitat sa o felicit pe Ruxa, pentru ca papa singurica.
Lilina, din cate ai scris tu, hotelul acela e un adevarat paradis, ma bucur ca ati avut ocazia sa stati acolo.
Mira, tare simpatic David cu "ai ghiza, fii cuminte, vine doctoiu si face inzetzchie"
Alexandrina 35+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe

lilina spune:
apropo' de limbi straine, sa-mi laud si eu copilu'
ieri mi-a spus te iubesc si in engleza si in franceza
l-a invatat socrela, ca sa ma dea pe spate, si i-a iesit
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

GETY spune:
Mamici, tare mult ati scris!
Am sa va citesc maine pe indelete, dupa ce duc fata la cresa.
Sephora, m-ai facut sa rad cu a doua postare a ta. I-am citit si sotului.
Mirabelac, ai vazut ca la noi majoritatea mamicilor de bucurii au facut "pereche" la fetita sau baietelul bucurie. Nu te incurajeaza statistica asta?
Mexxa, sa stii ca te inteleg perfect. Si eu abia astept sa ma intorc la servici, nu esti singura care simte ce simti tu.
Eu aveam in plan sa ma intorc cu 8 septembrie, dar cred ca o las pentru 15 septembrie.
In sfarsit a baut si Mariuca mea din alt recipient in afara de biberon.
Sa stiti ca Maria a plans azi dimineata cand am dat-o in bratele educatoarei. Au linistit-o ele verbal, am stat langa usa sa ascult, iar dupa un minut, tacuse.
Asa creste Maria Diana

lilina spune:
neatzaaaa, poftiti la
eu am bine asteara, ca mi-am lasat copilul la mama

lilina spune:
gety, bravo mariei ca bea si din alte recipiente
INTREBARE: vreau sa stiu cate mamici mai dau lapte formula la bucurii si cat mai au de gand sa le dea, pana la 3 ani ??????
haideti, sariti cu raspunsuri

Monique_new spune:
Neata.
Lili merci de cafea.Felicitari pt Vladone...cred ca socrela vrea sa-l invete sa impresioneze fetele de micSa-ti fie de bine somnicul din noaptea asta.Parca te-ai relaxat nitel nu.
Iar legat de lapte...noi inca bem Milumil Junior. I-am dat de cateva ori lapte de la vaca strabunicilor, dar nu accepta mereu. I-l dau doar cu cereale ala si in rest formula. Cat o sa-i dau nu stiu....o mai testam.
Gety felicitari Mariei.
Am luat ieri bicicleta de la mag. happybaby. Vad ca e incantata momentan. Sper sa nu zaca prin casa.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
moniq, sa stapaneasca sanatoasa bicicleta

Monique_new spune:
Lili merci. Vad ca numai noi bananaim pe aici la matinal.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

pufymic spune:
Neata!
A fost bine la lucru in prima zi....azi-noapte a fost a doua "zi"(adik tura)....imi place!Multumesc fetelor care s-au gandit la mine!
Nu am citit nimic din urma, doar intrebarea Lilinei am zarit-o:
Lilina si eu ii dau Milumil Junior si voi continua cu siguranta pana la 3 ani!...ma duc sa incerc sa ma odihnesc putin...daca ma lasa piticii...

lilina spune:
pufylino, sa-ti merga bine la noul job