Bucurii de sept-oct 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

lexi pai cand sunt alte rude in preajma nu mai vrea la niciunul din noi se duce ori la buni, mamaia, tataia, buna unchiu ....noi deja nu mai contam atunci =)).

alexutza ma bucu ca a iesit tarta...inseamna ca am memorie buna..

xandrutza stiam ca e baietel. Vroiam sa stiu daca te simti bine si daca te "suteaza des".

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Monique, la noi nu e asa, e bine sa fie cat mai multi in jur dar nu cumva sa dispara din peisaj vreunul dintre noi 2 si ea sa observe ca vine imediat dupa noi.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Eee acum nu va inchipuiti ca sta lipita de mine nonstop. Dar are momente cand sta numai in picioarele mele.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Monique, pai tocmai, eu am inteles ca NU sta mereu lipita de tine, norocoaso! in felul asta mai poti merge si tu fara copil la o terasa, la un film. La noi nu se poate!
Cred ca Xandrutza a vrut sa spuna ca bebe e fotbalist, deci ca o suteaza destul, nu ca e baietel

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

lexi sa reiau poate nu m-am exprimat cum trebuie. Curiozitatea mea era daca piticii vostrii prefera unul dintre parinti? ...pe mami sau pe tati....exceptand bunici si alte rude. Cosmi sta cu oricine bunica...etc.nu imi fac probleme nu plange dupa mine sau dupa tati. Dar cand suntem acasa doar noi 3...are momente cand sta numai in picioarele mele si vrea sa participe la tot ceea ce fac eu. Hai ca poate am fost mai explicita

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Hi-hi, a spus bine Lexi, bebe e fotbalist
Baiat... vedem noi in septembrie mai sigur, la poze vad ca cam fost rusinos pana acum.
Alexutza, cam pe 25 septembrie e evenimentul, ca e programat, n-am avut eu noroc sa nasc normal, asa ca merg la operatie. Si ma cam ia cu fiori; asta e, trece. Nici tu nu mai ai tare mult.
Monica, eu de bine sunt bine, doar ca obosesc repede si nu totdeauna mancarurile imi pica bine, indiferent de aliment, am patit-o, ceva a mers bine o data, alta data nu. Dar inca-s fresh. Tre` sa-mi pregatesc bagajul... De fapt sa-l definitivez, dar mi-e lene...
Sa pui poze cu bicicleta.

Va ma duc la nani.

Alexandrina 35+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

xandrutza fotbalist sau fotbalista, sanatos sa fie bb.Mult a fost putin a ramas.Nu stiu de ce retinusem eu ca ai spus ca este baiat sigur.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

moniq, vladone il prefera pe taxu, pt.ca el e mult mai calm si rabdator decat mine si ii arata tot timpul pe PC poze cu avioane si masini si se joaca cu el mai mult decat mine
in schimb noaptea cand se trezeste pe mine ma striga nu-i corect, dar asta e, tre' sa fiu la raport

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mi-a adormit bebelina in carutz, in drum spre casa de la cresa.

Din asta bea Maria acum:
Cana de la Baby Nova: "Stop picatura"

[b]Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Monique, scuze nu tu ai fost cea care nu s-a exprimat clar ci eu sunt cea care a deviat de la intrebarea initiala. Deh, asta-i ce face lipsa de somn din om...Sper ca nu te-a suparat devierea mea. Deci, raspuns concret la intrebarea ta, nu, Maria nu prefera pe unul din noi, sau, mai bine zis, are momente cand ma prefera pe mine si altele cand il prefera pe taica-sau. Eu zic ca e normal ca cea mica sta mult dsupa tine. Daca retin eu bine (ca nu-i exclus s-o fi luat de tot prin aratura, sunt adormita RAU de tot) tu ai reinceput serviciul si deci lipsesti mai mult de langa ea, asa ca atunci cand esti cu ea, ea profita sa stea cu tine. Eu zic ca e ceva normal, e felul lor de a ne arata ca le e dor de noi.

Mergi la inceput